Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ozaman 6 kasik cok degilmis canim bazen az yesemde cok yemis gibi hissediyorum ondan sordum zaten.

Keyıf demeye kalmadan uyandı bıleeeee
Ördeğim en azından senınkı gece uyuyor bız de o da yok morordek
Veysosum kolay gelsin, gündüz de ben o durumdayım. Uyudu sanıyorum hop açıyor gözleri. Gece uyuması daha iyi tabi, insallah Elacık da uyur.
Ahaha evet ya sanırım öyle olacak sönmüş balon tarzı. Emzirmeyi yeni bırakan bi arkadaşım toparlıyor dedi ama inanasım gelmedi nasıl toplucak bunlar :)
Sagol Banus
Hep diyorum ya o şişen göbekten kalca ve basenlere giden kilolar gözükmüyormus
Selam kızlar 4 gün sonra alan sınavına girip kurtulacam inşallah şu an Tarihe gömülmüş durumdayım çıkamıyorum
Kolay gelsin canım, sınavında başarılar
Ayyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştık ama bunlar daha net, tü tü maşallah kuzum sana. Hamişlikte ne güzel yakışmışşş sana
Sagol tatlım
Nerde tanıştınız nerde?
Ferah'la gizliden buluşuyoruz biz
Ayyy cok korkarım ve tiksinirim yarasadan ben de
Ben de 68.9 çıktım sabah ama 1 bardak su içmiştim ilacımı almak icin.
Ayrıca teşekkür ederiiiz
morordek ördekim aşılarla mı uğraşıyorsunuz? uğramamışsın sabah
Kuzum anca müsait olabildim geldim şimdi :)
Hiç boşuna uğraşma oku oku bitmiyor.
Hehe ben dün akşam bi kısmını okumuştum
ay sinbo markası tüh almış geliyo neyse çaktırmadan bakarım duruma kızacak yoksa habire bişeyler aldırıyon sonra kulanmıyon diye
Hee tabi mimlisin sen evi spor merkezine çevirdin kullandığın yok, adam haklı

kızlar albüme ekledim fottooo, ama boydan foto çekmediğimi farkettim valla, telde varsa eklerim yine. öptüm sizi.
Sizinkilere de bakıyorum hemmeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…