- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.761
sorma ne dicemi bilmiyorum bu söylediklerineEvdeki sporun uzerine haslanmis yumurtami yedikten sonra 20 dakika havuzda yuzdum.
Bu kadar dikkate ve duzenli spora ragmen incelemezsem bilmiyorum artik neyaparim.
Sacmalama herkesın kendıne ozgu guzellıgı varanam sendeki hava güzellik bende yok asıl sana maşALLAH
ayyy fistuk gibin hatunsun.... ama bu eski fotodur senin kız bu kadan güççük değil güncel foto koysana uleyn
koyamadım lan pixsel büyük diyo bu mal benim işte diye koydumalbüm yapmayyı öğrenelim bunu kabul etti diye bunu koydum kız burda 71 kiloydum
biz öyle yapsak wc den yeni çıkmışızda üstümüzü toplayamamışız gibi durur be :)
ayy dayanamiicimm bende kuzumla koycam fotomu kiiii :))
Vesile senı de merak edıyorum
buyur bacım bak bu da biziiizzzzkoy kız görelim seni sileriz birazdan
Evdeki sporun uzerine haslanmis yumurtami yedikten sonra 20 dakika havuzda yuzdum.
Bu kadar dikkate ve duzenli spora ragmen incelemezsem bilmiyorum artik neyaparim.
anam sendeki hava güzellik bende yok asıl sana maşALLAH
Masallah yaa cırkın kadın yok gruptabuyur bacım bak bu da biziiizzzz
çok komik kıızsın yemin ediyorum yaaabiz öyle yapsak wc den yeni çıkmışızda üstümüzü toplayamamışız gibi durur be :)
ay rakibeme bak sen maşALLAH kız biz takımcak pek güzeliz birde kiloları versek fıstık olcaz gerçektenbuyur bacım bak bu da biziiizzzz
incelirsin kuzum yaaaaEvdeki sporun uzerine haslanmis yumurtami yedikten sonra 20 dakika havuzda yuzdum.
buyur bacım bak bu da biziiizzzz
ay sarı buda benim oğluşumda sarı maşALLAH rabbim nazarlardan korusun yavrularımızıbu daaa oğluşumla kızlaarrr
bu daaa oğluşumla kızlaarrr
hahahaaa ay çok güldüm kızzz, iyi ki sizi bulmuşummmmay rakibeme bak sen maşALLAH kız biz takımcak pek güzeliz birde kiloları versek fıstık olcaz gerçekten
Masallaahhhhhhh sıze cok tatlısınızbu daaa oğluşumla kızlaarrr
çok komik kıızsın yemin ediyorum yaaaenerjin süper betüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?