- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.121
O yuzden napiyoruz bebegimm pes etmeden aralıksız devam ediyoruz..Son halimi görmdin mi kollar dana budu gibi
maaşallah..Geldim sonunda, gecmisi de bitirebildim :)
Aşıları olduk, verem aşısı kalmamış onu olamadı bi tek, sonra olacak. Şimdilik ateş yok bakalım aksama ne olacak. Kilosu da artmış paşanın. Memeden inmeyince tabi fazla fazla almış
Ferah'la gizliden buluşuyoruz biz
anam ortikim attım gördün mü özeldenlydznp
Aaaa artık ben kaçar gevezelikten işlerimi yapamadım:)
Aslında
Çok sağol canımmmm, ya yoruma kapatmadım söa farkında olmadan bişiyler yapmış olabilirim :) wendi yazmıştı gerçi yorum bana, kontrol ederim tekrar canım.Albümü yoruma kapatmışsın ama neyse buraya yapalım. Çok cicişsiniz sizde. Kızın da oğlunda çok şekerler
Ohhh maşallah maşallahGeldim sonunda, gecmisi de bitirebildim :)
Aşıları olduk, verem aşısı kalmamış onu olamadı bi tek, sonra olacak. Şimdilik ateş yok bakalım aksama ne olacak. Kilosu da artmış paşanın. Memeden inmeyince tabi fazla fazla almış
Hahahaaa ay ağzım kulaklarıma vardı kızzz, sağol canımın içi ama tabisi de en düzgün fotolarımı ekledim yaniii
Evet di mi yüzü zayıf nilgüşün.Yalnız ortim senin yüzün küçücük. Hiç de kilolu durmuyor
he hepsi totoda toplanmışda ondanEvet di mi yüzü zayıf nilgüşün.
ay kaldı zaten işlermaaşallah..
yaaa ne demek gizliden
gördümm :)
bugünde iş yapmayıver :)
Ahh ahh lise zamani bildigin kuruydummm ben simdi goren ne olmus sana boyle diyor..Aslında0zlem içinde düşünüyorum. çok tanıdık geliyor yüzü. Hatta bir ara liseye kadar indim ama sonradan farkettim yaşlarımız tutmuyor
43e doğru gidiyorumAhh ahh lise zamani bildigin kuruydummm ben simdi goren ne olmus sana boyle diyor..
Yasin kac canim?
Sonra denesek olmaz mı? Hani iş yerinde git al malz. yokKızlar tarif on numara olmuş yiyiyorum şimdi deneyin
Kız aynı bana kopyası gorseniz bu kadar olur dersiniz oğlan da aynı benim küçüklüğüm amin canım evlatlarımızın ayağına taş bile değmesinKız Niloo oğlun çok tatlı senin. Kız ama anası belli
Maşallah hepimizin evlatlarına hepsi çok şekerler
Kız aynı babanın kopyası gorseniz bu kadar olur dersiniz oğlan da aynı benim küçüklüğüm amin canım evlatlarımızın ayağına taş bile değmesinKız Niloo oğlun çok tatlı senin. Kız ama anası belli
Maşallah hepimizin evlatlarına hepsi çok şekerler
Evdeyken hafta sonu yap sen buz gibi dondurma gibi olmuş aynı hemde en sağlıksındanSonra denesek olmaz mı? Hani iş yerinde git al malz. yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?