Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmekle 1 tost
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
2 tane ufak susamlı çubuk

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
3 yk yoğurt + zencefil, zerdeçal, tarçın

Akşam
Yarım z.yağlı kereviz
5 yk etli bezelye
3 yk havuçlu pilav
2 köfte
5-6 tane fırın patates

Ara
Filtre kahve

Su: 3,5 lt biter yatana kadar
Spor: 45 dk eliptik

Katın egzersizi de yapcam veletlerim uyuduğunda inşalaahhhhh.

uyu uyuda dinlen boş ver egzersizi

Ne yazmışım ne? Aşkolsun yaaa kızcağız menülerine müdahale ederim dedi. Kız senin koca yanmışşşşşşş tey tey teeyyyy Allah yardımcısı olsun eniştenin tey teeyyy
öyle elimden ne kaçan ne uçan
Çok değişkendir kendisi
Sabah kalkar kalkmaz tartıldım 76,9 du, öğleden sonra 76,6 oldu, akşam da 77,7 idim. Çok tartılıyorum biliyorum ama gerçeği arıyom
müge anlıya başvuralım şıp diye bulur

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Ayşem gelip bizim sonuçları çoktan yazmıştır diye düşündüm ama sanırım koşturmacadan girip yazamadı
Gerçi Ayşenin sonucunu hatırlayamıyorum net nasıl kendi sonucuma sevindirik olduysam

Geçen hafta 105 kg
Bu hafta; 103.3 kg

Bu hafta 1.7 kg gitmiş Diyetisyene göre 1.5 kgda yağdan gitmiş
Diyetisyen gayet memnun kaldı tabi hatta Ayşeyle birlikte girdik kontrole ve sordu işte memnun kalmadığın bir şey varmı diye tabi zerdeçaldan nefret ediyorum diyemedim yine bu haftaki listemde de var ama kendi kendime söz verdim onuda kullanacağım sonuçta alışırım onada zamanla ve faydasıda çokmuş

Bu haftanın listesine de harfiyen uyacağım Allahın izniyle
Yarın akşam misafirim var yemeğe ama yinede sabah erkenden yürüyüşümü yapacağım
Bu arada bu haftalık yine 4 x 45 dakika yürüyüş istedi ama onun haricinde her gün için 20 dakika zumba yazdı listeme Evde şenlik olacak ben zumba yapınca kesin kızlar artık kopar kesin halime ama onuda yapacağım inşallah

aleyküm selam banuşum
yok bacım nerdee anca oturdum pc ye sinir oldum kuaför kapalıydı
eve gelince mutfak yemek iftar vs derken fırsat olmadı sonra da sürüne sürüne de olsa yürüyüşümü yapıp geldim bugün çok yorulmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…