Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet Allah'tan oyle sürekli ağlaması yok. Gerci kolik olma durumu da belli bi günden sonra çıkıyordu di mi? Insallah uykuları da duzene girer.
Wc sorununu cozersen belki de artı gelmezsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladım Sıcak suyumla güne başladım biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor

Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım

sorma canım eliptik yaparken 70 dk duymayan ben 30 dk zor dayandım
kızlar şimdi yürüyüşten geldim oğluşum ağaçtan dut istedi menüme ek 7-8 dut yedim şimdi ama çok güzeldi dutlar olmuş misss
Afiyet olsun Nilgunum:)
Afiyet olsun ortimm..iftar menün biraz fazla geldi gözüme.
Evet bana da öyle geldi pide ve bulgur pilavini yemeyecektim. Zeynep bıraktı o pilavı mübarek gün dökmeye kıyamadım. Genelde zeynepin bıraktığını yemem. Pide de sıcaktı canım çekti. Ama hemen yargıya yansıdı
açlıktan insanın gözü dönüyor ondandır
Yok be ortim ne gözü dönmesi
O zaman Umut bey'in bugun oglen 2'de uyandıktan sonra tam 7:30'da uyumasını kutlayalım gebertti bizi kerata yaa

Ahahah cok güldümî hemen deniyorum, hazır kendimi bıçaklama kıvamına da gelmişken
Sen yine de bir daha düşün derim

Uykusuzum uykusuuuuzzz
Size günaydın şekerler
Sana da günaydın şeker
Bunlar tatlı şeyler biraz büyüsün unutursun daha çok küçük annesi
InşALLAH bekliyoruz banuş

fancynancy canım demin yazmayı unuttum wc sorunum var demiştin ya sabah uyanınca ( yada oruç tutuyorsan sahurda kalktığında ) büyük bir bardak sıcak sade su iç bağırsakların 10 dakika sonra nasıl yumuşadığını hissedeceksin Ben diyetisyen oda sıcaklığında su dediği için hep öyle yapıyordum ama bu sabah sıcak su içtim ve anında tuvalette buldum kendimi Umarım sanada faydası olur

moni ye kocamaaaan bir maşallah
Sana da teselli dustu be güzelim. En azından almamışsın. Cumaya kadar da verirsin biraz. Laf aramizda moni korkulu ruya olmaya devam ediyor
Beni döv daha iyiydi Nilgüncüm ya, yok olmaz. Biz bi fit olalım, 3-4 sene koruyalım bence kurtuluruz ya
InşALLAH canım ama ben omrumde 60ı görmemiş biriyken nasıl oldu 70,i0,90 lar.

zaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorum
Ben öyleydim. Hiiiiç sevmez ağzıma da sürmezdim. Hala da düşkün değilim ama bazen bir tatlı krizim tutardı. Evde tatlı yoksa kaşık kaşık reçel yerdim. Sütlü tatlıyı severim ama
Annem olur kendisi. Meyve suyu bile içmez, hazır gıda imkanı yoookkk tüketmez.
Hiç annene çekmemişsin demek
Benim bazen elimin ayarı kaçıyor. 2 günden fazla yemek gelmez sofraya. Bende yemiyorum. Ama eğer 2 günden fazla yenecek gibiyse o zaman hemen fazlası deep freeze gidiyor. Sonra kolaylık oluyor

Benim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide

Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su

selam kızlar ayy anca yazabildim
eve gel yemek yap koşuşturma falan derken bu saate kaldım
neyseki banum vermiş ifadeyi
yürüyüşden geldim çok fena uykum var yarın yazarım listeyi
hayırlı geceler
listeyi bekliyoruz monican merakla tebrikler süper gidiyosun maşALLAH
bu ara fotolarda yüzün küçülmüş gençleşmiş inanki
Uykusuzum uykusuuuuzzz
Size günaydın şekerler
günaydınnnnnn
hadi bakalım yaparsın sende yanında moni var yoksa kel kalırsın dikkat
sağol canım günaydınnnn

Günaydınlarr :)

Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
günaydın .. yaparsın canım sıkma canını iftar geç oluyo
ay tatlı olsunda sütlü şerbetli unlu hiç farketmez

güzel olmuş canım su az olmuş günler uzun ve havalar ısındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…