- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.861
Bu ne yaa.. cidden kör oldum. Hani fotolar albümler yok hiçbiri insan demez mi gören var görmeyen var bari 1 gün kalsın diye. Yangından mal mı kaçırdınızAyşecim yalnız kalmışsın sen, biz çenemiz bayaa bi düşmüştü, resimler falan havada uçuştuoku oku bitmiyor dimi?
lydznp
Hani nerde albuuuummmm?Ayşecim yalnız kalmışsın sen, biz çenemiz bayaa bi düşmüştü, resimler falan havada uçuştuoku oku bitmiyor dimi?
lydznp
Bu saate kadar yaz yaz sonra tembellik yapmayayım de. ayrıca komşuculuk işini bende tuttum.tembellik yapmayayım 30 dk eliptik yapıp geliyorum
Anca yapacaktı albümü, önce bi profil fotosu yapmışlar onu kaçırdık. Albümü daha yapmadı galiba ben de emin olamadım?
Hayır canım. hepsi fotoları paylaşıp silmişlerAnca yapacaktı albümü, önce bi profil fotosu yapmışlar onu kaçırdık. Albümü daha yapmadı galiba ben de emin olamadım?
Hahha yetişemediniz :) anam ne güzelmiş hatunları bir gorseydinizHayır canım. hepsi fotoları paylaşıp silmişler
Hahha yetişemediniz :) anam ne güzelmiş hatunları bir gorseydiniz
Bir seni görmedim kalan herkesi gördüm ordekimi betuşu zaten biliyorum kalan kızlarıda bugun gördüm serveyimi hepimiz biliyoz zaten sende atta senide gorek
yok öyle yağma...Bir seni görmedim kalan herkesi gördüm ordekimi betuşu zaten biliyorum kalan kızlarıda bugun gördüm serveyimi hepimiz biliyoz zaten sende atta senide gorek
Bu ne yaa.. cidden kör oldum. Hani fotolar albümler yok hiçbiri insan demez mi gören var görmeyen var bari 1 gün kalsın diye. Yangından mal mı kaçırdınız
Hayır canım. hepsi fotoları paylaşıp silmişler
Hani nerde albuuuummmm?
Hahaha anam herkes baştan çıkmaya müsait bir şey olunca Nilgün'ün suçuAy kuzumm gaza geldi ki hep Nilgünün suçu :)
Foto paylaşmadık, profil resmimizi değiştirmiştik.
Hahaha anam herkes baştan çıkmaya müsait bir şey olunca Nilgün'ün suçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?