- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.741
Sağdaki de canım evlenip kendini salıp sonrada bizim takıma gelecek olan yeni arkadaşHiiiic az değil valla işim. Tum gun mızmızlanan bi bebeyle uğraştım ama internete de takılmasam iyice kafayı yiyeceğim sanırım
Hahah sağdaki kim peki
Iyilesmesine cok sevindim canım
Teşekkür ederimmm
Yok canim 30 dakika bile surmemistir o yazdiklarim.. Eliptikte 30 dakika.. Yani sadece 1 saat..bu kadar spor yapınca kalan zamanda anca uyuyosundur dimiokurken yoruldum senin bütün gününü almış gibi
Heee hikayeyi görürüz tartıda Ayşecüümmm, cumaya tartılarımız konuşsun o zaman, çok uçtum ama hadi hayırlısıHep aynı hikaye. Cumaya göreceğiz. Yoğurt kürü dün akşam yapacaktık ama bende uyumuşum bugün yapacağım. Ama perşembe günü kimseler unutmasın mutlaka yapalım. Ananasın içine çubuk tarçında at. istediğin zaman iç canım.
Dün pazara gittim bende enginarın sonu geldi varsa alayım diye. Bütün işgüzarlar beni bulduğu için bu sefer de enginarların hepsi soyulmuştu. 1 tane kart bir enginar kalmış sinirlendim bıraktım. Bu adamların işi gücü yok enginar soy, ananas soy bu ne ya... bir kabuk yedirmediler insana
evet canım benim ki çelik ipli sayaçlı doğru sayıyorKızlar ipim surekli dolanıyor kullanamiyorum.
Bunlarin sayaclı olanı varmış aranızda kullanan var mı?Dogru sayıyor mu acaba?
ay sorma bende çıldırmanın eşiğindeyimHiiiic az değil valla işim. Tum gun mızmızlanan bi bebeyle uğraştım ama internete de takılmasam iyice kafayı yiyeceğim sanırım
Hahah sağdaki kim peki
Iyilesmesine cok sevindim canım
Teşekkür ederimmm
Nerden aldin canim?evet canım benim ki çelik ipli sayaçlı doğru sayıyorçok güzel ama ben belim yüzünden pek kullanamıyorum
hepsi buradan almıştım diğer malzemelerimle 14 tl falandı galibaNerden aldin canim?
Bende siparis edim..
2 cocuklulara saygım sonsuz artıkay sorma bende çıldırmanın eşiğindeyim
evet canım doğru sayıyor
ay sorma inan ki bugun çok zorladılar beni her gün aynı ama bugun bir tık fazla2 cocuklulara saygım sonsuz artık
Kendimi gördüm bir an sendeeeeeay sorma inan ki bugun çok zorladılar beni her gün aynı ama bugun bir tık fazlasürekli birbirlerini dövüyorlar her dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar yapmayınca pata küte giriyorlar birbirlerine
Aaayyyy kaftanına baayyıldımmmm. Elbisende çok güzel canım, tü tü maşallah.Kızlar size neler gondercem
Eki Görüntüle 2016266 Eki Görüntüle 2016267 Eki Görüntüle 2016268
Kına elbiselerim nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?