- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.101
Albümü yoruma kapatmışsın ama neyse buraya yapalım. Çok cicişsiniz sizde. Kızın da oğlunda çok şekerlerkızlar albüme ekledim fottooo, ama boydan foto çekmediğimi farkettim valla, telde varsa eklerim yine. öptüm sizi.
Ozaman 6 kasik cok degilmis canim bazen az yesemde cok yemis gibi hissediyorum ondan sordum zaten.Bana diyetisyen sebzeden 10, bakliyattan 8 kaşık demişti. o zaman yaş 35di. şimdiki ise sebze 8, bakliyat 6 kaşık dedi. yaş 43. Sanıyorum yaşa bağlı değişiyor bu ölçü.
Pilav makarna 2yk ekmek yerine. 1kepçe çorba varsa o da ekmek yerine geçiyor. yani formül şu:
2dilim ekmek=1kepçe çorba=2yk pilav/makarna
pilavın pirinç değil bulguru tercih demişti.
Veysosum kolay gelsin, gündüz de ben o durumdayım. Uyudu sanıyorum hop açıyor gözleri. Gece uyuması daha iyi tabi, insallah Elacık da uyur.Keyıf demeye kalmadan uyandı bıleeeee
Ördeğim en azından senınkı gece uyuyor bız de o da yokmorordek
Ahaha evet ya sanırım öyle olacak sönmüş balon tarzı. Emzirmeyi yeni bırakan bi arkadaşım toparlıyor dedi ama inanasım gelmedi nasıl toplucak bunlar :)Ama ıkısını de emzırdım bayagı
Ela nın emzırmesı bıtınce memelerı cope atmalı bır halta benzemeyecek
3 gun sıcakta unutulmus sısırılmıs ama artık havasının bır kısmı gıden balona benzeyecek
Şimdı kafsm kadarlarrr
Sagol BanusCanım maşallah sanada kuzuna da
Çok duru bir güzelliğin var canım ve hiç gram kilon yok bence fazla denecekkız hamileliğimde ben senin gibi olsaydım kesin havamdan geçilmezdi
Rabbim yavrunla sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar geçirmeyi nasip eder inşallah ve bahtıda açık olur ....Aminnnn
Kolay gelsin canım, sınavında başarılarSelam kızlar 4 gün sonra alan sınavına girip kurtulacam inşallah şu an Tarihe gömülmüş durumdayım çıkamıyorum
Sagol tatlımAyyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştıkama bunlar daha net, tü tü maşallah kuzum sana. Hamişlikte ne güzel yakışmışşş sana
Ferah'la gizliden buluşuyoruz bizNerde tanıştınız nerde?
Ayyy cok korkarım ve tiksinirim yarasadan ben degünaydın kızlar anam korku filmi gibi bir gece geçirdim
yattım her zamanki gibi erkenden çocuklar odalarında bende yatak odasında..
gündüz sinekliği bahçeye düşmüştü umursamadım çünkü sinek sivrisinek pek yok sonra gece 2 gibi boynumda bişey hissetimfırladım sirkeledim ışığı açtım bir baktım yavru yarasa
hemen eşimi aradım dükkanımız yan sokakta hemen geldi tabi korktu yarasada bazanın altına girdi ne yaptık çıkartamadık
sonra eşim odadan çık kapıyı kapat çıkar camdan dedi dediği gibi yaptım ama uyku tutmadı içimde rahat etmedi sonra 4 gibi girdim odaya baktım çarşafın kenarında üzerine havlu attım havlu ile topladım camdan dışarı havlu ile beraber attım
ay çok tiksinçtiçünkü yarasalar ısırdığında aids ve kuduz gibi hastalıklar bulaştırıyormuş
sonra 5 gibi uyudum 6 da kalktım yürüdüm pazar yaptım şimdi geldim kahvaltı hazırlıyorum 10 senedir başıma hiç gelmemişti gece netten baktım yavru yarasalar yeni öğrenirken uçmayı yönlerini kaybedebilirlermiş sabah ilk işim sinekliği takmak oldu tabi
Ben de 68.9 çıktım sabah ama 1 bardak su içmiştim ilacımı almak icin.bu günde 69,3hani beim 68 im kız morordük relax olabilirsin tepiniyom tepiniyom gitmiyo kilolar....
ayrıca yavru ördekimin ayaklarını ellerini yedim bilesin :))) oohh bal bal maşallahbeni umuta al büyüüyünce :))
Kuzum anca müsait olabildim geldim şimdi :)morordek ördekim aşılarla mı uğraşıyorsunuz? uğramamışsın sabah
Hehe ben dün akşam bi kısmını okumuştumHiç boşuna uğraşma oku oku bitmiyor.
Hee tabi mimlisin sen evi spor merkezine çevirdin kullandığın yok, adam haklıay sinbo markası tüh almış geliyo neyse çaktırmadan bakarım duruma kızacak yoksa habire bişeyler aldırıyon sonra kulanmıyon diye
nilsub hadi seni bekliyorum. Albüm hazır benim. Kapalı olanı bu sabah çekim. Ay halime çok güldüm ama. Albümleri karıştırıken farkettim ben hiç sevmiyormuşum ya foto çektirmeyi. Doğru düzgün bişey yok hepi topu bunla var.
Neyse selfy çekmeye çalışıyorum kafayı evir çevir , gülümsesem mi vs derken aldı beni bir gülme. çektim bende güzel oldu
Sizinkilere de bakıyorum hemmeeennkızlar albüme ekledim fottooo, ama boydan foto çekmediğimi farkettim valla, telde varsa eklerim yine. öptüm sizi.
Maşallah kuzuyaGeldim sonunda, gecmisi de bitirebildim :)
Aşıları olduk, verem aşısı kalmamış onu olamadı bi tek, sonra olacak. Şimdilik ateş yok bakalım aksama ne olacak. Kilosu da artmış paşanın. Memeden inmeyince tabi fazla fazla almış
yok kız orda 71 kiloyum ilk doğumumu yaptıydımlydznp Ah ortimm ahh sende zamanında benim gibi incecikmissin.. 50 kiloluk halini gorunce benimde incecik oldugum zamanlar aklima geldi.
Son halimi görmdin mi kollar dana budu gibilydznp Ah ortimm ahh sende zamanında benim gibi incecikmissin.. 50 kiloluk halini gorunce benimde incecik oldugum zamanlar aklima geldi.
kimi görmek istiyorsan onu izliyorsunben görmüyorum
Takip et beni bebeyimben görmüyorum
yok kız orda 71 kiloyum ilk doğumumu yaptıydım
Her ortiler karıştı
ben seni görüyorum. Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?yaptım albüm bakın bakam görünüyomu
Yalnız ortim senin yüzün küçücük. Hiç de kilolu durmuyorAy yeni çektim düzensiz uyuyunca gözlerim şişmişnormalde narin ve asildir yüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?