- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.821
Allah rahmet eylesin
Evet onlarıda ödemek lazım ama bu sıcaklar ah bu sıcaklar
Âmin InşALLAHAminn canımRabbim sıralı ölüm versin derler ya öyle hakikaten Rabbim tüm ailesinde hasta olanlara şifa versin, yaknları ölenlerede rahmet eylesin ...aminnnnnn
Yapma. Tam nedenini hatırlamıyorum ama haftada 2 günden fazla yapmamak gerek. Perş. günü yap ki tartiya bir faydası olsun.Herkes nereye kayboldu ki acabaaaakızlar yarın Çarşamba hatta an itibariyle bugün 2 günümüz kaldı, neler yapıyorsunuz?
wendy cum nerelerdesin? Bu yoğurt kürünü 2 gün üst üste yapsam bişey olmaz di mi canım?
Hani 11 en gec 12 de yatiliyordu Ferah hanimcigim?Eh gideyim bende madem. Herkese iyi geceler kızlaarrr
ALLAH rahmet etsin. Kalanlarada sabır versin.Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Bugün bir tanıdığımızın cenazesine gittik akşam üzere ancak gelebildim evime
Eşi ve 22 yaşındaki kızı için çok zor bir süreç ama yine helal olsun ki sağlam durmak için çok çabaladılararada sinirleri doğal olarak boşalıyordu ama en azından artık Anneciği / çok sevdiği eşi acı çekmiyor diye biraz kendilerini teskin etmeye çalışıyorlardı ( beynindeki tümörden dolayı 2 ameliyat oldu ve 2ci ameliyattan sonra da maalesef iyice elden ayaktan kesilmiş hatta yemek yeme yetisini de kaybetmişti )
Mekanı cennet olur inşallah çooook çoook yüreği güzel bir insandı rahmetli
Yarında sırf Annemin 92 yaşındaki Teyzesi hiç denize gitmedim denizi görmek istiyorum dedi diye denize gidiyoruz
Annem ve kızkardeşim birşeyler yapacaklar ama bana uygun olmadı için ben kendi yiyeceklerimi kendim götüreceğim
Sabah kahvaltısı zaten sıkıntı değilöğlenlikte kendime birazdan çorba yapıp kavanoza koyacağım yanına bir güzel salata yaparım bol limonlu yağsız tabiki birde ayran
Akşamlık nerde yenir bilmiyorum ama ara öğünlerim için de yeşil çay ve kuru kayısı yada herhangi bir meyve alırım
Kesin kararlıyım bol suyla kaçamaksız atlatacağım bu günü ve hazır deniz görmüşken suyun içinde bol bol hareket edip fazla dalga yada akıntı yoksa yüzerim ( karadenize bağlı bir yere gideceğiz ve sakata gelmiyeyim diye dikkat ederim tabiki)
Cuma diyetisyen randevusu var bari öncesinde biraz daha spor yapmış olurum
Allah razı olsun canım güzel düşüncelerin için
Tamam canım, öyle yaparım o zaman.Yapma. Tam nedenini hatırlamıyorum ama haftada 2 günden fazla yapmamak gerek. Perş. günü yap ki tartiya bir faydası olsun.
Ya evet ama öğlen uyudum ya iki saat onu ordan düşelim AyşecimHani 11 en gec 12 de yatiliyordu Ferah hanimcigim?
günaydın ferah cımHerkese günaydınnnnn.
Tabi her sey niyetle başlar :) yapabildin mi bari?Niyet edince olur belki dedim
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesinSelamın Aleyküm kızlarrrrr
Bugün bir tanıdığımızın cenazesine gittik akşam üzere ancak gelebildim evime
Eşi ve 22 yaşındaki kızı için çok zor bir süreç ama yine helal olsun ki sağlam durmak için çok çabaladılararada sinirleri doğal olarak boşalıyordu ama en azından artık Anneciği / çok sevdiği eşi acı çekmiyor diye biraz kendilerini teskin etmeye çalışıyorlardı ( beynindeki tümörden dolayı 2 ameliyat oldu ve 2ci ameliyattan sonra da maalesef iyice elden ayaktan kesilmiş hatta yemek yeme yetisini de kaybetmişti )
Mekanı cennet olur inşallah çooook çoook yüreği güzel bir insandı rahmetli
Yarında sırf Annemin 92 yaşındaki Teyzesi hiç denize gitmedim denizi görmek istiyorum dedi diye denize gidiyoruz
Annem ve kızkardeşim birşeyler yapacaklar ama bana uygun olmadı için ben kendi yiyeceklerimi kendim götüreceğim
Sabah kahvaltısı zaten sıkıntı değilöğlenlikte kendime birazdan çorba yapıp kavanoza koyacağım yanına bir güzel salata yaparım bol limonlu yağsız tabiki birde ayran
Akşamlık nerde yenir bilmiyorum ama ara öğünlerim için de yeşil çay ve kuru kayısı yada herhangi bir meyve alırım
Kesin kararlıyım bol suyla kaçamaksız atlatacağım bu günü ve hazır deniz görmüşken suyun içinde bol bol hareket edip fazla dalga yada akıntı yoksa yüzerim ( karadenize bağlı bir yere gideceğiz ve sakata gelmiyeyim diye dikkat ederim tabiki)
Cuma diyetisyen randevusu var bari öncesinde biraz daha spor yapmış olurum
Allah razı olsun canım güzel düşüncelerin için
Gecmis olsun canım, inşallah ciddi bir durum yokturGünaydın hanımlar.
Bol güneşli bir sabah yine. Bugün bunaltıcı olmaz inşALLAH. Bende dr. yollarına düşeceğim bugün. Akşamları aşırı kamplarım oluyor. Aşırı su tüketmekten mineral mi kaybettim acaba. 4 ltyi geçiyor çoğu zaman. Diyetisyen 3 ltyi geçince doğal maden suyu iç demişti ama uyumaktan maden suyu kimin aklına geliyor. Bu arada dr randevumu dün sanıyordum aptal gibi gittim. Kız bana ayşe hanim rand. yarın bugün dr.muz yok dedisıcaklar beynimi yedi benim
wendy aşk-ı memnu bitti ama yerine güllerin savaşı başlamış, o diziyi de cok severdim, süper oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?