- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.761
Teşekkür ederim cnm benimAaayyyy kaftanına baayyıldımmmm. Elbisende çok güzel canım, tü tü maşallah.
Haftaya gelcekmıs sordum ınş eskısı gıbı olmak ıcın ugrascakmışIyi geceler kızlarservey cnn nerde benim azim kralı cem takımdan çıkarım falan lafları hiç yakismiyo
Kızlar ipim surekli dolanıyor kullanamiyorum.
Bunlarin sayaclı olanı varmış aranızda kullanan var mı?Dogru sayıyor mu acaba?
Kızlar size neler gondercem
Eki Görüntüle 2016266 Eki Görüntüle 2016267 Eki Görüntüle 2016268
Kına elbiselerim nasıllar?
25 dk eliptik yapabildim, ev ahalisi uyuyor benim eliptik yine gıcırdamaya başladısinir oluyorum yaaa!! ne güzel 45 dakika yaparım diyordum sakin sakin... uyanırlar sesinden diye bırakmak zorunda kaldım.
kasta çalışacaktım ama bütün keyfim kaçtı.
kuzu da yine ateşli, bu ateşte geceleri çıkıyor hep anlamıyorum yani. öksürükte öyle oluyor... yine nöbet var bana. görüşürüz kızlarr..
Benim var ama kullanamıyorum malum alt komşu tepemde zıplayıp durma dedi.Kızlar ipim surekli dolanıyor kullanamiyorum.
Bunlarin sayaclı olanı varmış aranızda kullanan var mı?Dogru sayıyor mu acaba?
Sana ne oldu bacııımay sorma bende çıldırmanın eşiğindeyim
Sende olmasa şaşırırdım. Hemen al bir tane derdim. Step tahtasının yanına aksesuar olarak iyi yakışırevet canım benim ki çelik ipli sayaçlı doğru sayıyorçok güzel ama ben belim yüzünden pek kullanamıyorum
ALLAH tamamına erdirsin. Maşallah güzel gelin olacaksın kız cikilatKızlar size neler gondercem
Geçmiş olsun canım. Ilac kullanıyor ya çok tehlikeli sınırlara ulaşmaz diye düşünüyorum ama nöbet gerekli yinede. ALLAH yardımcın olsun25 dk eliptik yapabildim, ev ahalisi uyuyor benim eliptik yine gıcırdamaya başladısinir oluyorum yaaa!! ne güzel 45 dakika yaparım diyordum sakin sakin... uyanırlar sesinden diye bırakmak zorunda kaldım.
kasta çalışacaktım ama bütün keyfim kaçtı.
kuzu da yine ateşli, bu ateşte geceleri çıkıyor hep anlamıyorum yani. öksürükte öyle oluyor... yine nöbet var bana. görüşürüz kızlarr..
Senin için inan bir çözüm bulamıyorum. Ama bazı annelerin uyumayan çocuklara bitkisel sakinleştiriciler verdiklerini duymuştum da yok artık demiştim. Şimdi o lafımı senin huzurunda geri alıyorum. Bazen gerekiyor sanırım. Peki bu çocuk gündüz ne yapıyor? Tamam gece uyumuyorda. Bir problemi var sanırım. Hiç kontrole gittiğinde dr.a sordun mu?Dun gece sıfır uyudum sıfırrrrrrrrrrr
Kızlar size neler gondercem
Günaydın herkese bol eksili kacamaksiz güzel bir gün olsun inşALLAHGünaydın kızlar, mutlu sabahlar..
İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.
2 cocuk birbirini oyalar derler ama döverek oyalamasalar iyiymis tabiay sorma inan ki bugun çok zorladılar beni her gün aynı ama bugun bir tık fazlasürekli birbirlerini dövüyorlar her dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar yapmayınca pata küte giriyorlar birbirlerine
Yaa cok guzel ikisi de cok begendim. Gelinlik fotosu da istiyoruz kesinlikleeeKızlar size neler gondercem
Sende olmasa şaşırırdım. Hemen al bir tane derdim. Step tahtasının yanına aksesuar olarak iyi yakışır
Seni seviyorum Nilgün 'üm
ay bende tek benimkiler mi böyle diğer kardeşler güzel güzel oynuyo sanıyordumKendimi gördüm bir an sendeeeee
çok filtre kahve içiyosun türk kahvesi içsene karatay içinde domatesten 1000 kat daha fazla antioksidan ve bağırsaklar için yararlı olan potasyum var diyo sınırlamada getirmiyo ne kadar içmek isterseniz için diyoKahvaltı
Peynirli maydonozlu omlet 2 yumurtadan
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Ara
1 dilim kek
Öğle
4 yk taze fasulye
Ara
Büyük boy Türk kahvesi
1 küçük boy karpuzun 1 dilimi + 1 kk beyaz peynir
Akşam
Izgara hellimli salata
1 grisini
Akşam
Kafeinsiz filtre kahve
Su: 2 lt bitti
Spor: 30 dk Leslie, başka yapabilirsem ekleyeceğim.
ay bu sabah bi uyandım buz gibi hava nasıl serinlemiş şükür akşam camları kapatım soğuk oldu diye normale döndükhava çoookkk sıcak
ay çok güzelmiş
Ahahahaaaaaa koptummmmmmmm
güle güle giy kız kaftanın gerçekten güzelmişKızlar size neler gondercem
ay sorma çocuklar çok azgın bu aralar delirtiyorlar beniSana ne oldu bacııım
istiyosan yollayayım step tahtasınıSende olmasa şaşırırdım. Hemen al bir tane derdim. Step tahtasının yanına aksesuar olarak iyi yakışır
Seni seviyorum Nilgün 'üm
günaydınGünaydın kızlar, mutlu sabahlar..
İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.
günaydın ortikimGünaydın herkese bol eksili kacamaksiz güzel bir gün olsun inşALLAH
günaydınGünaydınlar
Biz bugün yine 5:30'da uyandık.wendy canım sana bi sey soracağım yine bi fikrin var mıdır? Bu Umut her sabah aynı saatte gaz sancısıyla uyanıyor ve kakasını yapıyor. Hiç sekmiyor. Acaba diyorum Biogaia damlayı verdiğim saat mi etkiliyordur? Onu böyle yavas yavas ileri çeksem bağırsak hareketleri de ona göre duzenlenir mi acaba? :) umutsuz anne ördeğin kafası bunlara çalışıyor iste anca
2 cocuk birbirini oyalar derler ama döverek oyalamasalar iyiymis tabiAllah kolaylık versin canım
Yaa cok guzel ikisi de cok begendim. Gelinlik fotosu da istiyoruz kesinlikleee
Dillere düşen Nilgün
Aynısı bende de varhatta minik kuşuma almıştık daha doğrusu ip atlama isteyince bari sayaçlılardan alalım da belki ablasıda bende kullanırız demiştik benimki basmalı değil atlatıkça ip tutma yerinden döndükçe rakam devam ediyor ben hatta bilmiyorum sizin oralarda var mı ama Tedi diye bir mağazadan 4 - 5 liraya almıştım ipide plastik olduğu için ne dolanıyor nede ayrılıyor
Vayyyyy süpersinnnnnCidden kaftanında çok çok güzel ama özellikle elbiseye ba - yıl - dım
Tabi insan ince olunca ne giyse yakışırben giysem herhalde dolmalık bibere dönerim
Rabbim ömür boyu ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inşallah herşeyin gönlünce olurAminnnnnnn
Canım istersen biraz yağla epileptiğin bant dönen kısımlarınıbelki daha sessiz çalışır
Maalesef hastalıklar hep gece hortluyorAllah yardımcın olsun canım umarım bir daha yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?