Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hım bende takılmıştım 82 zor kırmıştım hemde 2 defa kiloları verdim sonra yeni tartıda tartı farkı oldu hop yine 83 çıktım yeni tartımla şimdi 77 oldum 84 ile başladım diyete

Tebrikler şekercim.
Ben de şu 80 altına bir düşsem oh diyeceğim.
Pek sinirliyim bu duruma.

hedef38beden hedefcim Nilgün'ün radarına takılmışsın gözün aydın

Yandan yandan gidiyordum ben niye takıldıysam.

Tebrikler Banu'cum, süpersin.
iyi geceler kızlar
fena uykum var listeyi yarın yazarım

bu hafta :
giden kilo: 1 kg
giden yağ: 800 gram
tartıda: 91,8 kg

moni uyur

Menümü yazayım.

Kahvaltı (Tabi ki öğlen yedim yine)
- Yarım elma ile müsli
- 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Ara
- 2 kayısı
- 2 hurma

Akşam
Bol salata
Tavuk göğsü
Şekersiz limonata
1 tane çiğköfte

Ara (Burayı eşim çok güzel sunumla getirmişti, yemem diyemezdim ve demedim de. )
- Yarım muz
- 1 çay bardağı süt
- Yarım brownie intense

Gün içerisinde 2 maden suyu, 3 fincan kahve, 3 litre de su.

Çok değil mi kaptanım 5 gün cidden? Kapalı ameliyat üstelikte, çabuk toparlanır da çıkarsınız inşallah.
Kizlar yarin dr la konusacagim ilk basta 1-2gun demislerdi ameliyatta bi sorun mu oldu diye dr lar bizimkinden sonrada ameliyata devam edince konusamadim ins bir an once cikariz
Hedef cim dedigini yapacam tatlim
kılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin eder
kiz nilgun ben cok safim yaa uyanik gecinen saflardan

iyi geceler kızlar

bu hafta :

moni uyur
Kizlar bayrama biriniz 2 li digeriniz de 8 li rakamlarla gireceksiniz tebrikler ve opucukler

Valla tebrik ediyorum canım, süpersin. İsteyince çokta güzel oluyor değil mi şekerpareler (bende dahil )

8 dk karın kası egzersizi yaptım kuzular. Boyun kaslarım çok zayıf herhalde boynum çok zorlanıyor mekik ya da crunch hareketlerinde.

lydznp Ayşecim günaydın diyerek başliyim muhtemelen sabah okuyacaksın aramızda en çok mekik çeken sendin, senin de boynun zorlanıyor muydu? Ense kısmın yani. Yoksa sıkıntı bende mi acep? O twist AB Rocket aletiyle çalışırken sıkıntı yok çünkü zorlanmıyor ama kendim desteksiz yaptığımda problem

Çok değişkendir kendisi
Sabah kalkar kalkmaz tartıldım 76,9 du, öğleden sonra 76,6 oldu, akşam da 77,7 idim. Çok tartılıyorum biliyorum ama gerçeği arıyom
Evet geçen senin bu halin haberlerde çıktı bu tartılma hastalığıymış gün içinde asla tartılmıcakmışız haftada 1 aç karnına olmadı doğrusuymuş sen yavaş yavaş azaltmak bari :))

Gunaydinlar fancy canim ben bu tartilma yuxunden zamaninda anksiyete bozuklugu olustu aman dikkat
Gunaydin..
Cok kotu bir durum evdeysem 1-2 saat arayla tartıldıgım zamanlarda oluyor..
Oglun nasıl oldu Kaptan'ım?

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün de erkenden uyanabildim gerçi bu sabah 04:30da uyandım da kendi kendime yok daha neler fırıncımısın da bu saatte uyanıyorsun dedim ve tekrar yattım 06:30da uyandım sonra
Nedense Sibele kontrole gidene kadar kendimi hafif hissetsemde ertesi gün daha da hafif hissediyorum Sanki ordan onayı alınca kemikler hafifliği hissediyorlar

Birazdan kahvaltımı yapıcağım sonrada eşim işe giderken bende kendimi parka atacağım bu gazla en azından sporumu daha da güzel yaparım Nasılsa akşam misafirlerimin gelmesine çok var ve yemek faslıda çok basit hem dönüşü eksik olanlarımı da alırım bir daha markete çıkmak zorunda kalmam

Valla tebrik ediyorum canım, süpersin. İsteyince çokta güzel oluyor değil mi şekerpareler (bende dahil )

Kesinlikle inanmak başarmanın yarısıdır diyorlar ya aynen öyle ben başarabileceğime inandığım an zaten bukadar iradeli davranmayı başardım eskiden olsa en fazla 1 hafta dayanır kaçamak yapardım şimdi yanımda çikolatalar dondurmalar yendiği zaman bile umursamıyorum çünkü hem tadını bildiğim şeyler ( bir şey kaybetmiyorum kilo hariç ) hemde hedefe giden yolda süreci yapacağım kaçamak yüzünden uzatmış olacağımın farkındayım ve açıkçası bunu göze almaktansa varsın bir müddet daha ağzıma sürmeyeyim o tür şeyleri

Banucum o iradeyi ve azmi gördüm sende bak 2 hafta önce böyle değildin, geçen hafta sen kendine geldin ve sıkıca sarıldın, emeğinin karşılığını da almışsın tebrikler :)

Bak şimdi takır takır inecek tartı sende hiç kaybetmeyeceksin motivasyonunu.

moni ablacım senin oğlan ne diyo nu işe? Sen bu azimle nasıl çıktın 100'lere? Bak 80'ler kapıda maşallah sana, inan adınıza çok mutluyum uzaklardan :)

82 şekercim. Tartı bozuldu sanki :)
Kesin bozuktur
Süpersin Ferah böyle devam et.
iyi geceler kızlar

bu hafta :

moni uyur
Korkulu rüyam moni tebrik ederim.
Su ramazan bitsin ALLAHIN'in izniyle yeniden başlıyorum. Arayı açmam lazım yoksa beni gececeksingececeksin
Günaydın canım. Hareketi yanlış yaptığın içi boynun ağrıyor. Karı kaslarını kullanarak kalkmalısın ve tam değil yarim mekik yapman lazım. Bilimsel çevreler tam mekiği önermiyorlar boyun bölgesine zarar verilebiliyor. Ama ayaklarını bir yere sabitler bacak ve karın kaslarınlarini kullanarak yaparsan yine sıkıntı olmaz. Dikkat et mekik cidden sakat bir hareket.
Günaydın kızlarr..
Günaydın ortim
Aleyküm selâm Banuş

Çok şükür Kilo verdikçe yaşadığım rahatlık beni kendime getirdi diyebilirim Dün gece eşim bile diyor zaten özgüvenin vardı ama kilolar gittikçe çok daha özgüvenli oldun diye İlk kez kendime hiç eziyet çekmeden Bayramlık alabildim Eskiden olsa mağaza mağaza dolaşıp 40 tane şey deneyip olmayınca ağlayarak bile döndüğüm olurdu şimdi bu bana olurmu dediğim şeylerde eşim saçmalama o çok bol olur diyor
Dün eşimin halasına gittiğimizde bayramlık aldıklarımın resmini gösterdim bayıldı artık ufak ufak kendi zevkime göre birşeyler giyebilmenin mutluğu var
Tabi kilolar daha çok gittikçe o mutlulukta artacak en önemlisi daha sağlıklı ve evlatlarıma daha faydali bir birey olmak tabiki en başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…