Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vaay on numara olmuş eferinnn

böhhhhh he korkunç kocişe sarılır uyurum ben sen izleme

geçen hafta sonu gündüz gözüyle hayalet avcıları diye bi film var ona bakayım dedim muhtemelen çoluk çocuk filmi ama korkudan izleyemedim :))) kapadım 5 dk yetti :)) ne gerek var canım durup dururken strese girmeye ıığğyy....

yatar pozisyondayken çok dikkatli ol canım

morordek ay bende aynısını söyleyecektim canım ya. Uykun çok derinse uyuyakalmamaya çalış Şeymacım
Yok kızlar o emerken uyumuyorum ne zaman memeyi bıraktı o zaman ben de yanında yatıp uyuyorum. Zaten uykum derin değildir benim. En ufak bi çıtırtıya bile uyanırım. Hele Umut yanımdayken daha bi korkuyorum uyuyakalmayayım diye. Ama en azından yatarak emzirince dinlenmis oluyorum

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmekle beyaz peynirli tost
Naneli ayran

Ara
Filtre kahve

Öğle
7 yk kapuska
Bir parça tulum peyniriyle beraber tam tahıllı ekmek 1,5 dilim

Ara
Filtre kahve
1 şeftali

Akşam
Izgara köfte
Bol salata
Ayran

Gece
Ananas çayı (yapcam daha yapmadım)

Spor: yapcam daha yapmadım
Su: 2 lt ama daha içerim

ya yalnızsında ondan tırsıyon kız film adı üstünde
Çalışıyom da nilgüşüm gitmiyor ya
he benim toto gibin
Ohhhh keyfe bak, inşallah bende yapcam ilerde.
ben seni anlıyorum canım evet bencede günün en güzel saatleri çocuklar uyunca olan sessizlik ama benimkiler erken uyuduğu için sanşlıyım ama erkende de kalkıyorlar
Ama öğle yoktu kuzucum
karatayın bir çeşit uyarlamasını yapıyorum dedi ya karatayda öğlen hiç bişey yok
en güzelini yapıyosun canım insan çocuğunun derin nefes alışına bile uyanıyor haklısın
ay ben kaçar film heyecanlı başladı

afiyet olsun bende soğuk yeşil çayımı aldım şimdi içiyorum

Ay tamam o zaman canım, bende öyle yanına yatıp parmağını tutup uyurdum mertoşun

Ohhh yarın yapcam onu
bende sabah tost yapayım bari canım istedi öğlenede acılı menemen yapayım yine yeşil acı biber aldım pazardan hımm ben açıkmışım
ayy evet yarına fırında patates patlıcan yapıcam çok enerjisiz kaldıım...
yap kız kabak patlıcan yap karatay patates yersen kızar aç sen karatayı bağırsın azcık sana

Menüm;
06:30 1tk corekotu yagi,elma sirkeli su ve t.kahvesi

08:30
1 kupa sut ile filtre kahve
1 h.yumurta
1 salatalık
1 dilimden az cavdar ekmegi

12:00
6 yk barbunya
3 yk bulgur
300ml ayran

15:00
Birkac lokma karpuz,2 tk peynir

18:30
3 tane minik patlican(annem imambayildi yapmis)
3 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
4 yk yogurt- salata

3 L su
3 t.kahvesi
1 soda

Spor; Bugun yok!!

jilliandan sopa yedim ondan d azar işiteyim tam olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…