Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne anlatcan kız

sen biliyosundur nilgünüm, açtırma ağzımı

kiloluda durmuyonuz beni mi kekliyonuz siz bee :))

canım benim sağol yaaa, ama maşallah valla, gerçekten gruptaki bütün kızlar güzelmiş yawww o minnak prenseste çok tatlıııı, ay nasıl sarılmış annesine. mıncırasım geldi.

keşek buluşsak ta mıncırsak..

ilahi senin neyin var kız gayette güzel bakmayın böyle dediğine hemide sarışın attırma bana fotonu

instagramdan takip ediyosunuz dimi birbirinizi siz.. atın çabuk..

Bu da kuzum küçükken, o zaman ombreliydim.

oooyy çok datluuu olsada yesek :) kııız saçın öylede güzelmiş valla...

ilahi senin neyin var kız gayette güzel bakmayın böyle dediğine hemide sarışın attırma bana fotonu

beni güzel mi buluyon :)) aman duba gibiyim tulum hayri gibiyim neyse jilliandan sonra az söndü pofidikliğim...

oooyy çok datluuu olsada yesek :) kııız saçın öylede güzelmiş valla...

beni güzel mi buluyon :)) aman duba gibiyim tulum hayri gibiyim neyse jilliandan sonra az söndü pofidikliğim...
ya tabiki vucud olarak hepimiz orantısısız ama yüzünü gerçekten güzel buluyorum tabi neyin var kız sen böyle bilinç altında çirkinim diyemi kısmetini kapıyon acaba gerçekten inanmayın ağzı burnu gözleri çok güzel kız hemide renkli gözlü sanada maşALLAH GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ATTA KIZLARDA GÖRSÜN silersin geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…