- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.701
Valla doğrudur kaptanım benim de çevremden gördüğüm erkek çocuklar analarına nazlanıyorlar hepcan ımn maalesef erkek çocuklar anne lafı pek dinlemiyo tecrübe ile sabittir babası ele alsın ipleri pişman olmazsınız
Tabi bu sling aldığım zaman da son 90 yılın en sıcak günlerine gelmeyeydi iyiydikullanmaya devam et canım, evi bile makinelersin sesten etkilenmiyolar bazen. yemek işi falan büyük kolaylık aslında.
Ya sorma edemedim vallahigeldim canım geldim. sen dikkat ediyo musun bakim?? senden başlıyorum. nilgünden devam etçemnilsub
wendy haftada 4 kilo nasıl veriliyormuş okudun mu? Emzirmekmiş işin sırrı, ben dikkat etmediğimden veremiyorum sanırım Bir de ikizmiş valla, o vermesin de kim versin di mi :)
Evet metabolizma da önemli tabi. Hep düşünürdüm zaten ikizlere nasıl yetişiyor insanlar diye, Allah kolaylık versin cidden. En durgun metabolizma bile hızlanır bence :)kuzum ben direkt gidip 9. takımdan sordum, metoları bizim medusa ayşeyle aynı, çok hızlıymış (hiç kıskanmadım) bide cidden sıfır kaçamak, bol protein (menüleri topluca paylaşmışlar inceledim) 1. arkadaş seydanın da 2 prematüre bebişi. maşallah ne diyelim işte.
Evet metabolizma da önemli tabi. Hep düşünürdüm zaten ikizlere nasıl yetişiyor insanlar diye, Allah kolaylık versin cidden. En durgun metabolizma bile hızlanır bence :)
Hahah evet okudumher iddiaya varım, benimki hızlanmaz
hatta geyik yaptık orda, yağ aldırsam kesin tutabildiğim kadar ödem tutar yine artı çıkarım diye, aynen öyle.
Hahah evet okudum
9. Takıma gidip sordum diyince stalkladım biraz seni
wendy bdv ye nereden bakıyorsunuz? arada bizde bakalım nasıl kavga ediliyor. Belki lazım olur programa uymayanlarla arada kavga ederiz
Kadın bebek için ebeye gitmiş, tavana asmış ebe, elle muayeneyle damarlarının yamuk olduğunu anlamış falan. ekşide bile dalga geçiyolar ya
Hahah ya cidden o neymiş öyle
Hahaha ya bu ilber ortaylı capslerine bayılıyorum zaten, konuya da cuk oturmus :)paylaşımdaki fikrini çok beğendim, ordan yazamadım burdan yazayım :)
o konuya da resin atmışlar öldüm;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/ilber-ortayli-capsleri_576136-jpg.2015736/
Eki Görüntüle 2015987
nasıl yani ?Kadın bebek için ebeye gitmiş, tavana asmış ebe, elle muayeneyle damarlarının yamuk olduğunu anlamış falan. ekşide bile dalga geçiyolar ya
paylaşımdaki fikrini çok beğendim, ordan yazamadım burdan yazayım :)
o konuya da resin atmışlar öldüm;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/ilber-ortayli-capsleri_576136-jpg.2015736/
Eki Görüntüle 2015987
nasıl yani ?gözümde canlandıramadım
okudum canım cidden bu ne yaa... eskiden kırıkçı çıkıkcı vardı da bu nasıl bilimsel bir ebe. Çok takdir ettimKadın bebek için ebeye gitmiş, tavana asmış ebe, elle muayeneyle damarlarının yamuk olduğunu anlamış falan. ekşide bile dalga geçiyolar ya
çok bilimsel ama dediğim gibi. işin içinde elektronik varkadını elektronik kancayla asıp halı gibi silkelemişler işte canlandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?