Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menümü yazim unutmadan

sabah
haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık

ara
filtre kahve
yeşil çay

öğle
muzlu yulaf lapası

ara
filtre kahve
filtre kahve :)

akşam
ton balıklı salata

gece
şekersiz türk kahvesi
maden suyu

su: 3,5 lt
spor: 42 dk leslie

Kızlar kilo verme asamasinda bakliyat yemeklerini kac kasık yemeliyiz.. Dunden kalan barbunya vardi acikinca az once ondan yedim. 6 yk barbunya, 3 yk bulgur pilavi yedim.
Bana diyetisyen sebzeden 10, bakliyattan 8 kaşık demişti. o zaman yaş 35di. şimdiki ise sebze 8, bakliyat 6 kaşık dedi. yaş 43. Sanıyorum yaşa bağlı değişiyor bu ölçü.
Pilav makarna 2yk ekmek yerine. 1kepçe çorba varsa o da ekmek yerine geçiyor. yani formül şu:
2dilim ekmek=1kepçe çorba=2yk pilav/makarna
pilavın pirinç değil bulguru tercih demişti.

Geceyi uyuyarak geçirince sabah enerji oluyor haliyle. Bak nilsub 'a 0zlem 'e wendy 'ya senin ayakta olduğun saatlerde görüyormusun? (nadir olarak göz ardı edilmiştir) Arada sende dene erken yatmayı
erken yatmak için şartlarında uygun olması lazım be kuzucum. bi de ben öyle çok alışık değilim oldum olası geç yatarım ayşecim. e kocamı da 20:30 dan sonra görüyorum, çocuklar 23:00 te uyuyor ancak iki laf edebiliyoruz. kafa dinlenemk için gece olması lazım bana da. cırcır böcekleri gibiler tepemde, Allah eksiklilklerini göstermesin ama insan boğuluyor ya. arada nefes alabilmem için geç yatmak zorundayım. he zaten dünden meraklıyım o ayrı :))

nilsub hadi seni bekliyorum. Albüm hazır benim. Kapalı olanı bu sabah çekim. Ay halime çok güldüm ama. Albümleri karıştırıken farkettim ben hiç sevmiyormuşum ya foto çektirmeyi. Doğru düzgün bişey yok hepi topu bunla var.
Neyse selfy çekmeye çalışıyorum kafayı evir çevir , gülümsesem mi vs derken aldı beni bir gülme. çektim bende güzel oldu

evet canım 2 dilim tost ekmeği sığıyor sadece küçük olsun istedim diğeri büyük tezgahta çok yer kaplıyo annemde var aynısı sinbo kullanıyor bir sorun yaşamadı bakalım aldım artık
hepsini de ilk kez duydum bile bile yapmıyoruz ya.
sorma çok da basit aslında pis boğazımıza engel olsak
sinbodan çok şikayet var dikkatli kullan....
tamam dikkat ederim baklaım bir sorun olmaz inşALLAH

Ne tarıfı bakayım
soğuk yeşil çay tarifi kız miss hava sıcak ya

Ne aldın gene bakayım al al kullanma
Esın haklı degıl mı
haklı ama seviyorum habire bişey almayı
Kızlar kilo verme asamasinda bakliyat yemeklerini kac kasık yemeliyiz.. Dunden kalan barbunya vardi acikinca az once ondan yedim. 6 yk barbunya, 3 yk bulgur pilavi yedim.
benim listemdede 6 yk kaşığı vardı
Detoks bu ınceleyın kızlar
ay bu kadına bayılıyorum takipte ediyorum bir kere bişey yazmıştım cevaplamıştı sağolun dedim teşşekkür bile etti çok aktif sosyal medyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…