- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.841
Gözlerim kör oldu okurkenhahah sende haklısın sen msj attıktan sonra 188 msj olmuş baya düşmüş çenemiz
bence betüş gelen taliplere potansiyel sapık gözüyle baktığı için gelen talipleri farketmiyo ondan evde kaldıErmeni ne kız?
7 cok iyi Veysosum 5.30 var burda
Tutuş sana yaradı bu tutuşma :)
Tatilin gazıyla herkes verse keske :)
Ay hadi gözün aydın valla, senin koca çok iyi, kıymetini bil. Kv'nin de bedduaları döner dolaşır kendini bulur merak etme :)
Valla ben de merak ettim simdi, bizim kocalar niye öyle konuşmuyor ki
Tmm şimdi bilgisayara geçiyorum bi bakayım ezberden bilmiyorum :) Ozlem koymuş ona bile bakamadım henüz :)
Ay tam benlikmis fotosu varsa atsana kuzum
Ben kacirdimmmmmm
Album yap oraya koy. Sosyal medya kullansan takiplesirdik
Bak şimdi Betusu de cok merak ettim ama o koymaz kesin, bulurlar beni kaçırırlar diye korkuyo di mi kızbtlbetul :)
Ermeni ne kız?
7 cok iyi Veysosum 5.30 var burda
Tutuş sana yaradı bu tutuşma :)
Tatilin gazıyla herkes verse keske :)
Ay hadi gözün aydın valla, senin koca çok iyi, kıymetini bil. Kv'nin de bedduaları döner dolaşır kendini bulur merak etme :)
Valla ben de merak ettim simdi, bizim kocalar niye öyle konuşmuyor ki
Tmm şimdi bilgisayara geçiyorum bi bakayım ezberden bilmiyorum :) Ozlem koymuş ona bile bakamadım henüz :)
Ay tam benlikmis fotosu varsa atsana kuzum
Ben kacirdimmmmmm
Album yap oraya koy. Sosyal medya kullansan takiplesirdik
Bak şimdi Betusu de cok merak ettim ama o koymaz kesin, bulurlar beni kaçırırlar diye korkuyo di mi kızbtlbetul :)
wendy ben de albüm oluşturmuştum fi tarihinde ama nerden yapıldığını unutmuşum şimdi karıştırırken keşfettim yeniden
Yukarıda menüde albümler yazıyor, oraya tıklayınca yeni albüm oluştur var. Yeni albüm oluştur diyince seçenekler çıkıyor zaten kimler görsün vs gibi. Ekran görüntülerini atıyorum.
Eki Görüntüle 2019205 Eki Görüntüle 2019206
Ay çok heyecanlandımara ara bulamadım, taa tepedeymiş meğer, tamam atıcam :)
Ay çok heyecanlandımDur ben de yeni albüm yapıp Umut'un elini kolunu bacağını falan koyayım
Ay çok heyecanlandımDur ben de yeni albüm yapıp Umut'un elini kolunu bacağını falan koyayım
bence betüş gelen taliplere potansiyel sapık gözüyle baktığı için gelen talipleri farketmiyo ondan evde kaldı
Kızlarr sular iciliyor mu? Bu sıcakta havalarda en cok ihtiyacımız olan sey SU..
Bu saate kadar 2L su ve 500ml maydanozlu limonlu cay icilmistir..
Evet doğru anlamışsın ortimerkenciyiz mi demek istesin ben mi anlamadım msj
Çiçek abbas da bir replik vardı ya. "ne diyem? mahmut mu diyem?" oradan çıktıBen bulmadım ki burda ki garılar bulduay video çeksende izlesek çok gülerdik senin garip hareketlere
Bu aralar işler yoğun gidiyor. Şimdi biraz duruldu da gelip bakayım dedim ne yapıyorsunuz. Şeker orucu şeker gibi gidiyor iyiyiz bizlydznp bi görünüp kaçmışsın, nasıl gidiyo şeker orucu?
Bravo sana o zaman.Ettim ettim, hevesle bekliyorum valla.
Cıssslarım Ayşe sayesinde benden biraz uzaklar şu sıra, şeker orucu galiba iyi geldi. Hedeflerimi kısa koyduğum zaman daha kolay geliyor bana nedense, onu keşfetmiş bulunuyorum.İki ay sonrasına plan yapsam şunu bunu yemeyeceğim diye, başarı oranım çok daha düşük olurdu.
Hadi gözün aydınbirde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dediçok şükür bu krizide atlattık
Duası onu bulsun diyelimya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bitti
ALLAHtan alt kata gelicek ama kapılar ayrı yerlerden açılıyor benim girişimden değil kapıları
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?