Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

can ımn maalesef erkek çocuklar anne lafı pek dinlemiyo tecrübe ile sabittir babası ele alsın ipleri pişman olmazsınız
Valla doğrudur kaptanım benim de çevremden gördüğüm erkek çocuklar analarına nazlanıyorlar hep
kullanmaya devam et canım, evi bile makinelersin sesten etkilenmiyolar bazen. yemek işi falan büyük kolaylık aslında.
Tabi bu sling aldığım zaman da son 90 yılın en sıcak günlerine gelmeyeydi iyiydi Çocuk da ben de pişiyoruz, sorun şimdilik bu. Çarşamba yağmur bekleniyormuş belki biraz serinler.
geldim canım geldim. sen dikkat ediyo musun bakim?? senden başlıyorum. nilgünden devam etçem nilsub
Ya sorma edemedim vallahi
Ama iyi haber mi desem kötü haber mi, yarın annem gidiyor. Muhtemelen aç günlerim başlayacak. O yüzden hafta sonu falan dikkat edemedim

wendy haftada 4 kilo nasıl veriliyormuş okudun mu? Emzirmekmiş işin sırrı, ben dikkat etmediğimden veremiyorum sanırım Bir de ikizmiş valla, o vermesin de kim versin di mi :)

kuzum ben direkt gidip 9. takımdan sordum, metoları bizim medusa ayşeyle aynı, çok hızlıymış (hiç kıskanmadım) bide cidden sıfır kaçamak, bol protein (menüleri topluca paylaşmışlar inceledim) 1. arkadaş seydanın da 2 prematüre bebişi. maşallah ne diyelim işte.

Evet metabolizma da önemli tabi. Hep düşünürdüm zaten ikizlere nasıl yetişiyor insanlar diye, Allah kolaylık versin cidden. En durgun metabolizma bile hızlanır bence :)

Evet metabolizma da önemli tabi. Hep düşünürdüm zaten ikizlere nasıl yetişiyor insanlar diye, Allah kolaylık versin cidden. En durgun metabolizma bile hızlanır bence :)

her iddiaya varım, benimki hızlanmaz

hatta geyik yaptık orda, yağ aldırsam kesin tutabildiğim kadar ödem tutar yine artı çıkarım diye, aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…