- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.741
Teşekkür ederim cnm daha fazlaları hepimizin başına inşallahYa evet çikilatacım, oğlana kahvaltı hazırladıktan sonra tezgahta bırakmışım paketi dayanamadım
Akşam da kayınvalidemdeydik yemek sonrası çayın yanına atıştırmalıklar çıkınca böyle oldu.
Tebrik ediyorum canımm, süpersin.
Bu erkekler hep böyleler demek ki... herşeye karışmasalar olmuyor.Kaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütüm
Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor
Gelinin yanında iyiki sen varmışsın. Aynı durumları yaşadım bende. Birde bizimki memeyi de almadı. Baba kız beni yetersiz hissettirdiler. Akilliya 40 kere deli dersen deli olurmuş. Bizimki de o hesap 2 ay sonra sütüm kesildi.iyiyim canımcım sağolasın ,sadece ramazan yordu beni mutfaktan çıkamıyorumsen nasılsın tatlım
aşıları tam olan nilgüncümdaha iyimisin şimdi?
ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyobizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır
Amaaaannn.... babası kapıda kalır eve giremezse bizimkinin midesinde vurur.İyi bari o da uyumamış, yoksa koca kapıda ağaç olacakmış.
Kuzum mama öle kötü de bişi değil, hani versen de vicdan azabı yapma hatta şöyle 2-3 saat uyuyorlar deliksiz fena da olmuyo mama yiyince :) illa emzircem mamasız büyücek falan diye stres yapma hiç sütü gelmeyenler meme istemeyenler mamayla büyüyo naapsınlar. Hem doktorunu hem eşini kırma ver bir öğün mama sende dinlenirsin, benim kız 40.dan sonra ağzına biberon sürdürmedi keşke alsaydı bi kez.Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor
Günaydın kızlar. Zombi gibiyim. Ne uyuduğumu anladım ne de uyanık olduğumu. Kafam yastiktan kalkmiyor. Nasıl gececek bakalım bu Ramazan.?
O ayrı bir azap. Sabahları bana uyu uyu yat diyorBende aynen öyleyim ya, ne uyuduğumu ne uyandığımı biliyorum. İlk iş günü 10 gündür evdeydim dur bakalım noolcak, kızım uykuda bile seviyo kesin ayrılamıcaz birazdan
Günaydın canikoo..Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah..
Günaydın Canım geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin. Zor bir durumGünaydın kızlar..
3 gündür Ankara'dayız.Çok abartmasamda yediklerime dikkat edemedim.En son Cuma bildiriminde tartılmıstım.insallah artı degilimdir.Her gün 21000 adım atmisim.
Yediklerimde erimistir sanirim.
--
Çarsamba'dan bugune kadarda kabızdım bu sabah ishal olarak uyandim yedigim bisey mi dokundu hava mı etkiledi bilmiyorum.
Evimde olsaydim bu duruma sevinebilirdim.
O ayrı bir azap. Sabahları bana uyu uyu yat diyor
Çok tatlılar ya...Aynen öyle, sahurda uyandı allahım konuştu konuştu durdu, neler anlattı bi bilsen :) sabahta sıkıntısız bıraktım bakalım darısı diğer günlere.
Aaa benimki kontrol manyağı oldugu icin her sey onun yonetiminde olmalı :) Allah icin cok yardımcı oluyor, hakkını yiyemem. Sadece her seye karışma huyu var :)Bu erkekler hep böyleler demek ki... herşeye karışmasalar olmuyor.
Evet bi ara memeyi almadı, o daha kötü gercekten. Ya bu millete cidden lohusalara nasıl davranilir egitimi verilmesi lazımGelinin yanında iyiki sen varmışsın. Aynı durumları yaşadım bende. Birde bizimki memeyi de almadı. Baba kız beni yetersiz hissettirdiler. Akilliya 40 kere deli dersen deli olurmuş. Bizimki de o hesap 2 ay sonra sütüm kesildi.morordek sen hiç moralini bozma. Bırak memede dursun. Hiç almamasindan iyidir.
Ya ne bileyim zaten şu an evde sadece emzirmeden sorumlu gibiyim, onu da beceremiyor gibi hissettim. İlk günler zaten mama vermek zorunda kaldık, oyle %100 anne sütü olamadı. Ona bakılırsa ben de zamanında mamayla büyümüşüm, annemin sütü azmış. Cok mu kötü durumdayım, yooo :)Kuzum mama öle kötü de bişi değil, hani versen de vicdan azabı yapma hatta şöyle 2-3 saat uyuyorlar deliksiz fena da olmuyo mama yiyince :) illa emzircem mamasız büyücek falan diye stres yapma hiç sütü gelmeyenler meme istemeyenler mamayla büyüyo naapsınlar. Hem doktorunu hem eşini kırma ver bir öğün mama sende dinlenirsin, benim kız 40.dan sonra ağzına biberon sürdürmedi keşke alsaydı bi kez.
Super babaanne bunu bana deme, yat kalk benden soruluyor su angünaydın şekerler
bi uyku sersemi de benyat kalk yat kalk ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?