Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sakın sinbo almayın çok korkunç benimki dumanlar kıvılcımlar çıkardı ödüm patladı fişten çekene kadar delircektim :))

olur maden suyunu içmeye başlarken eklicen yeşil çayını demle içine kabuk tarçınını koy süz akşamdan dolaba koy sabah alıp çıkarsın içeceğin zaman limon ile sodayı ekle iç
Güzel fikirmiş ortim. Bende sıcakta içemiyorum yeşil çay. Soğutuyorum ama o da çok soğuk olmuyor. Bende kuru yeşil çaylardan aldım. Seninkilerden sanırım. Silindir kutu mu iyi demiştin bir ara? neyse akşam demlerim sabah termosa koyarım. akşama kadar buz gibi misss..

sakın sinbo almayın çok korkunç benimki dumanlar kıvılcımlar çıkardı ödüm patladı fişten çekene kadar delircektim :))
ay sinbo markası tüh almış geliyo neyse çaktırmadan bakarım duruma kızacak yoksa habire bişeyler aldırıyon sonra kulanmıyon diye

bende de var ondan serrveycim ya napcaz bilmiyorum

teneke kutu canım çok güzel dedim ya sallama içmiyorum ay buz gibi çok güzel oluyor söyleseydiniz ya daha önceden sıcakta içemiyoruz diye verirdim tarifini

emziren annelerin hazin sonu :))) artık topluca bir estetisyene gider indirim falan isteriz hahahaaaa

bende vestelin mini tost makinesi var, görümcem evimize hediye getirmişti, 2 tane kare tost ekmekleri var ya yanyana onu alıyo. evimizde en çok kullandığımız aletlerden biri şahsen. sinbonun bi kaç eşyasını kullandım. sıkıntı yaşamadım.

hey maşallah spora gel :)))

sabah sabah iyi enerji :))) maşallah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…