- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.121
en güzeli işte bu.evet çorba ve diğer şeyler çok geliyodu o yüzden bence korumada yapılabilir ama şimdi yoğun geliyo demekki çorbayı çıkartırım bu sıcakta çorba içmem
Benim evde hayalet var kız. Gece spor yapayım diye kalkıyorum sporun ortasında baskın yapıyor. Gece gece ...
yok ya havalar sıcak ya soğuk bir şeftali iyi oluyor diye dediydimtamam canım, haftaya mecbursun 76'larda bildirim yapmaya.
tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya.
çok şükür antibiyotikler işe yaradı canım geçer gider inşALLAHşimdi nasıl oldun tatlım
bencedeevet. 1. yada 2. arada yapalım
ben demledim dolaba attım soğusun diyeyeşil çaylar içiliyo mu yok mu bana eşlik eden :)
yok kız korkma kızı var zeynep annesi spor yapınca oda uyanıp başlıyomuş sporao ne kız korkutma beni töbe töbee... grubun tırsağıyım ben aaa :) gündüz yap gece ne sporuymuş.... gece uyucen gıı....
ben demledim dolaba attım soğusun diye
yeşil çaylı maden suyu kürü varya ona başlıcam
Gündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızımo ne kız korkutma beni töbe töbee... grubun tırsağıyım ben aaa :) gündüz yap gece ne sporuymuş.... gece uyucen gıı....
yok kız korkma kızı var zeynep annesi spor yapınca oda uyanıp başlıyomuş spora
Gündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızımberaber yatıyoruz. gece benim yatakta olmadığımı anlayınca kalkıp kapının arkasında hareketsiz bekliyor. Halkadaki kız gibi
bak yine benden var sana faydateee Allah ım yaaa bu böylemi denir :)))) aklıma neler neler geldi :))
kız ben gelip spor yapıyo sanıyom bekliyomu öyleGündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızımberaber yatıyoruz. gece benim yatakta olmadığımı anlayınca kalkıp kapının arkasında hareketsiz bekliyor. Halkadaki kız gibi
Şekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiiiSana atlatıyoz da dinleyen var mı
tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!
kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.
yeşil çaylar içiliyo mu yok mu bana eşlik eden :)
yok ya havalar sıcak ya soğuk bir şeftali iyi oluyor diye dediydim
Şekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiiiara öğünlerde. Şakan bir yana, vücut çok yokluk çekmesin, sonra yiyince de kiloya çevirmesin derdindeyim ben kızlar.
2 hafta sonra mı donebilirim tekrar ?@wendigo
2 hafta sonra mı donebilirim tekrar ?@wendigo
Tamammm canımmmkesinlikle canım standart menü yok!
sabah yine omlet ye sen, hatta omlet baharatlanınca ya da peynirli olunca iyi oluyo, bende öyle yapıyorum arada. menemen de olur, hepsi olur.
öğle sebze yemeği + yoğurt ya da protein + yoğurt
akşam salata + yoğurt ya da sebze yemeği ya da yoğurt. öğle akşam yer değiştirebilir, kahvaltıda yumurta yemek istemezsen öğlen ya da akşam çılbır yaparız mesela. yulaf yediğin gün ekmek yeme ama. karıştıralım işte, sıkılmadan yapçaz.
tamam kuzucum
Ya onu öyle görünce tırsıyorum ne diyorsun senaaay ama gece korkutur insanı yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?