Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ilk defa birşey yaptım hayatımda. Minübüste bir kadın kendi tekli koltukta 9 yaşlarındaki oğlunda başka bir tekli koltuğa oturtmuş. 1 saat yolum olduğu içinde ayakta durmak işime gelmedi ve kadına "hanımefendi delikanlı sizin galiba. Siz onu kucağınıza alsanız" dedim. Delikanlıya da teşekkür etti. Sanki kendi yer vermiş gibi. Sonra da kendimi yaşlı teyze gibi hissettim. Aman canım annem benim yaşımdayken 7 yaşında torunu vardı. Yaşlı sayilabilirim. Ayrıca Baha 12 yaşına kadar kucağımda oturdu toplu taşımada. Sonra sıkıldı ayakta durmaya başladı. Hala daha boş değilse oturmaz.

Üstelık aralıkta ustunde sıyah pantolon hazıranda ıse kot var buna ragmen fark var hem de cok barız
Aralıktakı kıyafetlerı gıyıp koysana sekerım

oyyy ne güzel vermişin... bravo....
Sağol canım.

12 kiloya yaklaştım cuma günkü tartımla, asıl cuma söylerim be hafta en az 1 kg verdiğine inanıyorum.

İyi yapmışsın canım, çocuk oturacak kocaman kadın ayakta mı gidecek hayret birşey. Onun annesinde ama kabahat.

Üstelık aralıkta ustunde sıyah pantolon hazıranda ıse kot var buna ragmen fark var hem de cok barız
Aralıktakı kıyafetlerı gıyıp koysana sekerım
Hakkatten ya, farkı daha iyi anlarım bende, kşam giyer eklerim

Supersin canım sakın bırakma tıg gibi olucaksin insallah..

ayyy yazık sen çocuğa iğne kaktırt sonra ağlıyo bende olsam ağlarım.... vicdansız ana.... kara vicdanlı... zalım ördük...
Tövbe tövbeeee aşı yaptırmayayım da hasta mı olsun cocukcagiz :)
yeni sayılır da ondan burda herkes kapalı bir ben açık olmuyodu galiba yada ben öyle hissettim ondan önce açıktım hepte açık saçlı paylaşınca fotoları ondan öyle kalmıştır aklında
Allah kabul etsin mi denir ne denir hayırlı olsun canım, yakışmış :)
mor ördükçüm umuta aşı yaptırmanın intikamını alıciğim.....
O alıyor zaten aglayarak, sen kendini yorma
ay yazık ya kıyamam, ama 2-3 gün huzursuzluk yapar iğneler şeymacım maalesef.
Calpol verdim dayanamadım acı çekmesin diye çocuk. Uyudu, rahatlar biraz en azından

Supersin canım sakın bırakma tıg gibi olucaksin insallah..
Ay inşallah Özlemcim

Yazık kuzuya ya. dediğin gibi biraz uyursa sakinleşir belki.

ay zor olur ne yapsın çocuk ben bile sevmiyorum iğneyi azcık nöbetin olur belki bugun umut uyuyunca hemen yat saate falan bakma dinlen
Geceleri ve bazen gündüzleri yatarak emziriyorum canım, yoksa başa çıkılacak gibi değil. Malum sürekli memede benim çocuk :)
Akşamüzeri uyuturken de yatarak emzirmiştim, birlikte uyuyakalmışız, dinlendim biraz ama çok geç yatmam zaten

yatar pozisyondayken çok dikkatli ol canım

evet efenim bu günkü menüm

Sabah
2 h yumurta
1 domates
1 salatalık

öğlen
1 pk rt form

akşam
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk ciğer sote

su : 2lt
2 b yeşil çay
2 f turk kahvesi sade

spor jillian + 10 dk bisiklet
az sonra da yer hareketleri yapıcam

ayy çok yoruldum... jillian zor geliyor çok hızlı yahu.... dermanım kalmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…