- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.281
Eeee psikolojik baskı yapıp sinirlerini bozup yemek ye diye uğraşıyorum...sonra da geçeyim seniSen çok kaşıyorsun ama beni nilgüüşşş valla gelecem bahçenize çadır kurup açlık greviyle 15 günde 65 kilo olcam. Psikolojik baskıdan dava etcem seni. Tükettin beni kadın tüketttiiinnn. Vah bana vah
Bayıldım serveyciğim ne kadar doğru :)bunlar hep ders asalında bize
Çok haklısın aile de başlıyor. Ben aile görgüsü alınmadığını varsayarak düşünüyorum ama...Kesinlikle haklısın canımHadi diyelim şimdikilere öğretmiyorlar okulda ( ki adım gibi eminim minik kuşum bile bu sene öğrendiği görgü kurallarını her geldiğinde bugün bunu öğrendik dikkat etmemiz lazım buna dediği hep oldu ) ama diyelim öğretmiyorlar yahu Anne Baba evladına örnek zaten demekki onlarda dikkat etmiyor ki çocuklarda rahat davranıyor
Benim çok hoşuma giden bir söz vardır ( gerçi kim söyledi bilmiyorum ama)
Çocuğuna terbiye vereceğim diye uğraşmasen doğru yaşarsan zaten çocuk seni örnek alacaktır
Hee çocuktur sokaktada okulda da birşeyler öğreniyor ama yanlışsa anında daha ilk yaptığında güzellikle izah edilince anlamayacak çocuk yoktur bence
Benim ufaklık kendini ablasıyla bir tuttuğu için bazen tartışma esnasında ablasına fazla yükleniyor ve ben anında müdahale ederim; O senin büyüğün saygısızlık yaptığını görmeyeceğim çok ayıp diye ama aynı anda da büyük kıza dönüp sende küçüğünü sayacaksınörnek olduğunu unutma böyle yapıyorsa demekki senden bir şey görüyor diyorum Kesinlikle birbirlerinden özür dilemelerini istiyorum öyle durumlarda ( hem saygı sevgiyi hemde yeri geldiğinde hatalarını kabul edip özür dilemeyi de öğrensinler diye )
RAbbim hepimize düzgün, saygılı, dürüst ve Rabbine laik birer kul olarak evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah....Aminnnnn
Benimde senden aşağı kalır yanım yok
Seni geçerler. Dönüp de arkalarına bakmazlar. Gözünün yaşını silemezler akıllı olll.. eliptik yap. Bu da sana rütbesi düşürülmüş orti rakibinden gelsin.bende eliptik yapsamdım iyiydi üşeniyorum resmen
Buyur gel ben sana hazırlayıp ikram ederim. Yanına da cola gazozbakın garular...
beni geçersenizfancynancy lydznp Cikilatacanavari evinize pasta börek katmer çiklatla baskın yaparım
yok ben ayran severim colayıBuyur gel ben sana hazırlayıp ikram ederim. Yanına da cola gazoz
Sana ne diyeyim bilemiyorum gerçekten davranışın ve inceliğin için teşekkür ederim. Ama.... bak beni üzüyorsun sonra sabahlara kadar midene vuruyor yapma. Beni üzenin başı beladan kurtulmaz. Eşimden biliyorum. Beni birgün öyle kırdı ki ağzımı açıp tek kelime bile etmedim. 10dk sonra mesaj geldi saniyelik bir durum ile ölümden döndüm benden kurtuluyordun diye. Adamın üzerine hafriyat kepçesi geliyormuş. Kontrolden çıkmış. Arabayla kaçacak yer son anda bulmuş. Bir düşün istersenlydznp ortim ay yanlış oldu hain rakibim
ben ilk günler tutum sonra tutamadım midemden ..ama şimdi bile su içiyorum evde yürüyüşe çıkmadan inan ağzımı silip çıkıyorum su içtiğim bile belli olmasın ayıp millet oruç diyeçok haklısın bu konuda
anam ne oldu anlamadım rakip olmak isteyen sendin ne kepçesi bacım benim 2 çocuğum var.Sana ne diyeyim bilemiyorum gerçekten davranışın ve inceliğin için teşekkür ederim. Ama.... bak beni üzüyorsun sonra sabahlara kadar midene vuruyor yapma. Beni üzenin başı beladan kurtulmaz. Eşimden biliyorum. Beni birgün öyle kırdı ki ağzımı açıp tek kelime bile etmedim. 10dk sonra mesaj geldi saniyelik bir durum ile ölümden döndüm benden kurtuluyordun diye. Adamın üzerine hafriyat kepçesi geliyormuş. Kontrolden çıkmış. Arabayla kaçacak yer son anda bulmuş. Bir düşün istersen
Bana sen @monin beni kesin geçeceği gibi şeyler yazdın bende o beni geçerse bende seni geçerim dedim. Sende hemen rütbemi düşürdün. Ayrıca ben akrep burcuyum kizimmmm benim pisişik güçlerin var. Dost ol sırtını daya, ama düşman olma.anam ne oldu anlamadım rakip olmak isteyen sendin ne kepçesi bacım benim 2 çocuğum var.... bu kadar tehlikeliysen ne orti ne rakip olalım senden uzak durmak lazım
Hayır da moni hepimizi geçecek ne var bunda sıkıysa moniye meydan oku...Bana sen @monin beni kesin geçeceği gibi şeyler yazdın bende o beni geçerse bende seni geçerim dedim. Sende hemen rütbemi düşürdün. Ayrıca ben akrep burcuyum kizimmmm benim pisişik güçlerin var. Dost ol sırtını daya, ama düşman olma.
ayy çok güldümHayır da moni hepimizi geçecek ne var bunda sıkıysa moniye meydan oku...
Ondan çok korkuyorum işteHayır da moni hepimizi geçecek ne var bunda sıkıysa moniye meydan oku...
Gel gel ben pasta yiyerek de kilo veririmbakın garular...
beni geçersenizfancynancy lydznp Cikilatacanavari evinize pasta börek katmer çiklatla baskın yaparım
Aaaa rakip rakibe bunu yapmaz ama getirdiklerini ikram etseneHahahahaaa, gel gel, konu komşuya dağıtır artık hangimizin evine geldiysen bi yeşil çay ikram edip spor yaptırırız sana hehe
Aaaa karı beni kıskanıyor resmenSen beni rakipten saymıyormusunda başkasını arıyorsun
geçince konuşalım cicimGel gel ben pasta yiyerek de kilo veririm
Aaaa rakip rakibe bunu yapmaz ama getirdiklerini ikram etsene
Aaaa karı beni kıskanıyor resmenbi dahaki ay asıl kıskançlık başlıcak seni geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?