Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Beyaz peynir
2 zeytin
Çay

Ara
Tarçınlı limonlu yeşil çay
7 badem, 7 çiğ fındık

Öğle
1 muz ve 1 bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi

Ara
Yarım yağlı sütle filtre kahve
Minik 2 tane susamlı kandil simidi

Akşam
Tavuklu salata, eski kaşar da vardı içinde.
1 bardak ayran-kefir karışımı
1 grissini

Gece
Yarım yağlı sütle filtre kahve
Yeşil çay
1 susamlı çubuk

Su: 3,5 lt bitti
Spor: akşamüstü 3 dk Leslie burn body fat 2 mile, gece 45 dk Leslie burn body fat 3 mile ve Lumowell 10 dk kol ağırlık çalışması

Son düzenleme:
Yapma. Tam nedenini hatırlamıyorum ama haftada 2 günden fazla yapmamak gerek. Perş. günü yap ki tartiya bir faydası olsun.

ALLAH rahmet etsin. Kalanlarada sabır versin.

Günaydın hanımlar.
Bol güneşli bir sabah yine. Bugün bunaltıcı olmaz inşALLAH. Bende dr. yollarına düşeceğim bugün. Akşamları aşırı kamplarım oluyor. Aşırı su tüketmekten mineral mi kaybettim acaba. 4 ltyi geçiyor çoğu zaman. Diyetisyen 3 ltyi geçince doğal maden suyu iç demişti ama uyumaktan maden suyu kimin aklına geliyor. Bu arada dr randevumu dün sanıyordum aptal gibi gittim. Kız bana ayşe hanim rand. yarın bugün dr.muz yok dedi sıcaklar beynimi yedi benim

kızlar cumaya 2 gün kaldı nerdesiniz yaww bu sessizlik pek hayra alamet değil anlaşılan bu hafta derece almak yerine bir nota daha alacağız hadi bakalım sizlerle fazla ilgilenemiyorum şu ara gerek iş gerek özel hayatım sebebiyle ama 15 hatta 20 temmuzdan sonra elime düşeceksiniz sıkı yönetim başlayacak haberiniz ola

Günaydın kızlar
Niyet edince olur belki dedim
Tabi her sey niyetle başlar :) yapabildin mi bari?
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin
Gecmis olsun canım, inşallah ciddi bir durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…