- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.181
Üstelık aralıkta ustunde sıyah pantolon hazıranda ıse kot var buna ragmen fark var hem de cok barızkızlar albüme aralıktaki halimi ve hazirandaki halimi ekledim, şiddetle bakmanızı tavsiye ederimvalla iyi ki varsınız, tek başıma hayatta bu kadar veremezdim. hepiniz çok güzel ve çok özelsiniz, tişkür ederimmmmmm.
Sağol canım.oyyy ne güzel vermişin... bravo....
12 kiloya yaklaştım cuma günkü tartımla, asıl cuma söylerim be hafta en az 1 kg verdiğine inanıyorum.Sende özelsin canımdiğer takım arkadaşlarım gibi
Bu arada kolların incelmiş göbüş küçülmüş. Bacaklar zaten inceymis aradaki farkı anlayamadım üzgünümMaşallah sana. Kaç kilo oldu toplamda
İyi yapmışsın canım, çocuk oturacak kocaman kadın ayakta mı gidecek hayret birşey. Onun annesinde ama kabahat.Kızlar ilk defa birşey yaptım hayatımda. Minübüste bir kadın kendi tekli koltukta 9 yaşlarındaki oğlunda başka bir tekli koltuğa oturtmuş. 1 saat yolum olduğu içinde ayakta durmak işime gelmedi ve kadına "hanımefendi delikanlı sizin galiba. Siz onu kucağınıza alsanız" dedim. Delikanlıya da teşekkür etti. Sanki kendi yer vermiş gibi. Sonra da kendimi yaşlı teyze gibi hissettim. Aman canım annem benim yaşımdayken 7 yaşında torunu vardı. Yaşlı sayilabilirim. Ayrıca Baha 12 yaşına kadar kucağımda oturdu toplu taşımada. Sonra sıkıldı ayakta durmaya başladı. Hala daha boş değilse oturmaz.
Hakkatten ya, farkı daha iyi anlarım bende, kşam giyer eklerimÜstelık aralıkta ustunde sıyah pantolon hazıranda ıse kot var buna ragmen fark var hem de cok barız
Aralıktakı kıyafetlerı gıyıp koysana sekerım
Supersin canım sakın bırakma tıg gibi olucaksin insallah..kızlar albüme aralıktaki halimi ve hazirandaki halimi ekledim, şiddetle bakmanızı tavsiye ederimvalla iyi ki varsınız, tek başıma hayatta bu kadar veremezdim. hepiniz çok güzel ve çok özelsiniz, tişkür ederimmmmmm.
Tövbe tövbeeee aşı yaptırmayayım da hasta mı olsun cocukcagiz :)ayyy yazık sen çocuğa iğne kaktırt sonra ağlıyo bende olsam ağlarım.... vicdansız ana.... kara vicdanlı... zalım ördük...
Allah kabul etsin mi denir ne denir hayırlı olsun canım, yakışmış :)yeni sayılır da ondan burda herkes kapalı bir ben açık olmuyodu galiba yada ben öyle hissettim ondan önce açıktım hepte açık saçlı paylaşınca fotoları ondan öyle kalmıştır aklında
O alıyor zaten aglayarak, sen kendini yormamor ördükçüm umuta aşı yaptırmanın intikamını alıciğim.....
Calpol verdim dayanamadım acı çekmesin diye çocuk. Uyudu, rahatlar biraz en azındanay yazık ya kıyamam, ama 2-3 gün huzursuzluk yapar iğneler şeymacım maalesef.
Ay inşallah ÖzlemcimSupersin canım sakın bırakma tıg gibi olucaksin insallah..
Yazık kuzuya ya. dediğin gibi biraz uyursa sakinleşir belki.Tövbe tövbeeee aşı yaptırmayayım da hasta mı olsun cocukcagiz :)
Allah kabul etsin mi denir ne denir hayırlı olsun canım, yakışmış :)
O alıyor zaten aglayarak, sen kendini yorma
Calpol verdim dayanamadım acı çekmesin diye çocuk. Uyudu, rahatlar biraz en azından
fark çok canım hemde nasılservey canım ekledim aynı kıyafetlerle :)
Evet sakinledi uyuyunca. Emzirdim gece uykusuna yatırdım bakalım sabaha nasıl olacakYazık kuzuya ya. dediğin gibi biraz uyursa sakinleşir belki.
ay zor olur ne yapsın çocukEvet sakinledi uyuyunca. Emzirdim gece uykusuna yatırdım bakalım sabaha nasıl olacak
Geceleri ve bazen gündüzleri yatarak emziriyorum canım, yoksa başa çıkılacak gibi değil. Malum sürekli memede benim çocuk :)ay zor olur ne yapsın çocukben bile sevmiyorum iğneyi azcık nöbetin olur belki bugun umut uyuyunca hemen yat saate falan bakma dinlen
yatar pozisyondayken çok dikkatli ol canımGeceleri ve bazen gündüzleri yatarak emziriyorum canım, yoksa başa çıkılacak gibi değil. Malum sürekli memede benim çocuk :)
Akşamüzeri uyuturken de yatarak emzirmiştim, birlikte uyuyakalmışız, dinlendim biraz ama çok geç yatmam zaten
çocukları yıkadım kendimde duşumu aldım yatırdım çocukları açtım mumya yeni filmini hd si gelmiş sinema keyfi yapayım
böhhhhh he korkunçkorkunç değil miii nasıl izliyosunuz ıığğyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?