Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim umarım bir an önce hallolur sıkıntılar.
Derin bir nefes alırsınız.
Sıkmamaya çalış mümkün oldukça kendini.

SElamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ayağı yanmış kedi geldiiiiiiiiiii

Anam kızlar valla bugün kendimi aştım 8.505 adım atmışım sabahki yürüyüşle birlikte ( 43 dakika yürümüştüm ) gerçi ikinciye çıktığımda dönüş yolunda aklıma geldi adım sayarı açmak o yüzden kesinlikle 10 000 adımı geçtiğime eminim

Pazarımı da yaptım dönüşte şu an ayaklarımın altı yanıyor ama sıkıntı değil dinlenince geçer nasılsa
Bİraz evvelde süper bir haber aldım yarın son kez kursum vardı iptal olmuş
Peki bu benim için ne demekkkkkkkkkkk
Sabah yine yürüyüşümü yapabileceğim demek

Daha sonra da eve gelip az dinlenir sonra da küçük kuşumun tahlil sonuçlarını hastaneden alıp 1 km ötede olan havuza yürüyerek gidip sonuçlarını ve raporunu teslim ederim inşallah

Sorma valla yaa cidden minibüs metro falan kalabalık olunca binmiyorum bile
Bir keresinde minibüste ayaktayım adam hala yolcu alıyor tabi bazı heriflerinde canına minnet sokuldukça sokuluyor en sonunda şöför tekrar biraz ilerleyelim gelen var diyince abi yeter burada resmen akraba olduk el insaf demiştim Eskiden eşim taksiye bin diyip duruyordu bende sokaktan toplamıyoruz parayı dedim
Eskiden yanında çocukla gezene göz ucuyla bile bakılmazdı şimdi tövbe ya Rabbim sorun çıkarmayan olarak görüyorlar ( hani tövbe o taraklarda bezi varsa beni nikahına al diye yırtınmaz mantığında oluyor bazıları )
Dışardan beni gören kesin aman çok kibar diyordur ama o gibi durumlarda içimden resmen bir Kamyon Şöförü çıkıyor sanki gerekirse ebesinin hatrını bile soruyorum gerçi şükür okadarına sadece 2 kere gerek oldu 18 senelik evliliğimde

Bizim küçük cimcime arada bir niyetleniyor hemen ikna etmek için dudak büzüyor tabi baba kıyamayacak biliyor bana pek yapmıyor dudağını değil nereni büzersen büz işe yaramaz diyorum ama bazen baban bilir dersem o gece kesin bizimle yatıyor gerçi ayda 1 ancak izin verir çünkü cidden o rahat etsin diye biz psikolojik olarak kendimizi kasıyoruz sanırım ve her defasında bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorduz
Genelde eşim direk bu bizim odamız ve kapı açık dahi olsa müsaade istemeden girmek yasak der aynı şekilde tabi bizde öyleyiz çocukların odasına girerken bile kapı çalarız ( gerçi ben arada dalıyorum büyük kızda hemen ne oluyor der bende baskın var diye işi gırgıra vururum )
Yatak odasının karı kocaya özel bir alan olduğunu izah etmeye çalışıyorum ama büyük cadı bile valla inada bindirmeyin evlenene kadar aranızda yatarım bak özel mözel ne biçim laflar onlar aklınızdan bile geçirmeyin diye bizi tehdit ediyor aklı gidiyor bir kardeşi daha olursa diye gerçi Rabbim arzu edip özlemini çekenlere önce nasip etsin inşallah diye hep dua ederim

***5. Takım 522. Etap***

servey (70,1/ / /% )
0zlem ( 73,4 / 73,2/ 0,2/ % 0,27 )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )
wendigo (66,0// /% )
BuRCuCuKkK (53,0/ // % )

**5. Takım 522. Etap***

servey (70,1/69,1/1/%1,43)
0zlem ( 73,4 / 73,2/ 0,2/ % 0,27 )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )
wendigo (66,0// /% )
BuRCuCuKkK (53,0/ // % )

Tebrikler serveycim aferin kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…