- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.101
Kim kime kıyacak bakalım, çok hırslanmış gördüm seni. Bak her her rakip böyle motive etmez, kıymetimi bil heeeeeebilimsel takılıyorum artık
kıy kız kıy sen ona kıymazsan o bana kıyacak
sonra senin yüzünden kilo alıyorum demedeKim kime kıyacak bakalım, çok hırslanmış gördüm seni. Bak her her rakip böyle motive etmez, kıymetimi bil heeeeee
Yok demem demem öyle bir hata yaptım bir kere hala bedelini ödüyoz. Ne kindar çıktın kız, şakaydı o şakasonra senin yüzünden kilo alıyorum demede
valla çiklat canavarınla yazdıklarınızı döktürme banaYok demem demem öyle bir hata yaptım bir kere hala bedelini ödüyoz. Ne kindar çıktın kız, şakaydı o şaka
en son tartıldığında kaçtı kilonYok demem demem öyle bir hata yaptım bir kere hala bedelini ödüyoz. Ne kindar çıktın kız, şakaydı o şaka
uyu uyuda dinlen boş ver egzersiziKahvaltı
Çok tahıllı ekmekle 1 tost
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
2 tane ufak susamlı çubuk
Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
3 yk yoğurt + zencefil, zerdeçal, tarçın
Akşam
Yarım z.yağlı kereviz
5 yk etli bezelye
3 yk havuçlu pilav
2 köfte
5-6 tane fırın patates
Ara
Filtre kahve
Su: 3,5 lt biter yatana kadar
Spor: 45 dk eliptik
Katın egzersizi de yapcam veletlerim uyuduğunda inşalaahhhhh.
Ne yazmışım ne? Aşkolsun yaaa kızcağız menülerine müdahale ederim dedi. Kız senin koca yanmışşşşşşşvalla çiklat canavarınla yazdıklarınızı döktürme bana
Çatladın de mi cısss yemedim diyeuyu uyuda dinlen boş ver egzersizi
Çok değişkendir kendisien son tartıldığında kaçtı kilon
öyle elimden ne kaçan ne uçanNe yazmışım ne? Aşkolsun yaaa kızcağız menülerine müdahale ederim dedi. Kız senin koca yanmışşşşşşştey tey teeyyyy Allah yardımcısı olsun eniştenin tey teeyyy
müge anlıya başvuralım şıp diye bulurÇok değişkendir kendisi
Sabah kalkar kalkmaz tartıldım 76,9 du, öğleden sonra 76,6 oldu, akşam da 77,7 idim. Çok tartılıyorum biliyorum ama gerçeği arıyom
Ahahahaaaa ayyy gerçekten çok güldüm yaaaöyle elimden ne kaçan ne uçan
müge anlıya başvuralım şıp diye bulur
İyi geceleeeerrrhadi ben papatya çayımıda içtim yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler
geçmiş,bitmiş olsun kaptanım zamanında müdahale edilmiş çok şükürKizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
aleyküm selam banuşumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Ayşem gelip bizim sonuçları çoktan yazmıştır diye düşündüm ama sanırım koşturmacadan girip yazamadı
Gerçi Ayşenin sonucunu hatırlayamıyorum netnasıl kendi sonucuma sevindirik olduysam
Geçen hafta 105 kg
Bu hafta; 103.3 kg
Bu hafta 1.7 kg gitmiş Diyetisyene göre1.5 kgda yağdan gitmiş
Diyetisyen gayet memnun kaldı tabihatta Ayşeyle birlikte girdik kontrole ve sordu işte memnun kalmadığın bir şey varmı diye tabi zerdeçaldan nefret ediyorum diyemedim yine bu haftaki listemde de var ama kendi kendime söz verdim onuda kullanacağım sonuçta alışırım onada zamanla ve faydasıda çokmuş
Bu haftanın listesine de harfiyen uyacağım Allahın izniyle
Yarın akşam misafirim var yemeğe ama yinede sabah erkenden yürüyüşümü yapacağım
Bu arada bu haftalık yine 4 x 45 dakika yürüyüş istedi ama onun haricinde her gün için 20 dakika zumba yazdı listemeEvde şenlik olacak ben zumba yapınca kesin kızlar artık kopar kesin halime ama onuda yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?