Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 dk eliptik yapabildim, ev ahalisi uyuyor benim eliptik yine gıcırdamaya başladı sinir oluyorum yaaa!! ne güzel 45 dakika yaparım diyordum sakin sakin... uyanırlar sesinden diye bırakmak zorunda kaldım.
kasta çalışacaktım ama bütün keyfim kaçtı.
kuzu da yine ateşli, bu ateşte geceleri çıkıyor hep anlamıyorum yani. öksürükte öyle oluyor... yine nöbet var bana. görüşürüz kızlarr..

Kızlar ipim surekli dolanıyor kullanamiyorum.
Bunlarin sayaclı olanı varmış aranızda kullanan var mı? Dogru sayıyor mu acaba?

Aynısı bende de var hatta minik kuşuma almıştık daha doğrusu ip atlama isteyince bari sayaçlılardan alalım da belki ablasıda bende kullanırız demiştik benimki basmalı değil atlatıkça ip tutma yerinden döndükçe rakam devam ediyor ben hatta bilmiyorum sizin oralarda var mı ama Tedi diye bir mağazadan 4 - 5 liraya almıştım ipide plastik olduğu için ne dolanıyor nede ayrılıyor

Vayyyyy süpersinnnnn Cidden kaftanında çok çok güzel ama özellikle elbiseye ba - yıl - dım
Tabi insan ince olunca ne giyse yakışır ben giysem herhalde dolmalık bibere dönerim

Rabbim ömür boyu ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inşallah herşeyin gönlünce olur Aminnnnnnn

Canım istersen biraz yağla epileptiğin bant dönen kısımlarını belki daha sessiz çalışır

Maalesef hastalıklar hep gece hortluyor Allah yardımcın olsun canım umarım bir daha yükselmez

Kızlar ipim surekli dolanıyor kullanamiyorum.
Bunlarin sayaclı olanı varmış aranızda kullanan var mı? Dogru sayıyor mu acaba?
Benim var ama kullanamıyorum malum alt komşu tepemde zıplayıp durma dedi. doğru sayıyor gibi geldi bana. 10tl ye gittigidiyordan almıştım.

Geçmiş olsun canım. Ilac kullanıyor ya çok tehlikeli sınırlara ulaşmaz diye düşünüyorum ama nöbet gerekli yinede. ALLAH yardımcın olsun

Dun gece sıfır uyudum sıfırrrrrrrrrrr
Senin için inan bir çözüm bulamıyorum. Ama bazı annelerin uyumayan çocuklara bitkisel sakinleştiriciler verdiklerini duymuştum da yok artık demiştim. Şimdi o lafımı senin huzurunda geri alıyorum. Bazen gerekiyor sanırım. Peki bu çocuk gündüz ne yapıyor? Tamam gece uyumuyorda. Bir problemi var sanırım. Hiç kontrole gittiğinde dr.a sordun mu?

Dünkü menum gelsin.
Sabah
1kk peynir
6-7tn zeytin
Çeyrek simit

1fincan nescafe sade
1 taze kayısı
1tane kayısı kadar şeftali

Öğlen
5yk k.fasulye
Salata

Ara
Sade türk kahvesi şeftali

Ara
3 gün kurusu 6tn badem

Akşam
2 lahmacun salata ayran

Yoğurt kürü
3ltden fazla su

Ev ahalisini yatırıp spor yapacaktım. Tv de jessica açarken uyumuşum
Koltukta belim boynum da tutulmuş gece yarısı eşim söyle ne söyle ne kaldırdı beni

Günaydın kızlar, mutlu sabahlar..

İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.
Günaydın herkese bol eksili kacamaksiz güzel bir gün olsun inşALLAH

Günaydınlar
Biz bugün yine 5:30'da uyandık. wendy canım sana bi sey soracağım yine bi fikrin var mıdır? Bu Umut her sabah aynı saatte gaz sancısıyla uyanıyor ve kakasını yapıyor. Hiç sekmiyor. Acaba diyorum Biogaia damlayı verdiğim saat mi etkiliyordur? Onu böyle yavas yavas ileri çeksem bağırsak hareketleri de ona göre duzenlenir mi acaba? :) umutsuz anne ördeğin kafası bunlara çalışıyor iste anca
ay sorma inan ki bugun çok zorladılar beni her gün aynı ama bugun bir tık fazla sürekli birbirlerini dövüyorlar her dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar yapmayınca pata küte giriyorlar birbirlerine
2 cocuk birbirini oyalar derler ama döverek oyalamasalar iyiymis tabi Allah kolaylık versin canım
Yaa cok guzel ikisi de cok begendim. Gelinlik fotosu da istiyoruz kesinlikleee
Sende olmasa şaşırırdım. Hemen al bir tane derdim. Step tahtasının yanına aksesuar olarak iyi yakışır
Seni seviyorum Nilgün 'üm

Dillere düşen Nilgün

Kendimi gördüm bir an sendeeeee
ay bende tek benimkiler mi böyle diğer kardeşler güzel güzel oynuyo sanıyordum
çok filtre kahve içiyosun türk kahvesi içsene karatay içinde domatesten 1000 kat daha fazla antioksidan ve bağırsaklar için yararlı olan potasyum var diyo sınırlamada getirmiyo ne kadar içmek isterseniz için diyo
hava çoookkk sıcak
ay bu sabah bi uyandım buz gibi hava nasıl serinlemiş şükür akşam camları kapatım soğuk oldu diye normale döndük

Sende olmasa şaşırırdım. Hemen al bir tane derdim. Step tahtasının yanına aksesuar olarak iyi yakışır
Seni seviyorum Nilgün 'üm
istiyosan yollayayım step tahtasını
Günaydın kızlar, mutlu sabahlar..

İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.
günaydın
Günaydın herkese bol eksili kacamaksiz güzel bir gün olsun inşALLAH
günaydın ortikim
günaydın
he bizde bi laf var vakvakın diline düşeceğine kör kuyulara düş diye

Kuzucum sağol, bakalım bu gece de ateşli geçerse kan tahlili yaptırayım diyorum.
Bende görünürde bant yok. Belki gövdenin içindedir. Ama serviste hiç açmıyor oraları, sıkıntı pedal kısımlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…