- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.201
vaay on numara olmuş eferinnnevet efenim bu günkü menüm
Sabah
2 h yumurta
1 domates
1 salatalık
öğlen
1 pk rt form
akşam
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk ciğer sote
su : 2lt
2 b yeşil çay
2 f turk kahvesi sade
spor jillian + 10 dk bisiklet
az sonra da yer hareketleri yapıcam
ayy çok yoruldum... jillian zor geliyor çok hızlı yahu.... dermanım kalmıyor...
böhhhhh he korkunçkocişe sarılır uyurum ben sen izleme
vaay on numara olmuş eferinnn
Çalışıyom da nilgüşüm gitmiyor yafark çok canım hemde nasılseninde hepsi göbişte toplanmış bol bol karın çalış
yatar pozisyondayken çok dikkatli ol canım
Ohhhh keyfe bak, inşallah bende yapcam ilerde.çocukları yıkadım kendimde duşumu aldım yatırdım çocukları açtım mumya yeni filmini hd si gelmiş sinema keyfi yapayım
Ama öğle yoktu kuzucumayy beğendi hayret... yaiim bu tarihi bir yere :)
yatar pozisyondayken çok dikkatli ol canım
Yok kızlar o emerken uyumuyorum ne zaman memeyi bıraktı o zaman ben de yanında yatıp uyuyorum. Zaten uykum derin değildir benim. En ufak bi çıtırtıya bile uyanırım. Hele Umut yanımdayken daha bi korkuyorum uyuyakalmayayım diye. Ama en azından yatarak emzirince dinlenmis oluyorum
Ama öğle yoktu kuzucum
ya yalnızsında ondan tırsıyongeçen hafta sonu gündüz gözüyle hayalet avcıları diye bi film var ona bakayım dedim muhtemelen çoluk çocuk filmi ama korkudan izleyemedim :))) kapadım 5 dk yetti :)) ne gerek var canım durup dururken strese girmeye ıığğyy....
he benim toto gibinÇalışıyom da nilgüşüm gitmiyor ya
ben seni anlıyorum canım evet bencede günün en güzel saatleri çocuklar uyunca olan sessizlikOhhhh keyfe bak, inşallah bende yapcam ilerde.
karatayın bir çeşit uyarlamasını yapıyorum dedi ya karatayda öğlen hiç bişey yokAma öğle yoktu kuzucum
en güzelini yapıyosun canım insan çocuğunun derin nefes alışına bile uyanıyor haklısınYok kızlar o emerken uyumuyorum ne zaman memeyi bıraktı o zaman ben de yanında yatıp uyuyorum. Zaten uykum derin değildir benim. En ufak bi çıtırtıya bile uyanırım. Hele Umut yanımdayken daha bi korkuyorum uyuyakalmayayım diye. Ama en azından yatarak emzirince dinlenmis oluyorum
afiyet olsun bende soğuk yeşil çayımı aldım şimdi içiyorumKahvaltı
Çok tahıllı ekmekle beyaz peynirli tost
Naneli ayran
Ara
Filtre kahve
Öğle
7 yk kapuska
Bir parça tulum peyniriyle beraber tam tahıllı ekmek 1,5 dilim
Ara
Filtre kahve
1 şeftali
Akşam
Izgara köfte
Bol salata
Ayran
Gece
Ananas çayı (yapcam daha yapmadım)
Spor: yapcam daha yapmadım
Su: 2 lt ama daha içerim
Ay tamam o zaman canım, bende öyle yanına yatıp parmağını tutup uyurdum mertoşunYok kızlar o emerken uyumuyorum ne zaman memeyi bıraktı o zaman ben de yanında yatıp uyuyorum. Zaten uykum derin değildir benim. En ufak bi çıtırtıya bile uyanırım. Hele Umut yanımdayken daha bi korkuyorum uyuyakalmayayım diye. Ama en azından yatarak emzirince dinlenmis oluyorum
Sende haklısın tabi. Sandviç yap kız en kötü, domates , peynir, tam buğday ekmeği vb. Ondan daha sağlıklıdır.yanımda bir şey yoktu bende altınbaşak form yedim bi paket dükkanda zor oluyor yahu...
Ohhh yarın yapcam onuafiyet olsun bende soğuk yeşil çayımı aldım şimdi içiyorum
Sende haklısın tabi. Sandviç yap kız en kötü, domates , peynir, tam buğday ekmeği vb. Ondan daha sağlıklıdır.
bende sabah tost yapayım bari canım istediOhhh yarın yapcam onu
yap kız kabak patlıcan yap karatay patates yersen kızar aç sen karatayı bağırsın azcık sanaayy evet yarına fırında patates patlıcan yapıcam çok enerjisiz kaldıım...
bende sabah tost yapayım bari canım istediöğlenede acılı menemen yapayım yine yeşil acı biber aldım pazardan hımm ben açıkmışım
yap kız kabak patlıcan yap karatay patates yersen kızar aç sen karatayı bağırsın azcık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?