- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.741
ama haklısın kuzucum, neyse gönlün şenlenmiştir artıkburda bir laf var ibadette gönül şenliğinde olur diye benim diyette öyle
kızzzz fotodaki sen misinnn? değiştirmişsin profil resmini, o minnağı ısırırım ben ısırırrrrrr.o yüzden aman çöpsüz üzüm bul
benim kızzz kim olcak ay sorma çocuklar olmasa çekilirmi kız kocalarkızzzz fotodaki sen misinnn? değiştirmişsin profil resmini, o minnağı ısırırım ben ısırırrrrrr.
çöpünü ayıklarım ben onun :) kız artık kör topal karşıma ilk çıkana varcam gayrıda alan yok bacım... en azından kirayı kırışırdık :))
buda ben kızımla daha atıcam albüme ama yapamıyorum
hhahaaaa eh şimdi onu ben hak ediyorum galibaaaaa :))))ay bende hediye falan diyince şöyle güzel bi spor ayakkabı sandım
https://www.flo.com.tr/nike-air-max-motion-lw-gri-beyaz-kadin-kosu-ayakkabisi.html hani şöyle bişey
kız ben seni ankara sanıyodum. bursayı gezmek istiyorum ben çok, güzel dimi. istanbullu gelin sonrası gelmeyi daha bi istedim. gelim de bi iskender yiyim dimi
buda ben kızımla daha atıcam albüme ama yapamıyorum
koyamadım lan pixsel büyük diyo bu mal benim işte diye koydumbursa güzel valla hele gezmeyi sevene bilene şahane bir şehir... ama çooook kalabalıklaştı....
ayyy fistuk gibin hatunsun.... ama bu eski fotodur senin kız bu kadan güççük değil güncel foto koysana uleyn
tunikle değil de arkası öne göre hafif uzun olan gömleklerle falan hoşuma gidiyo benim de. hatta şöyle gömleğinm bi ucunu içine bi ucu dışına falan böle salaş bi havayla. hayaller hayatlar
sağol canım bende sizi görmesemde çok çok seviyorumayyy bayıldım sana nilgünn, şen şakrak görünüyosun, çok güzelsiniz kızınlaay böyle olunca daha bi sevdim sizi. hadi albüm yapmayı öğrenelim.
Maşallah size, çok tatlısınızzzzbuda ben kızımla daha atıcam albüme ama yapamıyorum
niye sen yolla bak bende haketmek için uğraşırımhhahaaaa eh şimdi onu ben hak ediyorum galibaaaaa :))))
ayy dayanamiicimm bende kuzumla koycam fotomu kiiii :))benim kızzz kim olcak ay sorma çocuklar olmasa çekilirmi kız kocalar
biz öyle yapsak wc den yeni çıkmışızda üstümüzü toplayamamışız gibi durur be :)
Masallah cok güzelsin Nilgun umkoyamadım lan pixsel büyük diyo bu mal benim işte diye koydumalbüm yapmayyı öğrenelim bunu kabul etti diye bunu koydum kız burda 71 kiloydum
koy kız görelim seni sileriz birazdanayy dayanamiicimm bende kuzumla koycam fotomu kiiii :))
Vesile senı de merak edıyorumayyy bayıldım sana nilgünn, şen şakrak görünüyosun, çok güzelsiniz kızınlaay böyle olunca daha bi sevdim sizi. hadi albüm yapmayı öğrenelim.
anam sendeki hava güzellik bende yok asıl sana maşALLAHMasallah cok güzelsin Nilgun um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?