- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.041
Kızlar çok konusmusunuz bi suru msj var önemli bir şey var mı bilmem gereken
Ayy maşallah hepinize kuzular daha bir güzel yalniz
Umuyorum ki vakit bulurum inşALLAHAnnemdeydik annem almis once yok dedim ben yok diyince kendide yemedi sonra hadi yiyelim dedim. Daha vardi yemedim normalde daha fazlasini yerim.
Canim 75 kiloya dusunce sende bu tarz spor yap bence..
Tamam tatlım bakayım hemen ben çocukların peşinde koşarken bakamadim buraya
günaydın kızlar anam korku filmi gibi bir gece geçirdim
yattım her zamanki gibi erkenden çocuklar odalarında bende yatak odasında..
gündüz sinekliği bahçeye düşmüştü umursamadım çünkü sinek sivrisinek pek yok sonra gece 2 gibi boynumda bişey hissetimfırladım sirkeledim ışığı açtım bir baktım yavru yarasa
hemen eşimi aradım dükkanımız yan sokakta hemen geldi tabi korktu yarasada bazanın altına girdi ne yaptık çıkartamadık
sonra eşim odadan çık kapıyı kapat çıkar camdan dedi dediği gibi yaptım ama uyku tutmadı içimde rahat etmedi sonra 4 gibi girdim odaya baktım çarşafın kenarında üzerine havlu attım havlu ile topladım camdan dışarı havlu ile beraber attım
ay çok tiksinçtiçünkü yarasalar ısırdığında aids ve kuduz gibi hastalıklar bulaştırıyormuş
sonra 5 gibi uyudum 6 da kalktım yürüdüm pazar yaptım şimdi geldim kahvaltı hazırlıyorum 10 senedir başıma hiç gelmemişti gece netten baktım yavru yarasalar yeni öğrenirken uçmayı yönlerini kaybedebilirlermiş sabah ilk işim sinekliği takmak oldu tabi
Bravo erken kalkan yol alırmış helal sanahiç uyumadı ortin bügün sabah yürüyüşümü pazarımıda yaptım
bu günde 69,3hani beim 68 im kız morordük relax olabilirsin tepiniyom tepiniyom gitmiyo kilolar....
ayrıca yavru ördekimin ayaklarını ellerini yedim bilesin :))) oohh bal bal maşallahbeni umuta al büyüüyünce :))
Sende sadece kanla beslenmeye başlarınca daş gibin neyin olursun belkimöyle çirkin vampir mi olur filmlerdeki dizilerdeki vampirler taş gibi
Hiç boşuna uğraşma oku oku bitmiyor.Günaydın hanımlar
Hastanedeyiz kontrole geldik. Geçmişi okuyamadım henüz, okuyacağım müsait olunca :)
bişi yemiyosun düzgünce, kilitledin vücudu aferin sana.
Genclık yesilcay ıcen var mı
Genclık yesilcay ıcen var mı
kırarım ben o kilidi.... spor olayına alışamadı bence.... görecek o bakalım kim daha inatçı.....
Ben yeşil çayı demleyince suzup dolaba koyuyorum soğuyunca içine limon birde soğuk maden suyu koyuyorum buz gibi gazoz gibi oluyoray sıcakta demlemiyorum yaa, kışın iyi gidiyodu.
çok spor yapınca ödem oluo işte.
Ben yeşil çayı demleyince suzup dolaba koyuyorum soğuyunca içine limon birde soğuk maden suyu koyuyorum buz gibi gazoz gibi oluyor
la umut büyüyene kadar ne yapsın seni 70 yaşına gelcenbu günde 69,3hani beim 68 im kız morordük relax olabilirsin tepiniyom tepiniyom gitmiyo kilolar....
ayrıca yavru ördekimin ayaklarını ellerini yedim bilesin :))) oohh bal bal maşallahbeni umuta al büyüüyünce :))
geldim kızz 2 saat kestirdim iyi oldu yoksa akşama kadar bu canavarların peşinde nasıl koşacağımüç dönüm bostan yan gel yat osman.... kavun karpuz yata yata büyürmüş huuu...
ay sorma bildiğin tırstımcanımm, sende çok tatlısın, iyi ki burdayız :)
ay hakkaten korku filmi gibi. kızım orası survivor, dikkatli olman lazım :)
hadi her şey yolundadır inşALLAHGünaydın hanımlar
Hastanedeyiz kontrole geldik. Geçmişi okuyamadım henüz, okuyacağım müsait olunca :)
sağol banuş gece huylanıncada bir daha uyuması zor oldunilsub canım çok geçmiş olsuninşallah bir daha yaşamazsın
vampir olacaktım az kalsın en yeni haberKızlar çok konusmusunuz bi suru msj var önemli bir şey var mı bilmem gereken
hahah konuşmayın bu kadar diyorumyoooo sadece gevezelik :)
şöyle en şekşisinden vampirella olsam fena olmazdı haniÇok geçmiş olsun ortim.
Kız sakın vampir falan olayım deme bak
çokda güzel kilo verdiriyor diyo nette yeşil çay lı maden suyu kürüdenemek lazım.
çokda güzel kilo verdiriyor diyo nette yeşil çay lı maden suyu kürü
olur maden suyunu içmeye başlarken eklicen yeşil çayını demle içine kabuk tarçınını koy süz akşamdan dolaba koy sabah alıp çıkarsın içeceğin zaman limon ile sodayı ekle içonu duymuştum, yarın evden bi sürahi ile soda getireyim ya da akşamdan yapsam sabah soda ekleyip işemi getirsem. bulamadım nasıl yapacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?