- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.721
stalk ne bacılar yaa ben yaşlı bir kadınım anlatın hele
stalk bizim işimiz
yok tatlım işteyim ama ayakta uyuyorum elim kolum kalkmıyor hem sıcaktan hem de yorgunluk ve uykusuzluktantoplight kaptanım izinli değilsin dimi? hem iş hem bahçe inanılmaz zor oluyo da.
Diyecek bir şey bulamadım arsızlığa vurayım bariiiisimit, reçel, fıstık ezmesi, patates, ekmek hangisine ne diyeyim Ferah? Neyse fıstık ezmesi şekersiz ara öğün diyelim. 1 simit 4 dilim ekmeğe karşılık geliyor. patates glisemik indeksi yüksek bir sebze ayrıca nişasta. yanında da ekmek. Tamam emziriyorsun ama artık Mert dana kadar oldu ve sen aç bile olsan süt üretimin rutindir. Somalideki kadınlar aç aç nasıl emziriyorlar? bir düşün ve bahaneler üretme kendine. Birde bu yediklerin süt yapmaz
Ayşe'ye yaptığımın aynısını yapimMerhaba kızlaaar :)
morordek geldim canım.
kullanmaya devam et canım, evi bile makinelersin sesten etkilenmiyolar bazen. yemek işi falan büyük kolaylık aslında.
aynen öyle canım, sosyal platformda daha bi kavgacıyız, arada bakıyorum bdv'ye inanamazsın kavgalara.
kuzuum allah bi daha yaşatmasın, geçmiş olsun.
inşallah canım, arada ses ver.
yaa ben bunu yapıcam attım buzluğa, evde muz vardı karardı karacak, netten buldum saf muzla yapçam ama. öleydi tarif. yazarım tadını size.
özlemcim müthiş bi dönüş olmuş maaşallah sana.
kuzuuum annelik bu ana yüreği işte.
geçmiş olsun size de fancycimm, iyiymiş kızın sevindim.
uykusuzluk ve o dünkü menüye yine iyisin
konuş ayşecim, bi de artıyım diyo daha ne olacaktı acaba.
bence o balda bişi yok, sağlıklı aksine, iyi yapmışsın canım.
,
geldim canım geldim. sen dikkat ediyo musun bakim?? senden başlıyorum. nilgünden devam etçemnilsub
Kadın bebek için ebeye gitmiş, tavana asmış ebe, elle muayeneyle damarlarının yamuk olduğunu anlamış falan. ekşide bile dalga geçiyolar ya
Hahaaaa süperpaylaşımdaki fikrini çok beğendim, ordan yazamadım burdan yazayım :)
o konuya da resin atmışlar öldüm;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/ilber-ortayli-capsleri_576136-jpg.2015736/
Eki Görüntüle 2015987
takip etmek için kullanılan bir kelime kaptanımstalk ne bacılar yaa ben yaşlı bir kadınım anlatın hele
yok tatlım işteyim ama ayakta uyuyorum elim kolum kalkmıyor hem sıcaktan hem de yorgunluk ve uykusuzluktan
Ay çok güldüm yaaaa
Hep aynı hikaye. Cumaya göreceğiz. Yoğurt kürü dün akşam yapacaktık ama bende uyumuşum bugün yapacağım. Ama perşembe günü kimseler unutmasın mutlaka yapalım. Ananasın içine çubuk tarçında at. istediğin zaman iç canım.Bı arada kızım büyümüş calpol bebe yerine calpol 6 vermiş doktoru, paranox ta işe yaramaz demiş babasına. Bende diyorum bu ateş niye düşmüyor, meğer sorun dozajdaymış. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Keyfim yerine geldi kızım iyi oluncaaaa
Ben bugün miniminnak bir kaçamak yaptım ama spor yapmamaya karar vermiştim yorgunluk ve sıcaktan çocuklara yaptığım kekten yediğim için 30 dk Leslie power walk yaptım, akşama eliptik ve kasta çalışcam. Aslında yapmayacaktım. Hazır fırçayı yemişkenwendy lydznp şekerkerim biraz daha haşlayabilirsiniz :) ama takımım ve kendim için artık kaçamak yapmıycam cumaya kadar kızlar söz size. Sabah 1 çay kaşığı bile reçel falanda yemiycem.
yoğurt kürünü hangi günler yapıyorduk? Ben ananasda aldırdım kocişimde, akşama çayını yapıp içine de ananas dilimleriyle buz atıp böyle hem ara öğün hem soğuk çay gibi tüketsek akşam yemeğinden sonra nasıl olur? Yoksa ben akşama bırakmadan önceden mi içeyim?
Ananasın kabuğumu kaynatılıp içiliyor tatlımHep aynı hikaye. Cumaya göreceğiz. Yoğurt kürü dün akşam yapacaktık ama bende uyumuşum bugün yapacağım. Ama perşembe günü kimseler unutmasın mutlaka yapalım. Ananasın içine çubuk tarçında at. istediğin zaman iç canım.
Dün pazara gittim bende enginarın sonu geldi varsa alayım diye. Bütün işgüzarlar beni bulduğu için bu sefer de enginarların hepsi soyulmuştu. 1 tane kart bir enginar kalmış sinirlendim bıraktım. Bu adamların işi gücü yok enginar soy, ananas soy bu ne ya... bir kabuk yedirmediler insana
stalk ne bacılar yaa ben yaşlı bir kadınım anlatın hele
yok tatlım işteyim ama ayakta uyuyorum elim kolum kalkmıyor hem sıcaktan hem de yorgunluk ve uykusuzluktan
Hiiiic az değil valla işim. Tum gun mızmızlanan bi bebeyle uğraştım ama internete de takılmasam iyice kafayı yiyeceğim sanırımay çok güldüm işiniz az geliyo size ben anladımsağa sola sardığınıza göre ben anca oturunca size yazıyorum
Hahah sağdaki kim peki
Iyilesmesine cok sevindim canımBı arada kızım büyümüş calpol bebe yerine calpol 6 vermiş doktoru, paranox ta işe yaramaz demiş babasına. Bende diyorum bu ateş niye düşmüyor, meğer sorun dozajdaymış. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Keyfim yerine geldi kızım iyi oluncaaaa
Ben bugün miniminnak bir kaçamak yaptım ama spor yapmamaya karar vermiştim yorgunluk ve sıcaktan çocuklara yaptığım kekten yediğim için 30 dk Leslie power walk yaptım, akşama eliptik ve kasta çalışcam. Aslında yapmayacaktım. Hazır fırçayı yemişkenwendy lydznp şekerkerim biraz daha haşlayabilirsiniz :) ama takımım ve kendim için artık kaçamak yapmıycam cumaya kadar kızlar söz size. Sabah 1 çay kaşığı bile reçel falanda yemiycem.
yoğurt kürünü hangi günler yapıyorduk? Ben ananasda aldırdım kocişimde, akşama çayını yapıp içine de ananas dilimleriyle buz atıp böyle hem ara öğün hem soğuk çay gibi tüketsek akşam yemeğinden sonra nasıl olur? Yoksa ben akşama bırakmadan önceden mi içeyim?
Teşekkür ederimmmmorordek
Tatlım önceden söyledimmi bilmiyorum ama bebişin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?