- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.461
dün eşim kanıma girdi uzun uzun anlattı da çok düşük kalori alınırsa metabolizma yavaşlıyormuş.Bu diyette de 600-800 kalori alınıyormuş.yağlardan vermen zor olur protein almasın dedi.Spor da yaptığım için günlük almam gereken proteini ayarladı.Ben de sonradan gelip kafanızı karıştırıyor gibi olmak istemiyorum.lütfen yanlış anlamayın .Dediğin gibi her metabolizma farklı.Sizde işe yarıyordur muhakkak.Amacım doğru bildiğimi paylaşmakolumunekankayizsmile
hehehehe yerim seni.. tabi ya ne güzel patlican tarifleri vardi unutun o cissss yemekleri. yillarca yedik sonuc ortada. simdi bir dilim ekmege hasretizyahu şu p..... ile başlayan yiyeceklerden bahsetmeyin dün ne güzel semiz otu mantar patlıcan kabak sohbeti yapıyorduk okuyanın canı çekmesin bak kötü yapıcam sizi...aklinialirimsmile
hosgeldin canim. hayirli olsun insallah.a.s.selam...bende aranıza yeni katıldım.şuan acemiyim ama yardımlarınızla buraya çok çabuk uyum sağlayacağımdan eminim. heyecanım çok yüksek.şimdiden bana ve size kolay gelsin diyorum
sakin ihmal etme kallisim mutlaka git.. bizde kaynana olduk ve olacagiz daha.. ne ekerse onu biciyor insan.. cocuklarima torunlarima hasret kalmayi düsünemiyorum düsünmekte istemiyorum. kendimiz icin istemedigimiz seyleri baskasina yapmaya hakkimiz yok. hatasiz insan olmaz. biz cokmu kusursuzuz? onlarinda hatalari varsa oluversin ne olacak. görmeyiver duymayiver aile icinde gurur büyük burunluluk ve dedikodu olmamali. onlari görüp gelince cok büyük huzur duyacaksin. bu bile gitmen icin yeterli sebep..tombilicim bu pazar önümüzde ki pazar yani...
tabiki mutlu olur.. ben dün eşimle tartıştım annesi aramış yazık hasta zaten aylarca ne ziyarete gidiyoruz ne bir şey son gittiğimizde eşimle çocuklar gitti ben gidemedim bile düşün en son bayramda gitmiştik.. söylendim söylendim durdum çocuklar bu kadar ilgililer işte dedim kızdım.... 2 aydır eşim izine çıkacakta ablama gideceğiz diye bekliyorum tamam işleri yoğun ama herkes izine çıkarken onun ayarlamaması üstelik 2 yıldır izinleri birikti yani geçmiş izinleri ayarlamıyor çok sinirledim al bana hafta sonuna bilet ben gideceğim annenede ben giderim ablamada ben giderim dedim... bakalım ne yapacak bu hafta sonuda çıkmazsa izine çok kırılacağım artık..
bende eğer gidersem ilk kayınvalideme giderim çok üzülüyorum görümcemle beraber oturuyorlar o bakıyor annesine babasına tüm kardeşler ayrı şehirlerde onlar istanbulda yalnızlar... off işte bak bir soru sordun ben içimi döktüm :)))
hosgeldin hifzicigim. benim diyet iyi gidiyor hatta süper sifir kacamakla yani takimin gücü bu harika gidiyor. bu hafta cok kilo veremem ama olsun her gram beni mutlu ediyor. böyle takimcak yapincada hic zor gelmiyor..Şenizselam arkadaşlar umarım diyetler süper gidiyordur,ben bu günlerde fazla giremeyeceğim kızım hasta su çiçeği çıkarttı ama gruba alındıysam beni dizkalifiye etmeyin diyete devam ediyorum sonsuz irade diliyorum sizlere ve kendime..
reyhan ablam nasıl toksun ben biliyorum :)) artık yemek yememize gerek kalmıyacak yakında ne güzel :)))
canım senin eşin nerden bu kadar bilgili aklinialirimsmileaklinialirimsmile
siz henüz yeni başladınız sayılır biz zaten bozacağımız kadar bozduk ondan diğer denediklerimiz işlemiyor bize siz kafanıza göre takılın tabiki güzel sonuç alırısn inşallah canımboshayallersmile bizimlede paylaşırsan seviniriz...
24 ayar arkadaşım reyhanxx54 birşey sorabilirmiyim ayıp olmazsa:uhm:Bütün takım sana reyhan abla diyor.Kaç yaşındasın?tam söylemesen de onlar basamağını söylesen de olur.ben 37 yaşındayım sana abla diyebilirmiyim:roflol:
canım çok teşekkür ederim losyon sürüyorum 2de şurup verdi ama biri korkutuyor şu uyku yapan şurup,losyonu günde iki kez sürecekmişim sürünce üzerine yapışıp kalıyor donuyor ama kızım yazık çok acı çekiyor yinede hamd olsun,Rabbim daha beterinden tüm bebişleri korusun,tekrar teşekkürlerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktancanım candy haber verdi diğer takıma yazmışsın kızının hasta olduğunu çok geçmiş olsun... sürekli losyon sürde rahatlasın yoksa çok acı çeker bizde en son geçen yıl yaşamıştık aklinialirimsmile
diskalifiye filanda olmazsın merak etme...
hehehehe yerim seni.. tabi ya ne güzel patlican tarifleri vardi unutun o cissss yemekleri. yillarca yedik sonuc ortada. simdi bir dilim ekmege hasretiz
hosgeldin canim. hayirli olsun insallah.a.s.
sakin ihmal etme kallisim mutlaka git.. bizde kaynana olduk ve olacagiz daha.. ne ekerse onu biciyor insan.. cocuklarima torunlarima hasret kalmayi düsünemiyorum düsünmekte istemiyorum. kendimiz icin istemedigimiz seyleri baskasina yapmaya hakkimiz yok. hatasiz insan olmaz. biz cokmu kusursuzuz? onlarinda hatalari varsa oluversin ne olacak. görmeyiver duymayiver aile icinde gurur büyük burunluluk ve dedikodu olmamali. onlari görüp gelince cok büyük huzur duyacaksin. bu bile gitmen icin yeterli sebep..
canim seyi soracaktim .hani esin almanyaya gelecekti iptalmi oldu yoksa ertelendimi ne oldu?
hosgeldin hifzicigim. benim diyet iyi gidiyor hatta süper sifir kacamakla yani takimin gücü bu harika gidiyor. bu hafta cok kilo veremem ama olsun her gram beni mutlu ediyor. böyle takimcak yapincada hic zor gelmiyor..Şeniz
merhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
cvpları sonra yazcam
şu ana kdr kanamam sürdü
tükürüklü kan olduğu için iyi
normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar
sürekli damardan besliyorlar
şimdi doktolarda çok korkuyor
kanama olduğu için
pazartesidn beri buradayım
ve daha da kalacağım hastanede
ameliyat yeri mikrop kapmış
hiçbişide olmadı
8 ilaç içtim ona rağmen
ağrım başladı yine yazamıyorum
hepinizi çok öpüyorum
off üzüldüm
günaydın herkese,
diyetleriniz nasıl gidiyor takip edemiyorum netimde bir sorun var yarın falan anca düzelirmiş. bunu yazarken bile her an gidebilir..
hepinizi kocaman öpüyorum. kaçamak yoklmaz:
kaptanım iyi akşamlar opuyorumnanaktanben çok ihtiyatla yanlış anlaşılabilirim korkusuyla yazdım ama çok şükür anlaşılmışım.anlayışınıza teşekkür ederim.Eşim dahiliye uzmanı.Sürekli olarak şekerli tansiyonlu hastalarla uğraştığı için hep benim de birgün kilo sebebiyle bu hastalıklara tutulmamdan korkar o nedenle çok hassastır.100 gr.alsam farkeder.İncitmemek için ne yapacağını şaşırır ama bakarki bende ipin ucu kaçınca 6-7-8 kg diye bir gelişme var müdahale ederdelikafadulden
ah canım yaaaa üzüldüm bende... neden bu kadar ağır geçiyor ki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemerhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
cvpları sonra yazcam
şu ana kdr kanamam sürdü
tükürüklü kan olduğu için iyi
off üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?