- 23 Ağustos 2012
- 14.814
- 39.169
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.801
ya tabiki vucud olarak hepimiz orantısısız ama yüzünü gerçekten güzel buluyorum tabi neyin var kız sen böyle bilinç altında çirkinim diyemi kısmetini kapıyon acaba gerçekten inanmayın ağzı burnu gözleri çok güzel kız hemide renkli gözlü sanada maşALLAH GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ATTA KIZLARDA GÖRSÜN silersin geri
bende beğeniyodum da kocam öyle renk renk sevmiyorum diyo. tek renk kumral olacakmış, tek renk koyu kahve oldum
benim sosyal medyam yok yaaa, annemden ekleyebilir miyim
ya tabiki vucud olarak hepimiz orantısısız ama yüzünü gerçekten güzel buluyorum tabi neyin var kız sen böyle bilinç altında çirkinim diyemi kısmetini kapıyon acaba gerçekten inanmayın ağzı burnu gözleri çok güzel kız hemide renkli gözlü sanada maşALLAH GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ATTA KIZLARDA GÖRSÜN silersin geri
anam nasıl yaptınKizlar album olusturdum..
özleeeeeeeem, gr yağ yok ki sende, nerene vericeksinn
o kadar spor nereye gidiyor diyoruz hatun sımsıkı kas yapmışözleeeeeeeem, gr yağ yok ki sende, nerene vericeksinn
Amin canımmmm, aminay sarı buda benim oğluşumda sarı maşALLAH rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı
Yaaa di mi wendicim, saçları gözlerine giriyor diye topluyorum hepten kız sanıyorlar, o kadar da mavi giydiriyorum halbukiayy kız güzeli bu oğluş vallamaşallah
Yaaaa, sitesinde var mı fotosu canım?Kızlar pentı den bıkını ustu aldım cok begendım
Goguslerınden rahatsız olanlara tavsıye ederım
Yelek gıbı goguslerın yan kısmından tasanı absorbe edıyor ortadan baglı gorunumunde
Emzırenlere duyurulurr
teşekkür ederizzzzzMasallaahhhhhhh sıze cok tatlısınız
o kadar spor nereye gidiyor diyoruz hatun sımsıkı kas yapmış
aayyy canım ya, teşekkür ederimm
çenen düşük demiyonda :)
ne güzel hatunsun gız seeen ayyyy maşallaah :)
Yaaa di mi wendicim, saçları gözlerine giriyor diye topluyorum hepten kız sanıyorlar, o kadar da mavi giydiriyorum halbuki
elsa da sevilmeyecek gibimi ben bile çok seviyorum o karakteribenim kızım da elsa hastası o da hep mavi giyiyo, karlar ülkesi prensesi hatun :) mavi artık erkeklere has değil :)
heee ondan pixsel falan dedi ok güncel fotolarımdanda yaparım bir albümFotograflari kenarlardan kırpmak lazim yoksa olmuyor!!!nilsub
elsa da sevilmeyecek gibimi ben bile çok seviyorum o karakteri
haahaha evde çocuk olunca öyle oluyobiz bıktık ama
hahahaaa ay çok güldürdün beni kız, ilahiiiiiaaaaa sen de güzelsin neden evde kaldığımı anladım :)) bu kadar güzel hatunlar varken :))
hehehee, yok valla ben öncesi sonrası resmimi bilem ekledim, tescilliyim yani tombiklik konusunda, ama şimdi eskisine göre çok daha iyiyim tabiiiii.kiloluda durmuyonuz beni mi kekliyonuz siz bee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?