Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin eşin nerden bu kadar bilgili aklinialirimsmileaklinialirimsmile

siz henüz yeni başladınız sayılır biz zaten bozacağımız kadar bozduk ondan diğer denediklerimiz işlemiyor bize siz kafanıza göre takılın tabiki güzel sonuç alırısn inşallah canımboshayallersmile bizimlede paylaşırsan seviniriz...

ay yaaaaa ben bişi diyecektim unuttum iyimi tühhhhhh... tam yazacakken eşim aradı onunla konuşurken aliş geldi servisle ve benim aklımdakiler uçtuuu.....

yahu şu p..... ile başlayan yiyeceklerden bahsetmeyin dün ne güzel semiz otu mantar patlıcan kabak sohbeti yapıyorduk okuyanın canı çekmesin bak kötü yapıcam sizi...aklinialirimsmile
hehehehe yerim seni.. tabi ya ne güzel patlican tarifleri vardi unutun o cissss yemekleri. yillarca yedik sonuc ortada. simdi bir dilim ekmege hasretiz

selam...bende aranıza yeni katıldım.şuan acemiyim ama yardımlarınızla buraya çok çabuk uyum sağlayacağımdan eminim. heyecanım çok yüksek.şimdiden bana ve size kolay gelsin diyorum
hosgeldin canim. hayirli olsun insallah.a.s.

sakin ihmal etme kallisim mutlaka git.. bizde kaynana olduk ve olacagiz daha.. ne ekerse onu biciyor insan.. cocuklarima torunlarima hasret kalmayi düsünemiyorum düsünmekte istemiyorum. kendimiz icin istemedigimiz seyleri baskasina yapmaya hakkimiz yok. hatasiz insan olmaz. biz cokmu kusursuzuz? onlarinda hatalari varsa oluversin ne olacak. görmeyiver duymayiver aile icinde gurur büyük burunluluk ve dedikodu olmamali. onlari görüp gelince cok büyük huzur duyacaksin. bu bile gitmen icin yeterli sebep..
canim seyi soracaktim .hani esin almanyaya gelecekti iptalmi oldu yoksa ertelendimi ne oldu?

hosgeldin hifzicigim. benim diyet iyi gidiyor hatta süper sifir kacamakla yani takimin gücü bu harika gidiyor. bu hafta cok kilo veremem ama olsun her gram beni mutlu ediyor. böyle takimcak yapincada hic zor gelmiyor..Şeniz

evet yarin meyva günü.
ben portakal elma cilek aksamada ananas yemeyi düsünüyorum..
ohhhhh beeee meyva gibisi varmi? cumayada süt yogurt oh oh..bayanssulusmile

kaptanım iyi akşamlar opuyorumnanaktanben çok ihtiyatla yanlış anlaşılabilirim korkusuyla yazdım ama çok şükür anlaşılmışım.anlayışınıza teşekkür ederim.Eşim dahiliye uzmanı.Sürekli olarak şekerli tansiyonlu hastalarla uğraştığı için hep benim de birgün kilo sebebiyle bu hastalıklara tutulmamdan korkar o nedenle çok hassastır.100 gr.alsam farkeder.İncitmemek için ne yapacağını şaşırır ama bakarki bende ipin ucu kaçınca 6-7-8 kg diye bir gelişme var müdahale ederdelikafadulden

24 ayar arkadaşım reyhanxx54 birşey sorabilirmiyim ayıp olmazsa:uhm:Bütün takım sana reyhan abla diyor.Kaç yaşındasın?tam söylemesen de onlar basamağını söylesen de olur.ben 37 yaşındayım sana abla diyebilirmiyim:roflol:

ay canim pardon ebayde birseyler bakiyordum görmedim yazdigini..opuyorumnanaktan
hepiniz abla diyebilirsiniz bana canim sende diyebilirsin tabiki yasim 55 benim ..
35 30 29 ve 24 yaslarinda 4 cocugum ve 8,5 aylik bir torunum var..:dance:

merhaba

tek elimle yazmaya çalışıyorum

sizleri çok özledim

pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım

geçmişi okudum

cvpları sonra yazcam

şu ana kdr kanamam sürdü

tükürüklü kan olduğu için iyi

normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar

sürekli damardan besliyorlar

şimdi doktolarda çok korkuyor

kanama olduğu için

pazartesidn beri buradayım

ve daha da kalacağım hastanede

ameliyat yeri mikrop kapmış

hiçbişide olmadı

8 ilaç içtim ona rağmen

ağrım başladı yine yazamıyorum

hepinizi çok öpüyorum

off üzüldüm

kızlar merhaba,
dediğim gibi arkadaşım geldi,bugün akşam gitti..ben de şimdi işe gideceğim. yarın inşallah gelip katılırım aranıza. bu aralar pek vakit ayıramayacağım sanırım, 4 gün çalışacağım,pazar günü de sınavım var (Ales)... kusuruma bakmayın nolur,aklımdasınız. hepinizi öpüyorum

canım çok teşekkür ederim losyon sürüyorum 2de şurup verdi ama biri korkutuyor şu uyku yapan şurup,losyonu günde iki kez sürecekmişim sürünce üzerine yapışıp kalıyor donuyor ama kızım yazık çok acı çekiyor yinede hamd olsun,Rabbim daha beterinden tüm bebişleri korusun,tekrar teşekkürlerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canım tebrik ederim umarım hep böyle gider maşallah diyeyima.s.

günaydın herkese,
diyetleriniz nasıl gidiyor takip edemiyorum netimde bir sorun var yarın falan anca düzelirmiş. bunu yazarken bile her an gidebilir..

hepinizi kocaman öpüyorum. kaçamak yok
lmaz:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :teselli: ben de dün tam seni düşünüyordum neler yaptı acaba diye.. girip yazdığın için teşekkürler acil şifalar diliyorum canım.. a.s.

günaydın herkese,
diyetleriniz nasıl gidiyor takip edemiyorum netimde bir sorun var yarın falan anca düzelirmiş. bunu yazarken bile her an gidebilir..

hepinizi kocaman öpüyorum. kaçamak yok
lmaz:

benim iyi gidiyor et günüm bugün.. bakalım yarın tartılıcaz büyük gün.. hiç kaçamak yapmadım.. pazar gününe istediğim bi kaç bişey var ama birini seçicem artık.. büyük ihtimal dondurma olur :icecream: ama ben simit ve salçalı ekmek de istiyorum :çok üzgünüm:

leyscim bu takımda bir anlayış var onu bilmende fayda varopuyorumnanaktan
kimse kimseye sitem etmez yanlış anlamaz.. zaten yaşamımızda ne türlü sıkıntılarımız var bari burada bunları unutalım dedik geçen yüz yıl sitemi sıkıntıyı üzmeyi üzülmeyi bıraktık takım halinde, yani şunu yazarım da beni yanlış anlarlar diye korkma, şaka yapabilirsin eleştirebilirsin her türlüsüne açığız biz...yanlış anlarsak sorarız en azından bunu mu demek istedin diyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah canım yaaaa üzüldüm bende... neden bu kadar ağır geçiyor ki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

fıstıklar kızım bilgisayarı okula götürüyor az sonra... ara ara diğer sabit pcye girerim işlerimi halledeyim önce.. öpüyorum herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…