Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa ne diyeceğim benim eşimde yemekleri bol zeytinyağlı seviyor birde zeytinyağımızı direk dayısından alıyoruz mis gibi dayısının zeytinliği var neyse ama bende bol yağlı yapıyodum artık azaltmaya karar verdim o yüzden bugun taze fasulye pişirdim 1 kilo fasulyeye ölçtüm 3 yk yağ koydum gayette güzel olmuş tuzu komplemi bırakıyosunuz tuzu bırakmak zor ama bende kesinlikle yağı çok çok azaltacağım

Kızı okuldan almaya gittim ( o bahaneylede yine bayırı çıktım ve mahalle içinde dönüşü market alışverişinide yapınca yine yürümüş oldum )
Tabi oda lazım buda lazım derken 5lik su bir elimde 4 - 5 poşet diğer elimde derken resmen ağırlık çalıştım diyebilirim kan ter içinde kaldım yine ama çok iyi geldi

Ben bugün kabak yaptım bol naneli çok çok az yağ ekledim tencereye gram tuz koymadım ve inan nanenin tadındanmıdır nedir hiçte kötü gelmedi tadı aksine çok hoş geldi
Bende normalde salatayı yağsız yiyemiyordum ama bugün bol limonsuyu ekledim ve yine tuzsuz gayet güzel geldi

ben salataya tuz koymuyorum bol limon ve elma sirkesi koyuyorum yağda koymuyorum güzel oluyo

Evet Allah'tan oyle sürekli ağlaması yok. Gerci kolik olma durumu da belli bi günden sonra çıkıyordu di mi? Insallah uykuları da duzene girer.

Wc sorununu cozersen belki de artı gelmezsin
Kolik onu ponmadığı ne zaman belli oluyor bilmiyorum canım. Doğacak çocuk b.k.ndan belli olur derler ya bence sizin öyle bir sıkıntımız yok inşallah da olmaz kuzucum.

Hadi inşallah canım

Sabah kalkar kalkmaz yarım litre suyu içiyorum da sıcağını hiç denememiştim onu da denerim canım teşekkür ederim

Ah aahhh bende senin gibiydim valla, oldu işte. Oluyormuş. Özümüze döneceğiz inşallah canım.

Aslında çekmiştim, evlenmeden önce baklavaya falan dönüp bakmazdım bile. Yanında su olmadan tatlı yiyemezdim çünkü içim bayılırdı. Onu da işte eşimle dışarı çıktığımızda nadiren yerdim. Ne zaman evlendim koca beni tatlı yemeye alıştırdı bu da bir tür bağımlılık yaaa.

Şu buzluğa atma olayını bana bir ayrıntısı ile anlatsanız ne güzel olur Fancycim.
Bildiğin normal çorba/yemek olarak mı atıyorsunuz? Yoksa yenecek hale gelmeden önce bir aşamada mı?
Neyle saklıyorsunuz?
Çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?
Hangi yemekler atılabilir?

Şekercim normalde listeniz ortak mı? Yoksa farklı mı?
Az çok demeyeceksin, sonuçta gitmiş.
Haftaya daha iyisi olacak inşallah.

moni süpersin maşallah.
Daha 100'lerin altına indim diye sevineli ne kadar oldu şurada? Baksana kaça gelmişsin.
Helal olsun sana..

Canım şimdi kızın okuluna pasta yapcam, bir an önce yapayım sonra üşeniyorum. Akşam seni etiketleyip kendi yöntemlerimi yazarım kuzucum.

Fancycim, bence birileri sana çok pis beddua etmiş.
Benim gibi tatlıya tapan birisine, yok ağır gelir ben yiyemem sevmem falan demişsin.
O da, tatlısız yapama al kiloları da gör demiş.

Canım şimdi kızın okuluna pasta yapcam, bir an önce yapayım sonra üşeniyorum. Akşam seni etiketleyip kendi yöntemlerimi yazarım kuzucum.

Tamamdır şekercim. Müsait olunca bekliyorum.
Ben, 1-2 kere deneyip bir türlü becerememiştim.
Öyle olunca da yemek yapamayınca fast food takılıyoruz. Ya sipariş veriyoruz ya da donmuş gıdaları tüketiyoruz. Çocuk olmayıp, eşim de durumdan memnun olunca özellikle işlerin yoğunluğunda çok böyle gün oluyor.
Dolaba atmak hem kolaylık hem de kaloriden uzak tutmalık olabilir.

Canım benim listede bu hafta meyve ve sebze ağırlıklı
Ara öğünlerde hep meyve ve sıcak su var
Sabah 1 yumurtalı menemen, bol yeşillik, bitkisel çay ( 15 dakika öncesi sıcak suyla 10 adet kiraz var )
Öğlen ve akşam 4 yk kadar sebze yemeği Öğlen yanında bol salata ve 2 kaşık yoğurt 1,5 çay kaşığı zerdeçallı / akşamda yanında bol salata 1 kase chialı cacık

Özel olarak bu şekilde kahvaltıdan sonra 1 ara öğün, öğlenle akşam arası 2 ara öğün var akşamdan sonrada 1 tane onlarda fix 10 kiraz 4 erik yada 10 kiraz 4 kayısı sıcak suyla

çok dolu menüleriniz doyurucu

kızlar ben kahvaltıya ordanda pazara sonra peynir yapacağım işlerimi bitirince gelirim birde ortim
lydznp peynir yapmayı sormuştun gelince anlatacağım unutmadım

Şimdiden kolay gelsin..

Afiyet olsun canım.Bu menun daha hafif olmus pidenin parcaları büyük degilse..

Sahur bu gecenin mi 1 gun oncenin mi?
Iftardan sonra canım. Sahura kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…