- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.441
Evet Allah'tan oyle sürekli ağlaması yok. Gerci kolik olma durumu da belli bi günden sonra çıkıyordu di mi? Insallah uykuları da duzene girer.Zamane çocukları, bu son birkaç senenin bebelerinin modeli bu demek kibenim veletlerde uykuyla mücadele ediyorlar. İnşallah güzelce uyumaya başlar gece uykularını canım. Benim kız o konuda süperdi ama mert canıma okuyor hala. Gecede en az iki defa kalkıyoruz. 18 aydır sadece 2 gün deliksiz uyuduk o derece yani. Aman huysuz olmasın da, birde sürekli ağlayan kolik bebekler var biliyorsun o daha beter. Aman Umutcuğumuza maşallah diyelim.
Kilo konusunda da kesinlikle haklısın.
Wc sorununu cozersen belki de artı gelmezsinEvet evet, ben sporumu da yaptım hem cumartesi hem de pazar, hatta totom yer görmedi, hafta sonu da gezdik avm de falan. Evet kaçamak yaptım ama abartmadan. Amannn neyse sonuçta cuma günü büyük ihtimalle artı gelcem çünkü hala wc sorunumu çözebilmiş değilim. Yarın duphalac alıcam herhalde.
Afiyet olsun Nilgunum:)sorma canım eliptik yaparken 70 dk duymayan ben 30 dk zor dayandım
kızlar şimdi yürüyüşten geldim oğluşum ağaçtan dut istedi menüme ek 7-8 dut yedim şimdi ama çok güzeldi dutlar olmuş misss
Evet bana da öyle geldi pide ve bulgur pilavini yemeyecektim. Zeynep bıraktı o pilavı mübarek gün dökmeye kıyamadım. Genelde zeynepin bıraktığını yemem. Pide de sıcaktı canım çekti. Ama hemen yargıya yansıdıAfiyet olsun ortimm..iftar menün biraz fazla geldi gözüme.
Yok be ortim ne gözü dönmesiaçlıktan insanın gözü dönüyor ondandır
Sen yine de bir daha düşün derimO zaman Umut bey'in bugun oglen 2'de uyandıktan sonra tam 7:30'da uyumasını kutlayalımgebertti bizi kerata yaa
Ahahah cok güldümîhemen deniyorum, hazır kendimi bıçaklama kıvamına da gelmişken
Sana da günaydın şekerUykusuzum uykusuuuuzzz
Size günaydın şekerler
InşALLAH bekliyoruz banuşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladımSıcak suyumla güne başladım biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor
Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım
yok ya yerken sorun yoktu tartıya çkınca tırmaladı
Homini gırtlak bitti yok artık. Yaş 30u geçince yavaşlayacaksın yemek konusu dacanım ferahcığım güzel arkadaşım ömürrr billah dikkat etcez biz
Yolucuİyi yapmışsın canım, alıştık ama sana hesap vermeye bi de moni ablaya :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedimgerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse
Bugünde çok güzel geçti ( en azından Ayşe için)
Maşallah hatun çok güzel kilo veriyorBen berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım )
Benim sonucum;
Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg
Giden; -0,5 kg ( yağdan hiç gitmemiş)
Ayşenin sonucu;
Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg
Giden; - 2 kg ( yağdan da sanırım 1.5 kg gitmişti onun )
Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldıyeni listeside güzel ki eminim gelince yazar
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı)
Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladıben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştımbu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak )
InşALLAH canım ama ben omrumde 60ı görmemiş biriyken nasıl oldu 70,i0,90 lar.Beni döv daha iyiydi Nilgüncüm ya, yok olmaz. Biz bi fit olalım, 3-4 sene koruyalım bence kurtuluruz ya
Ben öyleydim. Hiiiiç sevmez ağzıma da sürmezdim. Hala da düşkün değilim ama bazen bir tatlı krizim tutardı. Evde tatlı yoksa kaşık kaşık reçel yerdim. Sütlü tatlıyı severim amazaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorum
Hiç annene çekmemişsin demekAnnem olur kendisi.Meyve suyu bile içmez, hazır gıda imkanı yoookkk tüketmez.
Benim bazen elimin ayarı kaçıyor. 2 günden fazla yemek gelmez sofraya. Bende yemiyorum. Ama eğer 2 günden fazla yenecek gibiyse o zaman hemen fazlası deep freeze gidiyor. Sonra kolaylık oluyorKuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıylabuzluktaki yemeklerimde de bugüne kadar sıkıntı olmadı. Benim eşim zaten herşeyi günlük yemek istiyor valla uğraşamıyorum. Ben çok mutfaksever biri değilim. Yemek yapmayı da evlendikten sonra mecburen öğrendim.
Kolay gelsin canımGünaydınlarr :)
Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
listeyi bekliyoruz monican merakla tebrikler süper gidiyosun maşALLAHselam kızlarayy anca yazabildim
eve gel yemek yap koşuşturma falan derken bu saate kaldım
neyseki banum vermiş ifadeyi
yürüyüşden geldim çok fena uykum var yarın yazarım listeyi
hayırlı geceler
günaydınnnnnnUykusuzum uykusuuuuzzz
Size günaydın şekerler
hadi bakalımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladımSıcak suyumla güne başladım biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor
Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım
sağol canım günaydınnnnAfiyet olsun Nilgunum:)
Evet bana da öyle geldi pide ve bulgur pilavini yemeyecektim. Zeynep bıraktı o pilavı mübarek gün dökmeye kıyamadım. Genelde zeynepin bıraktığını yemem. Pide de sıcaktı canım çekti. Ama hemen yargıya yansıdı
Yok be ortim ne gözü dönmesi
Sen yine de bir daha düşün derim
günaydın .. yaparsın canım sıkma canını iftar geç oluyoGünaydınlarr :)
Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
ay tatlı olsunda sütlü şerbetli unlu hiç farketmezBen öyleydim. Hiiiiç sevmez ağzıma da sürmezdim. Hala da düşkün değilim ama bazen bir tatlı krizim tutardı. Evde tatlı yoksa kaşık kaşık reçel yerdim. Sütlü tatlıyı severim ama
Hiç annene çekmemişsin demek
Benim bazen elimin ayarı kaçıyor. 2 günden fazla yemek gelmez sofraya. Bende yemiyorum. Ama eğer 2 günden fazla yenecek gibiyse o zaman hemen fazlası deep freeze gidiyor. Sonra kolaylık oluyor
Valla benide yolmaya başlarsa iyi olacakhadi bakalımyaparsın sende yanında moni var yoksa kel kalırsın dikkat
güzel olmuş canım su az olmuş günler uzun ve havalar ısındıBenim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide
Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su
duydunValla benide yolmaya başlarsa iyi olacakbelki o korkuyla yürüyüşlere dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?