Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya aslında oda farkında annesinin geçimsiz olduğunun ondan bişey demiyor bize çok acımasız lafları vardır o yüzden haklı yı haksızı ayırt ediyo çok şükür

öyle olmasa çekilmezmiş zaten.

biri ist da 2 si burda onlar karışmazlar eşimi severler dedimya kv geçimsiz

iyi bari bi de onlardan dertli değilsin.

hahaha buraya yazınca insan rahatlıyor sağolun kızlar
ortikim @lydznp bdv yazıp dursak mı

banlanırsınız diyorum kime diyorum, bazı üyeler çıldırtır sizi sölimm, konu açanı çıldırtıyolar

çöpünü ayıklarım ben onun :) kız artık kör topal karşıma ilk çıkana varcam gayrıda alan yok bacım... en azından kirayı kırışırdık :))

sen ev arkadaşı al bari, bunun için koca çekilmez kuzucum

betüş sen ne iş yapıyodun kız? ankaradasın dimi? albüme şöyle 1-2 foto koyda bi iki kısmet bulalım sana

Ay inşallah wendicim, cuma günü güzel bir rakamla gelmek istiyorum listeye. Ne zamandır takılıp kaldım böyle.

inşallah canım, bence olacak, böyle devam, kendini gör en azından.

albüme nasıl foto konuyo koycam ama yapamıyorum sadece siz görün diye

ay onu tüm takımca öğrenelim yaa, kaptanım ya da moni ablam olsaydı anlatırdı; kız ördekim sen anlat morordek sende umutun elini ayağını çek koy insta misali az paşayı görelim :)

ay çok güldüm kııızzzz :)))) selülitlerini görüyormuş hahahahaaaa kadın boxerlar var, giy gitsin kız, bütün beyaz pantolonların acı gerçeği iç göstermeleri bebeeem

göstermeyenini bulmak istiyorum, bulana kadar giymicem

ay bende hediye falan diyince şöyle güzel bi spor ayakkabı sandım
https://www.flo.com.tr/nike-air-max-motion-lw-gri-beyaz-kadin-kosu-ayakkabisi.html hani şöyle bişey

sen kazana düşen organiksin, ayakkabını da yetiştir bahçede

hahah yetişse en güzeli yetiştirip sizede yollardım bedavadan

benim tabağım azdı bitirdim ama ekmeğin yarısını yedim şimdide türk kahvemi içiyorum
oohhh afiyet olsun.

veee nilgüş davayı kapatır aferin kız kocana, çok takdir ettim yine. Allah nazarlardan saklasın sizi kuzum

beyaz pantalonların üzerine kalçadan gömlek veya diz üstü tünik gibi şeyler güzel oluyor yoksa çirkin duruyor diğer türleri

bursadayım ne iş olsa yaparım :) muhasbe vs

beyaz pantalonların üzerine kalçadan gömlek veya diz üstü tünik gibi şeyler güzel oluyor yoksa çirkin duruyor diğer türleri

tunikle değil de arkası öne göre hafif uzun olan gömleklerle falan hoşuma gidiyo benim de. hatta şöyle gömleğinm bi ucunu içine bi ucu dışına falan böle salaş bi havayla. hayaller hayatlar

yuuuhhhh varmış böyleside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…