- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.361
Başla benim için sıkıntı yok. Ama şeker reçel yok. Onun yerine şekersiz pekmez ve bal var. Beyaz un ve onunla yapılan herşey yasak. meyve yiyebiliyorsun ama yanına mutlaka ayran kefir yada yoğurt tüketiyorsun. Ben yarın başlayacağım dedim ama su yenenler yenmeyeler listesini yapıp paylaşayım. Olmadı pazar günü katılmak isteyen herkesle başlarız.Valla mı kız? Bende başliyim mi sizinle Ayşecim
O zaman niye 13ü açtılar3. çocuk mu? Yok artık daha neler, şu an 2.ye bile tereddütle bakıyorumYeterince huniliyim bence, 3 olursa kapatın beni tımarhaneye
Ben orda profluklara doçentliklere takılmışım, çocuk kısmını es geçmisimlydznp :))
Bunlar böyle şekerim, dillerine düşmeye gör. Bana da zamanında neler neler dediler :) Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık :)
Ama bak sporun iyi ki cumaları eksi geliyorsun
Yaa ne güzel, keyfini çıkar monican. Biz de burda kıskançlıktan çatlayalım
10. takım kapanıyor canım, o yüzden öyle bu hafta
Maşallah o zamanbu günkü menüm
sabah
3 kaşık lor
1 büyük domates
5 - 6 yeşil zeytin
öğlen
2 salatalık
6-7 sarı erik
1 ufak salkım siyah üzüm
akşam yarım paket altın başak form hani şu suntalardan
su 2 lt biraz daha falz
2 bardak yeşil çay
1 b. form çayı
şimdi de kuşburnu içiyorum
spor
30 dk bisiklet
400 ip
40 mekik
bacak hareketleri vs...
bacaklarım bile terledi :))) bi maşallahınızı alırım....
aslında akşam yemeğim daha düzgün olacaktı ama bazı aksilikler oldu geçe kalınca çokta acıkınca geçiştirdim ve üstüne bir şey yemek istemedim.... aksilik derken iş yoğunluğu yani :) Allah başka dert vermesin Amin :)
zaten saatte 10 oldu yatar dinlenirim gayrı....
Maşallah o zaman
Herşey küçük bir adımla başlamaz aslında. Ayağa kalmakla başlar. Sen adım atarak Level 2 ye geçmişsin. Tebrikler canım.teşekkür ederiiim insanlık için küüçük benim için büyük bir adım :)
Canım birşey çekiyor ama ne bilemedim. Bol limonlu salata desem değil. Turşu desem o da değil. Hatta acaba zeytin ekmek mi dedim ona da yok dedi. Tatlı hiç değil. En sonu da anladım canım dayak çekmiş
Bari bende yatayımda zopadan kurtarayım kendimi
Ama bak şimdi kelle paça iyi giderdi. Bol sirke ve sarımsaklı ama o da yok
Ay dimi Şeymacım, yiyip bitirdiler beniBunlar böyle şekerim, dillerine düşmeye gör. Bana da zamanında neler neler dediler :) Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık :)
Ama bak sporun iyi ki cumaları eksi geliyorsun
Atlarım kiiiiooo oluyo mu böyle kek mekk kınıyorum 100 ip atlama ceza kesile :))
Harika görünüyorsun yüzünden hiç de fazlan varmış gibi durmuyorEki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
Bir tatil şeysinde benden gelsin o zamanEki Görüntüle 2017842
Eki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
Van un maşallah sana güne erken baslamissinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu gece uykumu alabildimHem hazır erken kalkmışken şekersiz Türk kahvemle güne başlayıp sessizliğin tadını çıkarayım dedim hemde sizlere bakayım çıkmadan
Gün geçtikçe kilolar gittikçe herşeyden daha fazla zevk alır oldum
İnanıyorum ki 2li rakamlara da geçince herşey çok daha güzel olacak
Geceden aynımda götüreceklerimi kutulara koydum ki sabah unuttuğum bir şey olmasın
Tabi kahvaltıyı orada yapacağımız için 1 ara öğünü önce yapacağım ki kahvaltı zamanına kadar metabolizmam güzelce çalışmaya başlasınBirde aklımdayken su hatırlatmamı da açayım geçen alarmını kapatmıştım cenazeye giderken sonra da unuttum tekrar açmaya
Allahın izniyle çok daha dikkatli olacağım bu haftamalum 500 gr ödemde olduğuna göre asıl kilom 101.3 eeee dişimi sıkarsam belki önümüzdeki kontrolde bile 99u görebilirim
Şu reglm bitsinde Pazartesi itibaren tekrar yürüyüşlerime de başlayacağımbirde ufak ufak mekik çekebilsem süper olur göbişim baya yumuşadı toparlanması lazım
Hay maşallah bu ne güzellik yahu
Bu arada kolyenede bayıldımdaha geçen hafta aynısına netten baktım nazara geliyorum alsam da taksam mı diye gerçi bu ara ben her şeye bakıp alsam mı diyorum dün eşime de dedim zayıfladıkça mağazalara daha dikkatli bakıyorum üzerime olabilecek herşeyi alasım var diye
betusum oo sporlar yapilmisben bu gün dışarlardayım uslu durcem.... baaazı vakvaklarra yem olmayacğım.... bazı vasfiyeleri sevindirmeyeceğim....
kuuu vakvakvak kuu vakvakvak
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee
bizim şarkımız hatırladın mııımorordek
ayyy dünkü spordan sonra yatcak yer begenemedim kendime bacacıklarım fena ağrıyordu.... hanigisi ağrıtıyor ip mi bisikletmi bilemedim ama hissediyorum yanıyor yağcıklarım beter olsunlar :)))
tatilciler maşallah size iyi eylenceler, bende eylülde gitcem inşallah iple çekiyorum o günleri...
Torku 'nun jöle kelle pacasi var evde koku olmadan yapabiliyorsun aklında olsunCanım birşey çekiyor ama ne bilemedim. Bol limonlu salata desem değil. Turşu desem o da değil. Hatta acaba zeytin ekmek mi dedim ona da yok dedi. Tatlı hiç değil. En sonu da anladım canım dayak çekmiş
Bari bende yatayımda zopadan kurtarayım kendimi
Ama bak şimdi kelle paça iyi giderdi. Bol sirke ve sarımsaklı ama o da yok
Maşallah diyelim de boşta kalmasın o zaman :)bu günkü menüm
sabah
3 kaşık lor
1 büyük domates
5 - 6 yeşil zeytin
öğlen
2 salatalık
6-7 sarı erik
1 ufak salkım siyah üzüm
su 2 lt biraz daha falz
2 bardak yeşil çay
1 b. form çayı
spor
30 dk bisiklet
400 ip
40 mekik
bacak hareketleri vs...
aslında akşam yemeğim daha düzgün olacaktı ama bazı aksilikler oldu geçe kalınca çokta acıkınca geçiştirdim ve üstüne bir şey yemek istemedim.... aksilik derken iş yoğunluğu yani :) Allah başka dert vermesin Amin :)
3 cocukla prof olunur mu? Bence olunmazO zaman niye 13ü açtılar
Neyse demek ki senin hedefte profluk var ama 3. Çocuk yok. Anladım seni ben. Algıda seçicilik
Supersin Veysosum, iyi tatillerEki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
Hatırladım tabi şarkımızı. Yalnız ben bu sabah tartıldım, 68.8 geldim, ona göreben bu gün dışarlardayım uslu durcem.... baaazı vakvaklarra yem olmayacğım.... bazı vasfiyeleri sevindirmeyeceğim....
kuuu vakvakvak kuu vakvakvak
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee
bizim şarkımız hatırladın mııımorordek
ayyy dünkü spordan sonra yatcak yer begenemedim kendime bacacıklarım fena ağrıyordu.... hanigisi ağrıtıyor ip mi bisikletmi bilemedim ama hissediyorum yanıyor yağcıklarım beter olsunlar :)))
tatilciler maşallah size iyi eylenceler, bende eylülde gitcem inşallah iple çekiyorum o günleri...
Kaptanım Almancaya başlamışsın yineVan un maşallah sana güne erken baslamissin
Ozlemcim senin metabolizmayı anlayan doktora Nobel ödülü falan versinler ya, bu kadar hızlı kilo alıp vermek nedir :)Düzeltiyorum 2 kilosu gitmis..
Tamam canım.Başla benim için sıkıntı yok. Ama şeker reçel yok. Onun yerine şekersiz pekmez ve bal var. Beyaz un ve onunla yapılan herşey yasak. meyve yiyebiliyorsun ama yanına mutlaka ayran kefir yada yoğurt tüketiyorsun. Ben yarın başlayacağım dedim ama su yenenler yenmeyeler listesini yapıp paylaşayım. Olmadı pazar günü katılmak isteyen herkesle başlarız.
Maşallah canımbu günkü menüm
sabah
3 kaşık lor
1 büyük domates
5 - 6 yeşil zeytin
öğlen
2 salatalık
6-7 sarı erik
1 ufak salkım siyah üzüm
su 2 lt biraz daha falz
2 bardak yeşil çay
1 b. form çayı
spor
30 dk bisiklet
400 ip
40 mekik
bacak hareketleri vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?