Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyecek bir şey bulamadım arsızlığa vurayım bariiii

Ayşe'ye yaptığımın aynısını yapim
Napim haksızım ya su üstüne çıkmam lazım
O kadar kötü mü gerçekten yaaaa, evet patatesin yanında o ekmek hiç olmadı biliyorum, hafta sonu kazam olsun. Kocam sağolsun fanta mı içersin kola mı diyor üstüne. Yok dedim sen iç o dediklerini, içmedim sudan başka bişi. Akşam tatlı krizi tuttu, onu da savuşturdum. Neler atlattım ben bilseniz. Sabah börek istedi simitle kandırdım bende dayanamayıp yedim ama öğleni hafif yedim o yüzden sadece taze fasulye. Akşamda ekmek yemezsem kurtarırım diye hesap etmiştim ama yine olmadı

Bı arada kızım büyümüş calpol bebe yerine calpol 6 vermiş doktoru, paranox ta işe yaramaz demiş babasına. Bende diyorum bu ateş niye düşmüyor, meğer sorun dozajdaymış. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Keyfim yerine geldi kızım iyi oluncaaaa
Ben bugün miniminnak bir kaçamak yaptım ama spor yapmamaya karar vermiştim yorgunluk ve sıcaktan çocuklara yaptığım kekten yediğim için 30 dk Leslie power walk yaptım, akşama eliptik ve kasta çalışcam. Aslında yapmayacaktım. Hazır fırçayı yemişken wendy lydznp şekerkerim biraz daha haşlayabilirsiniz :) ama takımım ve kendim için artık kaçamak yapmıycam cumaya kadar kızlar söz size. Sabah 1 çay kaşığı bile reçel falanda yemiycem.
yoğurt kürünü hangi günler yapıyorduk? Ben ananasda aldırdım kocişimde, akşama çayını yapıp içine de ananas dilimleriyle buz atıp böyle hem ara öğün hem soğuk çay gibi tüketsek akşam yemeğinden sonra nasıl olur? Yoksa ben akşama bırakmadan önceden mi içeyim?

Hep aynı hikaye. Cumaya göreceğiz. Yoğurt kürü dün akşam yapacaktık ama bende uyumuşum bugün yapacağım. Ama perşembe günü kimseler unutmasın mutlaka yapalım. Ananasın içine çubuk tarçında at. istediğin zaman iç canım.
Dün pazara gittim bende enginarın sonu geldi varsa alayım diye. Bütün işgüzarlar beni bulduğu için bu sefer de enginarların hepsi soyulmuştu. 1 tane kart bir enginar kalmış sinirlendim bıraktım. Bu adamların işi gücü yok enginar soy, ananas soy bu ne ya... bir kabuk yedirmediler insana

Ananasın kabuğumu kaynatılıp içiliyor tatlım
Bende sizden tüyo alayım 
Ben meyvesini yiyom banada iyi geliyorda hiç çay olarak tüketmedim

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı günler ( gerçi akşam olacak )

Bugün sabahtan kızlardı doktora götürdüm ( ufaklığın yüzme için rapor alınacaktı şükür doktor 10 gün önceki tahlilleri görünce tamam tekrarlamaya gerek yok o sonuçlar az yüksekde olsa antibiyotik kullanmış yüzmesinde de sakınca yok o değerlerin dedi )
Büyük kızıda Nöroloji Baş ağrısı polikliniğine götürdüm bu gece 3 de emar çekilecek ( şansımıza 3 hafta sonraya ancak randevu denilirken bu geceye bir kişilik yer kalmış )
Neyse babamız ufaklıkla kalacak biz büyükle ana kız arabayla gideriz nasılsa

Bu arada hastane işi bitince eşim hadi İKEAya gidip yemek ısmarlayayım size öğlenlik dedi veeeee İrem Dericiye rast geldik minik kuşum tabi baştan tanımadı ama senin en sevdiğin şarkıyı söyleyen abla diyince aaa İrem Derici mi dedi ve ille resim çekileceğim diye tutturdu dedim git kendin sor kadın alışverişe gelmiş rahatsız etmeyelim
İrem Abla seninle resim çekilebilirmiyiz diye sordu cimcimem ve resimlerini çektim

Anammm kızlar hatun bir zayıf bir zayıf yeminle benim küçük kızın beli kadar beli vardı dayanamadım maşallah çok güzel zayıflamışsınız benim yanımda 250 gr gibi kalmışsınız dedim darısı benimde başıma diyince gülümsedi inşallah sonuçta bin direm et bin ayıp örter derler ama hiç öyle değil zayıflığın rahatlığı hiç bir şeye değişilmez dedi dedim zayıflıktan önce sağlık kesinlikle öyle dedi sonra daha fazla tutmayalım sizi diyip vedalaştık
Ama hatun cidden TVde çirkin çıkıyor hiçde öyle itici bir görüntüsü yoktu aksine hatun çok candan

Minik kuşuma len yarın sabah senide tartıyorum sende başlıyorsun kilo vermeye dedim ( 7 yaşında 26.5 kg alt tarafı ) tamam Anneciğim bende kilo almayayım dimi diyor ondan önce ablasını sıkı yönetime alacağımı ilan etmiştim zaten eğer diyet yapmazsa hem cep telefonunu hemde herhangi bir organıyla bağını koparacağım dedim her hafta 1 kg gidecek gitmediği hafta telefona ve laptopa erişimin yasaklanacak ve bir sonraki hafta 2 kg vermezsen ceza devam edecek dedim eşşek evlat aslında güzel kilo veriyor ama hiç diyet modunda değil kaç kilo olduğunu dahi bilmiyorum ama eşim senin popişin kadar dı sen zayıflayınca seninki daha ufak görünüyor şimdi diyor Kaç senedir yırtıyordum kendimi bugün bu ceza aklıma geldi ve hatun mecbur kabul etti :) aslında çok yemiyor aksine günde 1 kere yiyor arada abur cubur yiyor ( çubuk kraker falan ) söylensemde umursamıyordu malum ergen gerisi şimdi yarın sabah itibaren mecbur kabul etti bakalım 1 hafta içinde verebilecekmi ( benim gözetimimde )

stalk ne bacılar yaa ben yaşlı bir kadınım anlatın hele

yok tatlım işteyim ama ayakta uyuyorum elim kolum kalkmıyor hem sıcaktan hem de yorgunluk ve uykusuzluktan

Gizli gizli ne yapmış ne etmiş kontrol etmek kaptanım :)

Takıma sıkı yönetim getirdik :) bakalım Cuma'ya notamızı sildirebilecek miyiz. Bende belki izin kiloma dönmeye yaklaşırım belli mi olur?

ay çok güldüm işiniz az geliyo size ben anladım sağa sola sardığınıza göre ben anca oturunca size yazıyorum
Hiiiic az değil valla işim. Tum gun mızmızlanan bi bebeyle uğraştım ama internete de takılmasam iyice kafayı yiyeceğim sanırım
ortadaki morordek soldaki de fancynancy bizi sığdıramamışlar nilsub
Hahah sağdaki kim peki
Iyilesmesine cok sevindim canım
morordek
Tatlım önceden söyledimmi bilmiyorum ama bebişin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inş.
Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…