- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.081
Ne aldın gene bakayım al al kullanmateneke kutu canım çok güzel dedim ya sallama içmiyorumay buz gibi çok güzel oluyor söyleseydiniz ya daha önceden sıcakta içemiyoruz diye verirdim tarifini
deme yaa58 kılo da olsam o gıtmezsz
Bana diyetisyen sebzeden 10, bakliyattan 8 kaşık demişti. o zaman yaş 35di. şimdiki ise sebze 8, bakliyat 6 kaşık dedi. yaş 43. Sanıyorum yaşa bağlı değişiyor bu ölçü.Kızlar kilo verme asamasinda bakliyat yemeklerini kac kasık yemeliyiz.. Dunden kalan barbunya vardi acikinca az once ondan yedim. 6 yk barbunya, 3 yk bulgur pilavi yedim.
ben göremiyorumaman herşey üstüste geliyor bende de ya
böyle bir dünya yapmam gereken şey var.. offf yaw. durun size bende foto ekliyim de kızlar seonra ben kaçar akşama kadar gelemem herhalde. öptüm sizeleri çok
erken yatmak için şartlarında uygun olması lazım be kuzucum. bi de ben öyle çok alışık değilim oldum olası geç yatarım ayşecim. e kocamı da 20:30 dan sonra görüyorum, çocuklar 23:00 te uyuyor ancak iki laf edebiliyoruz. kafa dinlenemk için gece olması lazım bana da. cırcır böcekleri gibiler tepemde, Allah eksiklilklerini göstermesin ama insan boğuluyor ya. arada nefes alabilmem için geç yatmak zorundayım. he zaten dünden meraklıyım o ayrı :))
daha ekleyemedim kiiii albüm oluşturamıyorum yaaaaaben göremiyorum
piksellerini azalt. Bende denedim olmuyordu. Şimdi düşürdüm. Ekleniyor bakalım :)daha ekleyemedim kiiii albüm oluşturamıyorum yaaaaa
yok kız albümün kendisini oluşturabilesem...piksellerini azalt. Bende denedim olmuyordu. Şimdi düşürdüm. Ekleniyor bakalım :)
evet canım 2 dilim tost ekmeği sığıyor sadece küçük olsun istedim diğeri büyük tezgahta çok yer kaplıyo annemde var aynısı sinbo kullanıyor bir sorun yaşamadı bakalım aldım artıkbende vestelin mini tost makinesi var, görümcem evimize hediye getirmişti, 2 tane kare tost ekmekleri var ya yanyana onu alıyo. evimizde en çok kullandığımız aletlerden biri şahsen. sinbonun bi kaç eşyasını kullandım. sıkıntı yaşamadım.
sorma çok da basit aslında pis boğazımıza engel olsakhepsini de ilk kez duydumbile bile yapmıyoruz ya.
tamam dikkat ederim baklaım bir sorun olmaz inşALLAHsinbodan çok şikayet var dikkatli kullan....
Detoks bu ınceleyın kızlar
soğuk yeşil çay tarifi kız miss hava sıcak yaNe tarıfı bakayım
haklı ama seviyorum habire bişey almayıNe aldın gene bakayım al al kullanma
Esın haklı degıl mı
benim listemdede 6 yk kaşığı vardıKızlar kilo verme asamasinda bakliyat yemeklerini kac kasık yemeliyiz.. Dunden kalan barbunya vardi acikinca az once ondan yedim. 6 yk barbunya, 3 yk bulgur pilavi yedim.
ay bu kadına bayılıyorum takipte ediyorum bir kere bişey yazmıştım cevaplamıştı sağolun dedim teşşekkür bile etti çok aktif sosyal medyadaDetoks bu ınceleyın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?