Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eeee psikolojik baskı yapıp sinirlerini bozup yemek ye diye uğraşıyorum...sonra da geçeyim seni

Çok haklısın aile de başlıyor. Ben aile görgüsü alınmadığını varsayarak düşünüyorum ama...
Geçen gün kızı beni iteleyip yataktan attı. Bende salonda yattim ve eşim sitem etti. Ona; hiç boşuna laf tüketme. O sırada hayır kızım ayıp anne yataktan atılmaz bu yatak bizim yatağınıza. Eğer sen istemiyorsan kendi yatağında yatabilirsin diyebilirdin dedim. Neyse ertesi gün yine aynı şey oldu be bu sefer babamız kızına kızdı adam gibi yatacaksan yat kimse bir yere gitmiyor. ALLAH'TAN adam benim dediğimi aynen yaptı
Ben boşuna demiyorum bizim ev kreş ve ergen yurdu diye.

Sana ne diyeyim bilemiyorum gerçekten davranışın ve inceliğin için teşekkür ederim. Ama.... bak beni üzüyorsun sonra sabahlara kadar midene vuruyor yapma. Beni üzenin başı beladan kurtulmaz. Eşimden biliyorum. Beni birgün öyle kırdı ki ağzımı açıp tek kelime bile etmedim. 10dk sonra mesaj geldi saniyelik bir durum ile ölümden döndüm benden kurtuluyordun diye. Adamın üzerine hafriyat kepçesi geliyormuş. Kontrolden çıkmış. Arabayla kaçacak yer son anda bulmuş. Bir düşün istersen

anam ne oldu anlamadım rakip olmak isteyen sendin ne kepçesi bacım benim 2 çocuğum var.... bu kadar tehlikeliysen ne orti ne rakip olalım senden uzak durmak lazım

anam ne oldu anlamadım rakip olmak isteyen sendin ne kepçesi bacım benim 2 çocuğum var.... bu kadar tehlikeliysen ne orti ne rakip olalım senden uzak durmak lazım
Bana sen @monin beni kesin geçeceği gibi şeyler yazdın bende o beni geçerse bende seni geçerim dedim. Sende hemen rütbemi düşürdün. Ayrıca ben akrep burcuyum kizimmmm benim pisişik güçlerin var. Dost ol sırtını daya, ama düşman olma.

Hayır da moni hepimizi geçecek ne var bunda sıkıysa moniye meydan oku...

selamm 5.takımın çıtır olma yolundaki azıcıkın şişko hatunları
malum perşembeleri temizlik günüm ,bitti çok şükür anca oturdum pc ye
sabah da unutmuşum temizliği uyuyorumyardımcı hatun kapıda kalmış sonra zile bastı,bende hayırdır inşallah bu saatte kim ki diye kimooo diyorumanam bi baktım bizim fatma ben pijamalarla8,30 da başladık temizliğe,aslında kapıyı açtıktan sonra yatasım vardı da işler yetişmezdi

***5. Takım 522. Etap***

servey (70,1/ / /% )
0zlem ( 73,4 / / / % )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )
wendigo (66,0// /% )

BuRCuCuKkK (53,0/ // % )

bakın garular...
beni geçerseniz fancynancy lydznp Cikilatacanavari evinize pasta börek katmer çiklatla baskın yaparım
Gel gel ben pasta yiyerek de kilo veririm

Hahahahaaa, gel gel, konu komşuya dağıtır artık hangimizin evine geldiysen bi yeşil çay ikram edip spor yaptırırız sana hehe
Aaaa rakip rakibe bunu yapmaz ama getirdiklerini ikram etsene

Sen beni rakipten saymıyormusunda başkasını arıyorsun
Aaaa karı beni kıskanıyor resmen bi dahaki ay asıl kıskançlık başlıcak seni geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…