- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.781
ayy canlar, maşallah sizde pek güzelsiniz, sende güleçsin anladım ben
aaaaa sen de güzelsin neden evde kaldığımı anladım :)) bu kadar güzel hatunlar varken :))
ay canım benim kahkül ne kadar yakışmış tüh maşALLAH sanadabende ekledim silcem bakın hemen
ay canım benim kahkül ne kadar yakışmış tüh maşALLAH sanada
bayıldım kız sanada kuzunda çok tatlı
ne anlatcan kızilahi betüş, çirkin kadın yoktur şekerim, onu bilahare anlatçam sana.
canım benim sağol yaaa, ama maşallah valla, gerçekten gruptaki bütün kızlar güzelmiş yawwwayy canlar, maşallah sizde pek güzelsiniz, sende güleçsin anladım ben
ne anlatcan kız
yanlız benim yeni avatar aynı ben diyet yaparken bende böyle çatık kaşlı oluyorum
kiloluda durmuyonuz beni mi kekliyonuz siz bee :))
ben demledim attım buzluğaanam yeşil çay demlicem ben hala, size laf yetiştirmekten kalkamadım yerimden, çayımı demlim, geliyom :)
ne anlatcan kız
kiloluda durmuyonuz beni mi kekliyonuz siz bee :))
canım benim sağol yaaa, ama maşallah valla, gerçekten gruptaki bütün kızlar güzelmiş yawwwo minnak prenseste çok tatlıııı, ay nasıl sarılmış annesine. mıncırasım geldi.
ilahi senin neyin var kız gayette güzel bakmayın böyle dediğine hemide sarışın attırma bana fotonu
Bu da kuzum küçükken, o zaman ombreliydim.
ilahi senin neyin var kız gayette güzel bakmayın böyle dediğine hemide sarışın attırma bana fotonu
yok telden watsaptansen biliyosundur nilgünüm, açtırma ağzımı
keşek buluşsak ta mıncırsak..
instagramdan takip ediyosunuz dimi birbirinizi siz.. atın çabuk..
bende beğeniyodum da kocam öyle renk renk sevmiyorum diyo. tek renk kumral olacakmış, tek renk koyu kahve oldumoooyy çok datluuu olsada yesek :) kııız saçın öylede güzelmiş valla...
benim sosyal medyam yok yaaa, annemden ekleyebilir miyimins betulnrsl bulun beni :)
ya tabiki vucud olarak hepimiz orantısısız ama yüzünü gerçekten güzel buluyorum tabi neyin var kız sen böyle bilinç altında çirkinim diyemi kısmetini kapıyon acaba gerçekten inanmayın ağzı burnu gözleri çok güzel kız hemide renkli gözlü sanada maşALLAH GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ATTA KIZLARDA GÖRSÜN silersin gerioooyy çok datluuu olsada yesek :) kııız saçın öylede güzelmiş valla...
beni güzel mi buluyon :)) aman duba gibiyim tulum hayri gibiyim neyse jilliandan sonra az söndü pofidikliğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?