Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok geçmiş olsun canım yaa geçmez inşALLAH ama virüsler sıcak havayı seviyo o yüzden çabuk yayılıyorlar bol ayran yoğurt yedir içir canım iyiyim dün biraz uyuşukluk vardı üzerimde ama bu sabah uyandığımda çok iyi olmuşum şükür

canım geçmiş olsun

morordek oynakbasi34 da çok güzel yazmış, içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bizim kız ortamızda oğlanda yatak yanı yatağında uyuyor. Aslında yatağı genişletmiş gibiyiz, maaile uyuyoruz ama keyfimizde yerinde. Babası kızına sarıla sarıla uyuyor, oğlumda gece uyanınca yanıma gelip, çıkıp üstümde uyuyor ya da emiyorsa öyle yanında yatmaya devam ediyor falan. Ayırınca ikisini birden ayırırız dedik, ilk başta Mert'i alıştırmayalım yanımıza Neva gibi diye düşündük ama sonra da haksızlık olur dedim kıyamadım. Biri koynunuzda büyüyecek diğeri ayrı olur mu hiç Mertte bir dile gelsin, ikisine güzel bir şekil düşüneceğiz artık. Çocuk yetiştirmek hiç kolay değilmiş, deneye yanıla öğreniyoruz bazı şeyleri.

Günaydınlar herkese
Evet kesinlikle haklısın Banucum her çocuğun karakteri farklı. İşte tecrübe olmayınca kitapta yazanlar dogru geliyor, davulun sesi uzaktan hoş yani :) şimdilik gece yatağında, gündüz kucakta, arabasında idare ediyoruz bakalım zamanla ne olacak. Ama gece su an yanıma almaya cesaret edemem zaten cok minik, rahat uyuyamam yanımdayken, Allah korusun bi sey olursa diye. Odasına kameralı telsizlerden aldık, sesi çıkınca bakıyorum hemen.
Yaa evet ne yapsan olmuyor bazen, ben de diyorum simdi kendi yatağına alışsın diye ama belki de biraz büyüyünce yanımızda yatmak isteyecek, karşı koyamayacagız, kimbilir. Gerci eşim bu konuda benden daha kuralcıdır, cocukla bu konularda savasabilir. Cok șen günler bekliyor bence bizi :)
Gönlüne göre olur inşALLAH herşey Şeymacigim
Amin canım insallah
Gecmis olsun kuzuya, düşmüş sonunda ateşi. Insallah hastalığı da atlatır hemen

Evet canım gerçekten yaşayınca öğreniliyormuș, ben kendimi sert, otoriter sanırdım ama ana yüreği iste :) ama az önce de yazdım eşim benden daha kararlıdır, su an düşünüyorum da sürekli yanımızda yatırmaz Umut'u alışmasın diye. Baba yüreği onun da ağır basar mı bilmiyorum :) yeğenleri cok yaramaz, çocuklar büyükleri kullanır istediklerini yaptırmak için diye düşünüyor, o yüzden de kendi cocugunda gerekirse savaşırmıș böyle seyler icin :)

Hahahaa ortanızda yatmaya başlayınca hatırlatırsın ona

Kızlar işk pazartesi bildirimi benden gelsin. durum hiç iç açıcı değil
Uykusuzluktan falan mı bilmiyorum ama artı çıktım yaaa. 76,7 çıkıyorum.
Birazdan dünkü menümü de yazarım, unutmuşum.

InşALLAH canım

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 simit
2 karper
Çay
1 tk vişne reçeli
1 kk yarısı beyaz peynir

Ara
Ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı

Öğle
5 yk taze fasulye

Ara
Filtre kahve
1 tane nektarin

Akşam
5 köfte
Fırında patates
2 dilim ekmek

Su: 2 lt bitmişti
Spor: 55 dk eliptik

senin avantajın canım Umut'un erkek olması. Babalar kız çocuğuna ayrı bir aşkla bağlılar. Baba ondan dolayı daha kuralcı davranabilir. Kızlar maalesef babayı öyle kullanıyorlar ki parmaklarında oynatıyorlar.

simit, reçel, fıstık ezmesi, patates, ekmek hangisine ne diyeyim Ferah? Neyse fıstık ezmesi şekersiz ara öğün diyelim. 1 simit 4 dilim ekmeğe karşılık geliyor. patates glisemik indeksi yüksek bir sebze ayrıca nişasta. yanında da ekmek. Tamam emziriyorsun ama artık Mert dana kadar oldu ve sen aç bile olsan süt üretimin rutindir. Somalideki kadınlar aç aç nasıl emziriyorlar? bir düşün ve bahaneler üretme kendine. Birde bu yediklerin süt yapmaz

Benim dünkü menüm;
geç kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
4 siyah 6 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
2yk yumurtasız menemen
2 dilim tb ekmeği
1tk bal (Ferah istediğini yaz anacığım )

ara 4 taze kayısı
ara 2 küçük nektarin

akşam
birftek yanında domates biberli sos (yağsız)
yeşil salata
1brd ayran

3lt su
spor çok sıcaktı tansiyonum düştü onun için yok maalesef

Eşimin bir yeğeni erkek ve en yaramaz olan da o. Erkek çocuk olduğundan nazı annesine geçiyor, yani görümceme. Eşim de ablasının halini gördükçe "ben böyle yapmayacağım" moduna giriyor :) büyük ihtimal Umut da babası yerine bana çektirecek

can ımn maalesef erkek çocuklar anne lafı pek dinlemiyo tecrübe ile sabittir babası ele alsın ipleri pişman olmazsınız

Merhaba kızlaaar :)

morordek geldim canım.

kullanmaya devam et canım, evi bile makinelersin sesten etkilenmiyolar bazen. yemek işi falan büyük kolaylık aslında.

Burada bile kavga edecek şeyler bulabiliyorlar demek ki

aynen öyle canım, sosyal platformda daha bi kavgacıyız, arada bakıyorum bdv'ye inanamazsın kavgalara.

slm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim

kuzuum allah bi daha yaşatmasın, geçmiş olsun.

Canım annemlerdeyim evet çok sıcak son 2 hafta sınava yoğunlaştım sınavdan sonra daha çok katilirim yoğunluk geçecek

inşallah canım, arada ses ver.

yaa ben bunu yapıcam attım buzluğa, evde muz vardı karardı karacak, netten buldum saf muzla yapçam ama. öleydi tarif. yazarım tadını size.

özlemcim müthiş bi dönüş olmuş maaşallah sana.

kuzuuum annelik bu ana yüreği işte.

Kızlar kızımın ateşini 38,5 tan düşünemiyoruz.
Böyle devam edersek acile gideceğiz. Doktorda farklı bir şey yapmayacak gerçi, belki kan testi falan yaparlar. Bu gece nöbetteyim anlayacağınız.

geçmiş olsun size de fancycimm, iyiymiş kızın sevindim.

uykusuzluk ve o dünkü menüye yine iyisin

konuş ayşecim, bi de artıyım diyo daha ne olacaktı acaba.

bence o balda bişi yok, sağlıklı aksine, iyi yapmışsın canım.

wendy kuzum nerelerdesin? Kampa sokuyorduk hani takımı? :)
,

geldim canım geldim. sen dikkat ediyo musun bakim?? senden başlıyorum. nilgünden devam etçem nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…