- 23 Ağustos 2012
- 14.734
- 38.974
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.161
Kız gerçekten cadılık mı var sende tam kahve yapayım diyorum...Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acaba
Sünnet günü bugün hadi hayırlı haberlerle gel.. Allah kolaylık versin inşallah..morordek nerelerdesin sen?? seste vermemişsin bugün.
Yakıştı bu sana fırtınagünaydın şekerler
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum
listem yine çok güzel, yumurta var sabah
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiliste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam dün kendisine de bunu söyledim
aleykümselam fırıncı güzeli
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki debedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti 5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış bu seferde kışkırtcam ya illa zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen akrep burcu zaten içimden daa dur ne gördün dedim ahaha
her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor
değişimden çok mutlubabası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..
zayıflarsam bana interrail sözü varher+ kiloya 1 ülke eklicem demişti sanırım dünya turuna çıkıcaz
şekerim önleminizi alın baksonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin
Kız gerçekten cadılık mı var sende tam kahve yapayım diyorum...
Valla ortim seni geçecekte benide geçecek diye korkuyorum
Sünnet günü bugün hadi hayırlı haberlerle gel.. Allah kolaylık versin inşallah..
Yok bugun sadece kahve çok tokum ara oğune gerek yok..kahve yeterhahah, seni tanıyorum diyelimbol tarçınlı kahve yanında hurma hadi bakalım.
Valla ortim seni geçecekte benide geçecek diye korkuyorum
ALLAH ALLAH niye beni geçiyormuş. Sen mi verdin geçiş iznini?Valla ortim seni geçecekte benide geçecek diye korkuyorum
moni oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin
ay korkulur bu hatundan kendinize gelin kızlar kaçınnnnnnnnnmoni ablam beni de geçicek, dua edelim B BuRCuCuKkK 'a rakip olmasın :)
neyy neyyy neyyyyyyy artık karşımdasın demekALLAH ALLAH niye beni geçiyormuş. Sen mi verdin geçiş iznini?moni beni geçerse bende seni geçerim aha da sana meydan okuyorum hadi bakalım.
Aman ALLAH'IM ben sahurda yürek yedim de haberim mı yok. Senin çenenle mücadele edilir mi
ayy çok güldüm ahaha yok artıkmoni ablam beni de geçicek, dua edelim B BuRCuCuKkK 'a rakip olmasın :)
di miiimoni oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin
moni oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin
Ay ne gazı moniciğim gerçek bunlar...valla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz
verdim gazı hopppp
ya sen öyle gazı ver ver ben ne ettiğimi şaşrıdım durduk yerevalla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz
verdim gazı hopppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?