Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın şekerler
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum
listem yine çok güzel, yumurta var sabah
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiiki liste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysamdün kendisine de bunu söyledim

aleykümselam fırıncı güzeli
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki de bedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişimeve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış bu seferde kışkırtcam ya illa zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmenakrep burcu zateniçimden daa dur ne gördün dedim ahaha

her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor
değişimden çok mutlubabası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..
zayıflarsam bana interrail sözü varher+ kiloya 1 ülke eklicem demiştisanırım dünya turuna çıkıcaz

şekerim önleminizi alın bak sonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin

Kodesteydım monı
Yan yattım kıloya kılo kattım
Sen ne ettın

Günaydın wendy. Casper'ın tatliş mi tatlış bir cadı arkadaşı vardi. Sen bana hep onu hatırlatıyorsun

yaa biri almış onu alamıyorum ben, çok tatlıydı dimi o da :)

ay harikasın canım, maşallah sana.

oo dünyayı 2 tur döneceksiniz inşallah :) cumayı sabırsızlıkla bekliyorum, eşine de ne diyelim, daha bunlar iyi günleri.

aferin banuş sende paylaş listeni ay nedense merak ediyorum..

iyi geceler kızlar
fena uykum var listeyi yarın yazarım

bu hafta :
giden kilo: 1 kg
giden yağ: 800 gram
tartıda: 91,8 kg

moni uyur
ay kıskandım kızzz

bahaneye gel canım tatlı istemiyo kocacığım sen ye bunuda desene
bencede kaptanım işte kılık değiştirip kandırcaz seni

hahahah çok güldüm yaşa kız sende az değilsin adamı çatlatcan

ay kızlar kahvaltıyı geç saate bırakınca çok yedim ....
2 haş yumurta domates salatalık bol yeşillik 3 zeytin 2 kk peynir 2 dilim tbe 1 tk terayağı 1 tk kayısı reçeli çüşşşş

bence gayet güzel bi kahvaltı olmuş, reçelden de vazgeçemiyosun bakıyorum da :)

Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acaba

yiyeceksen en güzel öğün kahvaltı sanki. akşama kadar gider o zaten. ben beğendim, hadi kahveni yapta iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…