Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ben seni ankara sanıyodum. bursayı gezmek istiyorum ben çok, güzel dimi. istanbullu gelin sonrası gelmeyi daha bi istedim. gelim de bi iskender yiyim dimi

bursa güzel valla hele gezmeyi sevene bilene şahane bir şehir... ama çooook kalabalıklaştı....

buda ben kızımla daha atıcam albüme ama yapamıyorum

ayyy fistuk gibin hatunsun.... ama bu eski fotodur senin kız bu kadan güççük değil güncel foto koysana uleyn

bursa güzel valla hele gezmeyi sevene bilene şahane bir şehir... ama çooook kalabalıklaştı....

ayyy fistuk gibin hatunsun.... ama bu eski fotodur senin kız bu kadan güççük değil güncel foto koysana uleyn
koyamadım lan pixsel büyük diyo bu mal benim işte diye koydum albüm yapmayyı öğrenelim bunu kabul etti diye bunu koydum kız burda 71 kiloydum

tunikle değil de arkası öne göre hafif uzun olan gömleklerle falan hoşuma gidiyo benim de. hatta şöyle gömleğinm bi ucunu içine bi ucu dışına falan böle salaş bi havayla. hayaller hayatlar

biz öyle yapsak wc den yeni çıkmışızda üstümüzü toplayamamışız gibi durur be :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…