- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.061
Yok valla kız yemedim cıs mıs. Efendi gibi oturdum kahvemi içtim maden suyumu içtimCıs yok dimi?
kızlar şu küçük tost makineleri varya kullanan varmı diğer büyük olanları sevmiyorum eşime al dedim şokun aktüelinde varmış birde smotie yapmak için karıştırıcı varmış al ikisinide dedim aradı aldım deniyo kasiyer dedi sonrada küçük olan tost makinesi güzel yaparmı diye tereddütte kaldımbüyük olan çok yer kaplıyo diye kaldırdıydım
Güzel fikirmiş ortim. Bende sıcakta içemiyorum yeşil çay. Soğutuyorum ama o da çok soğuk olmuyor. Bende kuru yeşil çaylardan aldım. Seninkilerden sanırım. Silindir kutu mu iyi demiştin bir ara? neyse akşam demlerim sabah termosa koyarım. akşama kadar buz gibi misss..olur maden suyunu içmeye başlarken eklicen yeşil çayını demle içine kabuk tarçınını koy süz akşamdan dolaba koy sabah alıp çıkarsın içeceğin zaman limon ile sodayı ekle iç
ay sinbo markası tüh almış geliyo neyse çaktırmadan bakarım duruma kızacak yoksa habire bişeyler aldırıyon sonra kulanmıyon diyesakın sinbo almayın çok korkunç benimki dumanlar kıvılcımlar çıkardı ödüm patladı fişten çekene kadar delircektim :))
bende de var ondan serrveycim yaAynen canım benım
Sımdı dustu hep ustumden
Sezeryanın ust kısmında ıkı elımın avucunu rahat doldurcak kadar gobek var onu kımse gormuyor o var bır de sutlu meneler rahatsız edıyor, memeler gecıcı allahtan ama o gobek gıtmez kolay kolay
teneke kutu canım çok güzel dedim ya sallama içmiyorumGüzel fikirmiş ortim. Bende sıcakta içemiyorum yeşil çay. Soğutuyorum ama o da çok soğuk olmuyor. Bende kuru yeşil çaylardan aldım. Seninkilerden sanırım. Silindir kutu mu iyi demiştin bir ara? neyse akşam demlerim sabah termosa koyarım. akşama kadar buz gibi misss..
Ama ıkısını de emzırdım bayagı
Ela nın emzırmesı bıtınce memelerı cope atmalı bır halta benzemeyecek
3 gun sıcakta unutulmus sısırılmıs ama artık havasının bır kısmı gıden balona benzeyecek
Şimdı kafsm kadarlarrr
Allah zihin açıklığı versin canımSelam kızlar 4 gün sonra alan sınavına girip kurtulacam inşallah şu an Tarihe gömülmüş durumdayım çıkamıyorum
kızlar şu küçük tost makineleri varya kullanan varmı diğer büyük olanları sevmiyorum eşime al dedim şokun aktüelinde varmış birde smotie yapmak için karıştırıcı varmış al ikisinide dedim aradı aldım deniyo kasiyer dedi sonrada küçük olan tost makinesi güzel yaparmı diye tereddütte kaldımbüyük olan çok yer kaplıyo diye kaldırdıydım
whatsapp ta
58 kılo da olsam o gıtmezszbende de var ondan serrveycim yanapcaz bilmiyorum
ay sinbo markası tüh almış geliyo neyse çaktırmadan bakarım duruma kızacak yoksa habire bişeyler aldırıyon sonra kulanmıyon diye
hey maşallah spora gel :)))Dünkü Menum;
Uyaninca 1 buyuk turk kahvesi ve 500ml su
09:30
1 h.yumurta
2 tatli k. Peynir
2 salatalik
Ceyrek dilim cavdar ekmegi
12:30
3 kofte
1 salatalık
4 yk yogurt
1 dilimden az cavdar ekmegi
17:30
4 yk bulgur pilavı
5 yk yogurt
6 yk barbunya
3 tane közlenmis acı biber
Aksamda 1 tane twistr dondurma
3,5 L su
500 ml maydanozlu limonlu cay
3 t.kahvesi
1 soda
Spor;
100 jumping jack
30 burpees
20 dakika gobis hareketleri mekik,makas vb..
30 dk eliptik
30 sn plank (daha fazla duramadim bugun)
20 dk yuzme
Gun icerisinde parca parca 5000 adim 50 dk
sabah sabah iyi enerji :))) maşallah kızHay maşallah size. Çenenize kuvvet
nilsub ortim uyanmamış. wendy ' cuğum mu var sadece. fancynancy Canım sabah sabah jessica 30dk. Hızlı kardio ve burn fat yaptım 2 video. Anam bu karı yine canıma okudu. Bu sefer ara vermeyeceğim. Kondisyonunum düşüyor
aminnnnn :)@morordekwendy nilsub Sizleri gormek ne kadar guzel kızlar..
@inatettimolacak @moni @oynakbasi34 veservey ide gormustuk zaten.. Hepinizz cok tatlısınız kuzucuklarıda Allahımm butun kotuluklerden korusun onlarda cok sekerrr..
fancynancy tatlım sende fotograf koymustun ama dun goremedim.
Ne tarıfı bakayımteneke kutu canım çok güzel dedim ya sallama içmiyorumay buz gibi çok güzel oluyor söyleseydiniz ya daha önceden sıcakta içemiyoruz diye verirdim tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?