• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Beyaz peynir
2 zeytin
Çay

Ara
Tarçınlı limonlu yeşil çay
7 badem, 7 çiğ fındık

Öğle
1 muz ve 1 bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi

Ara
Yarım yağlı sütle filtre kahve
Minik 2 tane susamlı kandil simidi

Akşam
Tavuklu salata, eski kaşar da vardı içinde.
1 bardak ayran-kefir karışımı
1 grissini

Gece
Yarım yağlı sütle filtre kahve
Yeşil çay
1 susamlı çubuk

Su: 3,5 lt bitti
Spor: akşamüstü 3 dk Leslie burn body fat 2 mile, gece 45 dk Leslie burn body fat 3 mile ve Lumowell 10 dk kol ağırlık çalışması

Son düzenleme:
Herkes nereye kayboldu ki acabaaaa :halay: kızlar yarın Çarşamba hatta an itibariyle bugün :KK48: 2 günümüz kaldı, neler yapıyorsunuz?
wendy wendy cum nerelerdesin? Bu yoğurt kürünü 2 gün üst üste yapsam bişey olmaz di mi canım?
Yapma. Tam nedenini hatırlamıyorum ama haftada 2 günden fazla yapmamak gerek. Perş. günü yap ki tartiya bir faydası olsun.

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün bir tanıdığımızın cenazesine gittik akşam üzere ancak gelebildim evime :KK43:
Eşi ve 22 yaşındaki kızı için çok zor bir süreç ama yine helal olsun ki sağlam durmak için çok çabaladılar :KK43: arada sinirleri doğal olarak boşalıyordu ama en azından artık Anneciği / çok sevdiği eşi acı çekmiyor diye biraz kendilerini teskin etmeye çalışıyorlardı ( beynindeki tümörden dolayı 2 ameliyat oldu ve 2ci ameliyattan sonra da maalesef iyice elden ayaktan kesilmiş hatta yemek yeme yetisini de kaybetmişti :KK43: )

Mekanı cennet olur inşallah çooook çoook yüreği güzel bir insandı rahmetli :KK66:

Yarında sırf Annemin 92 yaşındaki Teyzesi hiç denize gitmedim denizi görmek istiyorum dedi diye denize gidiyoruz :KK48:
Annem ve kızkardeşim birşeyler yapacaklar ama bana uygun olmadı için ben kendi yiyeceklerimi kendim götüreceğim :KK66:
Sabah kahvaltısı zaten sıkıntı değil :KK66: öğlenlikte kendime birazdan çorba yapıp kavanoza koyacağım yanına bir güzel salata yaparım bol limonlu yağsız tabiki :KK66: birde ayran :KK66:
Akşamlık nerde yenir bilmiyorum ama ara öğünlerim için de yeşil çay ve kuru kayısı yada herhangi bir meyve alırım :KK66:
Kesin kararlıyım bol suyla kaçamaksız atlatacağım bu günü ve hazır deniz görmüşken suyun içinde bol bol hareket edip fazla dalga yada akıntı yoksa yüzerim ( karadenize bağlı bir yere gideceğiz ve sakata gelmiyeyim diye dikkat ederim tabiki :KK66: )

Cuma diyetisyen randevusu var bari öncesinde biraz daha spor yapmış olurum :KK66:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Allah razı olsun canım :KK66: güzel düşüncelerin için :KK66:
ALLAH rahmet etsin. Kalanlarada sabır versin.

Günaydın hanımlar.
Bol güneşli bir sabah yine. Bugün bunaltıcı olmaz inşALLAH. Bende dr. yollarına düşeceğim bugün. Akşamları aşırı kamplarım oluyor. Aşırı su tüketmekten mineral mi kaybettim acaba. 4 ltyi geçiyor çoğu zaman. Diyetisyen 3 ltyi geçince doğal maden suyu iç demişti ama uyumaktan maden suyu kimin aklına geliyor. Bu arada dr randevumu dün sanıyordum aptal gibi gittim. Kız bana ayşe hanim rand. yarın bugün dr.muz yok dedi :( sıcaklar beynimi yedi benim :(

kızlar cumaya 2 gün kaldı nerdesiniz yaww bu sessizlik pek hayra alamet değil anlaşılan bu hafta derece almak yerine bir nota daha alacağız hadi bakalım sizlerle fazla ilgilenemiyorum şu ara gerek iş gerek özel hayatım sebebiyle ama 15 hatta 20 temmuzdan sonra elime düşeceksiniz sıkı yönetim başlayacak haberiniz ola

Günaydın kızlar
Niyet edince olur belki dedim :confused:
Tabi her sey niyetle başlar :) yapabildin mi bari?
Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün bir tanıdığımızın cenazesine gittik akşam üzere ancak gelebildim evime :KK43:
Eşi ve 22 yaşındaki kızı için çok zor bir süreç ama yine helal olsun ki sağlam durmak için çok çabaladılar :KK43: arada sinirleri doğal olarak boşalıyordu ama en azından artık Anneciği / çok sevdiği eşi acı çekmiyor diye biraz kendilerini teskin etmeye çalışıyorlardı ( beynindeki tümörden dolayı 2 ameliyat oldu ve 2ci ameliyattan sonra da maalesef iyice elden ayaktan kesilmiş hatta yemek yeme yetisini de kaybetmişti :KK43: )

Mekanı cennet olur inşallah çooook çoook yüreği güzel bir insandı rahmetli :KK66:

Yarında sırf Annemin 92 yaşındaki Teyzesi hiç denize gitmedim denizi görmek istiyorum dedi diye denize gidiyoruz :KK48:
Annem ve kızkardeşim birşeyler yapacaklar ama bana uygun olmadı için ben kendi yiyeceklerimi kendim götüreceğim :KK66:
Sabah kahvaltısı zaten sıkıntı değil :KK66: öğlenlikte kendime birazdan çorba yapıp kavanoza koyacağım yanına bir güzel salata yaparım bol limonlu yağsız tabiki :KK66: birde ayran :KK66:
Akşamlık nerde yenir bilmiyorum ama ara öğünlerim için de yeşil çay ve kuru kayısı yada herhangi bir meyve alırım :KK66:
Kesin kararlıyım bol suyla kaçamaksız atlatacağım bu günü ve hazır deniz görmüşken suyun içinde bol bol hareket edip fazla dalga yada akıntı yoksa yüzerim ( karadenize bağlı bir yere gideceğiz ve sakata gelmiyeyim diye dikkat ederim tabiki :KK66: )

Cuma diyetisyen randevusu var bari öncesinde biraz daha spor yapmış olurum :KK66:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Allah razı olsun canım :KK66: güzel düşüncelerin için :KK66:
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin
Günaydın hanımlar.
Bol güneşli bir sabah yine. Bugün bunaltıcı olmaz inşALLAH. Bende dr. yollarına düşeceğim bugün. Akşamları aşırı kamplarım oluyor. Aşırı su tüketmekten mineral mi kaybettim acaba. 4 ltyi geçiyor çoğu zaman. Diyetisyen 3 ltyi geçince doğal maden suyu iç demişti ama uyumaktan maden suyu kimin aklına geliyor. Bu arada dr randevumu dün sanıyordum aptal gibi gittim. Kız bana ayşe hanim rand. yarın bugün dr.muz yok dedi :KK43: sıcaklar beynimi yedi benim :KK43:
Gecmis olsun canım, inşallah ciddi bir durum yoktur

fancynancy fancynancy ben o saatlerde kaçıncı uykumda oluyorum kimbilir :D artık Umut yatar, ben de yatar modundayim, maksimum 10'da yataktayım :)

wendy wendy aşk-ı memnu bitti ama yerine güllerin savaşı başlamış, o diziyi de cok severdim, süper oldu :)

Back
X