- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.461
günaydın .. yaparsın canım sıkma canını iftar geç oluyo
Şimdiden kolay gelsin..Günaydınlarr :)
Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
Afiyet olsun canım.Bu menun daha hafif olmus pidenin parcaları büyük degilse..Benim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide
Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su
Bende dün aksam 1 kase kadar dondurma yedim.
Düşünüyorum....Sen yine de bir daha düşün derim
Öyle mi dersin? 2 güzel sakin günün ardından tüm enerjisiyle geri döndü paşamız :)Sana da günaydın şeker
Bunlar tatlı şeyler biraz büyüsün unutursun daha çok küçük annesi
Ooo hadi döktür bakalım marifetleriniGünaydınlarr :)
Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
Ooo hadi döktür bakalım marifetlerini
harikasın banummmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladımSıcak suyumla güne başladım biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor
Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım
yolukçu geldiii hanımmmValla benide yolmaya başlarsa iyi olacakbelki o korkuyla yürüyüşlere dikkat ederim
günaydın kızlar
liste birazdan geliyor
listemi yine çokk beğendimmm
harikasın banummm
yürüyüş çok önemli gerçekten hatta bayrama kadar diyorum her gün mü yürüseksonra yine normale döneriz malum bayrama hedeflerimiz var çok fazla spor yapıp alıştırmakta istemiyorum bünyeyi sonra kilo vermek zorlaşır diye yaa seni bizim siteye transfer edelimmmm inadına da sen bi uçta ben bi uçtayım
yolukçu geldiii hanımmmtamam tamam seni de yolayım elim değmişken
Harikasın banuşum kocaman tebrik ediyorumEvetttt yine ben geldimmmmmmmmm
Söz verdiğim gibi sporumu yaptım çok şükür
Normalde parka gittiğimde en fazla 4 -5 tur atabilen ben bugün taktım kulaklıklarımı bastım hareketli şarkıları ve tammmmm 15 tur attım
Resmen tshirtümün yarısı şırp ıslak oldu ama kendimi inanılmaz iyi hissettim yorulduğum halde
Yürüyüş 35 dakika sürdü ondan sonra da 10 dakika da parktaki aletleri kullandım ve sonrada yine postacı yürüyüşü şeklinde koştur koştur evime yürüdüm terim soğmasın diye
Gelir gelmez de duşumu aldımkendime okadar kızıyorum ki ne vardı keşke baştan beri yürüseydim eminim çok daha güzel kilolar vermiş olurdum hatta 2li rakamları görmüş olurdum ama bunda da vardır bir hayır
Kızlar bizim takımda Ramazan durgunluğu var ne olur benide dürttün de savsaklamaya niyetlenmeyeyim
Ay keşke Ayşem yaa valla biz aynı sitede otursaydık zaten vay o sitenin haline
Bütün hatunlarıda ayartırdıkCeco bizi spora götür kampanyası yapardım kesin
Kız ama sizin aidatlar pahalı
Bende aynı şeyi düşündüm bu sabahher gün yürüyüp Bayrama hedefe ulaşırız sonrada zaten metabolizma hızlanacağı için 2 günde 1de yapsak yinede kilo veririz diye düşünüyorum sonuçta kas da yapmış oluruz kız hem kilolar gittikçe daha hafif olacağımız için atıyorum 45 dakika yerine 1 saat yürürüz rahat rahat
Eşim bile hep diyor Aşkım şu yağlar iyice erisin ne zaman tamamdır korumaya geçiyorum dersen spor salonuna yazıl istersen hiç ev işi yapma günde 3 saat istersen salondan çıkma diyorYeterki sen mutlu ol gerisi haledilir nasılsa diyor
Kız az yakın olaydın en azından o zaman birlikte yazılırdık spor salonunaNeyse bir bekleyelim o gün gelince olmadı orta noktada bir yer buluruz gerçi senin sitede spor aletleride var
Bende spor sonrası içtim kahvemiCidden iyi hissediyor insan heleki uyanır uyanmaz içince de ( aa bak şimdi aklıma geldi bu hafta hiç uyanınca kahve içmemiştim onada tekrar başlıyayım :) )
afiyet olsun canım bir hafta mı 10 günluk mu listenyeni listemi paylaşayım
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
2 dilim sütaş süzme peyniri
1 dilim karpuz
bol yeşillik tabağı
ara
1 fincan türk kahvesi sade
1 hurma
öğle
bol salata
2 kepçe çorba
1 ç.k pul biber
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Ara
1 kutu aktivya yoğurt ananaslı
ara
1 fincan türk kahvesi sade
3 adet kuru kayısı ya da 1 dilim ananas
Akşam
bol yeşil salata+1ç.k çörek otu yağı+1t.k zerdeçal
2 kepçe çorba ya da 4 y.k sebze yemeği ya da 3 y.k et sote
ara
1 çay bardağı enginar suyu
10 adet kiraz ya da 4 adet taze kayısı
su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
şimdi kalkıp yapıcam kahve duble
aferin kız atalım şu ölü toprağını üzerimizden
hadi kolay gelsin canımbebişi yıkıcaz şimdisonrada dışarı çıkar eksikleri alır birazda hava alırım
Görüşürüz şekerlerim
aferin kız atalım şu ölü toprağını üzerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?