- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.821
valla ya aslında bir günsen biliyosundur nilgünüm, açtırma ağzımı
keşek buluşsak ta mıncırsak..
instagramdan takip ediyosunuz dimi birbirinizi siz.. atın çabuk..
e hadi ben arıyom :)ins betulnrsl bulun beni :)
Vaaayyy Özlemcimmm, maşallah kuzucum sana da, harika görünüyorsunKizlar album olusturdum..
hahaaaaa valla bence de yaniio kadar spor nereye gidiyor diyoruz hatun sımsıkı kas yapmış
ay sorma bizimkisi de elsa delisi. doğru söylüyorsun bak ben hiç o şekilde düşünmemiştimbenim kızım da elsa hastası o da hep mavi giyiyo, karlar ülkesi prensesi hatun :) mavi artık erkeklere has değil :)
Çeneniz kopsun e mi :)
Geçmişten aka aka geliyorum, yetisicem insallah
kayısı ye canın tatlı istiyosa hurma kahve yap geçiyokızlar hesapladım çukulatasız kolasız aburcubursuz 9. günüm...... bir kriz geldi de burnumda tütüyoooor :))
kayısı ye canın tatlı istiyosa hurma kahve yap geçiyoha gayret yeme
ben demiştimÇeneniz kopsun e mi :)
nihahhahaaa yaşasın kötülük....
olur iç mideni bastıryeşil çay içiim :)
Hepimiz komsu olsaydık karsılıklı icerdik kahveleri..kayısı ye canın tatlı istiyosa hurma kahve yap geçiyoha gayret yeme
hahah sende haklısın sen msj attıktan sonra 188 msj olmuş baya düşmüş çenemizÇeneniz kopsun e mi :)
Ermeni ne kız?
7 cok iyi Veysosum 5.30 var burdaGunaydın guzeller
Ela hanım 7 de uyanıyor cın gıbı
Tutuş sana yaradı bu tutuşma :)morordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galiba gerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı
Ay hadi gözün aydın valla, senin koca çok iyi, kıymetini bil. Kv'nin de bedduaları döner dolaşır kendini bulur merak etme :)birde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dediçok şükür bu krizide atlattık
Valla ben de merak ettim simdi, bizim kocalar niye öyle konuşmuyor kidaha ne dicen acabaaaişte kocayı öyle konuşturmak maharet anacım, onun dersini ver bize.
Tmm şimdi bilgisayara geçiyorum bi bakayım ezberden bilmiyorum :) Ozlem koymuş ona bile bakamadım henüz :)ay onu tüm takımca öğrenelim yaa, kaptanım ya da moni ablam olsaydı anlatırdı; kız ördekim sen anlatmorordek sende umutun elini ayağını çek koy insta misali az paşayı görelim :)
Ay tam benlikmis fotosu varsa atsana kuzumKızlar pentı den bıkını ustu aldım cok begendım
Goguslerınden rahatsız olanlara tavsıye ederım
Yelek gıbı goguslerın yan kısmından tasanı absorbe edıyor ortadan baglı gorunumunde
Emzırenlere duyurulurr
Ben kacirdimmmmmmbende ekledim silcem bakın hemen
Bak şimdi Betusu de cok merak ettim ama o koymaz kesin, bulurlar beni kaçırırlar diye korkuyo di mi kızya tabiki vucud olarak hepimiz orantısısız ama yüzünü gerçekten güzel buluyorum tabi neyin var kız sen böyle bilinç altında çirkinim diyemi kısmetini kapıyon acaba gerçekten inanmayın ağzı burnu gözleri çok güzel kız hemide renkli gözlü sanada maşALLAH GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ATTA KIZLARDA GÖRSÜN silersin geri
ay ben sevmiyorum kaslı kadın kadın ince olcakAhh keske cok isterim Jillian ablamız gibi kaslarim belli olsun..
hahah komşu olsak mahalleye bi otururduk birde küçük tüp bol bol kahve yeşil çay içerdik birde damacanaHepimiz komsu olsaydık karsılıklı icerdik kahveleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?