Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guzel sozleriniz sagolun kizlar bu giydigim tayt ve atlet ince gosteriyordur gobisimde vıcık vıcık yaglar var.. Gobisim acik cekmistim aradaki farka bakmak icin onuda eklerim birazdan..
Evet wendicim gozleri renkli degil diye herkes babasina benzetiyor zaten.

Ortilerim nilsub ve 0zlem ayrıca morordek kızlar biz ne kadar ermeniyiz oyle :) günaydınlar tekrardan
Ermeni ne kız?
Gunaydın guzeller
Ela hanım 7 de uyanıyor cın gıbı
7 cok iyi Veysosum 5.30 var burda
Tutuş sana yaradı bu tutuşma :)
Tatilin gazıyla herkes verse keske :)
Ay hadi gözün aydın valla, senin koca çok iyi, kıymetini bil. Kv'nin de bedduaları döner dolaşır kendini bulur merak etme :)
daha ne dicen acabaaa işte kocayı öyle konuşturmak maharet anacım, onun dersini ver bize.
Valla ben de merak ettim simdi, bizim kocalar niye öyle konuşmuyor ki
ay onu tüm takımca öğrenelim yaa, kaptanım ya da moni ablam olsaydı anlatırdı; kız ördekim sen anlat morordek sende umutun elini ayağını çek koy insta misali az paşayı görelim :)
Tmm şimdi bilgisayara geçiyorum bi bakayım ezberden bilmiyorum :) Ozlem koymuş ona bile bakamadım henüz :)
Ay tam benlikmis fotosu varsa atsana kuzum
bende ekledim silcem bakın hemen
Ben kacirdimmmmmm
Album yap oraya koy. Sosyal medya kullansan takiplesirdik
Bak şimdi Betusu de cok merak ettim ama o koymaz kesin, bulurlar beni kaçırırlar diye korkuyo di mi kız btlbetul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…