- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.721
meseeelaaaaa, hedye göndercem kız sana geç beni, mahmutu parlatman için cila bezi yollayacamyetişipte seni geçmem kadar güzel bir hareket gibimi
ay seni kıskanıyor muyuz sanıyorsun sen acabaaaa? hıııhhh...yok canım kendi yaptığım peynir kızartınca dağılmıyoryumurtada kümesten salatalıkta bahçeden bir ekmek marketten dışardan peynir almıyorum canım ben
ay bende hediye falan diyince şöyle güzel bi spor ayakkabı sandımmeseeelaaaaa, hedye göndercem kız sana geç beni, mahmutu parlatman için cila bezi yollayacam
hahahah ben senin yerinde olsam kocayı bulunca hepsini ona kilitlerdim
akıllı hatunzamanla hemen kaçmasın :))
ya aslında oda farkında annesinin geçimsiz olduğunun ondan bişey demiyor bize çok acımasız lafları vardır o yüzden haklı yı haksızı ayırt ediyo çok şükür
biri ist da 2 si burda onlar karışmazlar eşimi severler dedimya kv geçimsiz
çöpünü ayıklarım ben onun :) kız artık kör topal karşıma ilk çıkana varcam gayrıda alan yok bacım... en azından kirayı kırışırdık :))
Ay inşallah wendicim, cuma günü güzel bir rakamla gelmek istiyorum listeye. Ne zamandır takılıp kaldım böyle.
albüme nasıl foto konuyo koycam ama yapamıyorum sadece siz görün diye
ay çok güldüm kııızzzz :)))) selülitlerini görüyormuş hahahahaaaakadın boxerlar var, giy gitsin kız, bütün beyaz pantolonların acı gerçeği iç göstermeleri bebeeem
ay bende hediye falan diyince şöyle güzel bi spor ayakkabı sandım
https://www.flo.com.tr/nike-air-max-motion-lw-gri-beyaz-kadin-kosu-ayakkabisi.html hani şöyle bişey
hahah yetişse en güzeli yetiştirip sizede yollardım bedavadanöyle olmasa çekilmezmiş zaten.
iyi bari bi de onlardan dertli değilsin.
banlanırsınız diyorum kime diyorum, bazı üyeler çıldırtır sizi sölimm, konu açanı çıldırtıyolar
sen ev arkadaşı al bari, bunun için koca çekilmez kuzucum
betüş sen ne iş yapıyodun kız? ankaradasın dimi? albüme şöyle 1-2 foto koyda bi iki kısmet bulalım sana
inşallah canım, bence olacak, böyle devam, kendini gör en azından.
ay onu tüm takımca öğrenelim yaa, kaptanım ya da moni ablam olsaydı anlatırdı; kız ördekim sen anlatmorordek sende umutun elini ayağını çek koy insta misali az paşayı görelim :)
göstermeyenini bulmak istiyorum, bulana kadar giymicem
sen kazana düşen organiksin, ayakkabını da yetiştir bahçede
oohhh afiyet olsun.benim tabağım azdı bitirdim ama ekmeğin yarısını yedim şimdide türk kahvemi içiyorum
veee nilgüş davayı kapatırbirde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dediçok şükür bu krizide atlattık
beyaz pantalonların üzerine kalçadan gömlek veya diz üstü tünik gibi şeyler güzel oluyor yoksa çirkin duruyor diğer türleriöyle olmasa çekilmezmiş zaten.
banlanırsınız diyorum kime diyorum, bazı üyeler çıldırtır sizi sölimm, konu açanı çıldırtıyolar
betüş sen ne iş yapıyodun kız? ankaradasın dimi? albüme şöyle 1-2 foto koyda bi iki kısmet bulalım sana
ay onu tüm takımca öğrenelim yaa, kaptanım ya da moni ablam olsaydı anlatırdı; kız ördekim sen anlatmorordek sende umutun elini ayağını çek koy insta misali az paşayı görelim :)
hahah yetişse en güzeli yetiştirip sizede yollardım bedavadan
amin canım cümlemizin evinde huzur hiç eksik olmasınoohhh afiyet olsun.
veee nilgüş davayı kapatıraferin kız kocana, çok takdir ettim yine. Allah nazarlardan saklasın sizi kuzum
öyle olmasa çekilmezmiş zaten.
beyaz pantalonların üzerine kalçadan gömlek veya diz üstü tünik gibi şeyler güzel oluyor yoksa çirkin duruyor diğer türleri
yuuuhhhhya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bitti
ALLAHtan alt kata gelicek ama kapılar ayrı yerlerden açılıyor benim girişimden değil kapıları
aminnnnnnnnnnyok kız eşim dedi kıyameti koparırım diye annesi içinben pek bişey demedim olmadı boşarım seni dedim sadece
ay şaka bir yana rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin
bursadayım ne iş olsa yaparım :) muhasbe vs
anam daha neler nelerde uzar gider boşverdim artıkyuuuhhhhvarmış böyleside
ay evet ama onun için bacakların incecik olması lazımtunikle değil de arkası öne göre hafif uzun olan gömleklerle falan hoşuma gidiyo benim de. hatta şöyle gömleğinm bi ucunu içine bi ucu dışına falan böle salaş bi havayla. hayaller hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?