- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.141
Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acabayaptım albüm bakın bakam görünüyomu
yaaa ne demek gizliden
Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyimOhhh maşallah maşallahinşallah ateş yapmaz, benim çocuklarda olmamıştı.
Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba
Masallah cok tatlı evlatların da, Allah bağışlasın
Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim
Ay utandım şimdilydznp canım sen de çok zarifmissin, evlatların da cok tatlı masallah
fancynancy sen de oylesin şekerim, seninkiler de cok bıdık yaa hepsi ayrı tatlı vallahi
gerçekten hiç kavga ediyolar gibi durmuyor
Aynen yapılabılır duruyor
Haftaya salı carsamba persembe yapalım ne dersınızhep birlikte yapsak?
Nasıl yapcaz yesılcayı sekerımmsoğuk yeşil çay tarifi kız miss hava sıcak ya
haklı ama seviyorum habire bişey almayı
benim listemdede 6 yk kaşığı vardı
ay bu kadına bayılıyorum takipte ediyorum bir kere bişey yazmıştım cevaplamıştı sağolun dedim teşşekkür bile etti çok aktif sosyal medyada
Ben nasıl yapacağım amaHaftaya salı carsamba persembe yapalım ne dersınız
Calısıyorsun sanırımBen nasıl yapacağım amaYemek taşıdım diyelim burada dolap yok ocak yok
Ama dolaba gerek yok az önce klimalarımız takıldı. Yarında gaz basıp test yapıp devreye alacaklarmış. Ohhh gelsin serin günler.
bu sayfanın en başında portalın sırasında albüm sekmesi var oraya girince o seni yönlendiriyor. Yalnız fotoların piksellerini düşürnem gerek canım.Albumu nasıl yapıyoruz kızlar
Canim simdi gorebilirsin..Selam şekerlerim
Bir hafta diye gittim 15 gün olduannecim yollamıyor birazcık daha buralardayım sanırım
Kızlarr hepiniz ve kuzularınız harikasınız maşallah
@ozlem i göremedim
Kaptanım kaldı görmediğim sanırım ve btl
Öğlenlerı ısyerınde onlara muadıl seyler yersın artıkBen nasıl yapacağım amaYemek taşıdım diyelim burada dolap yok ocak yok
Ama dolaba gerek yok az önce klimalarımız takıldı. Yarında gaz basıp test yapıp devreye alacaklarmış. Ohhh gelsin serin günler.
yapma şu isveç vs. ya çok zararlıisveç diyetine başlıyorum yarın ama kahveyi şekersiz iççem....
yeni sayılır da ondan burda herkes kapalı bir ben açık olmuyodu galiba yada ben öyle hissettim ondan önce açıktım hepte açık saçlı paylaşınca fotoları ondan öyle kalmıştır aklındaAaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba
Masallah cok tatlı evlatların da, Allah bağışlasın
Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim
yapma şu isveç vs. ya çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?