- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.161
yeşil çaya çubuk tarçın atıp demliyoruz küçük demlikte sonra süzüp dolaba koyuyoruz soğuyunca içine soğuk maden suyu karıştırıp limonumuzu sıkıyoruz buzz gibi içiyoruzNasıl yapcaz yesılcayı sekerımm
hiç başlama nasıl olsa sonunu göremicenisveç diyetine başlıyorum yarın ama kahveyi şekersiz iççem....
hiç başlama nasıl olsa sonunu göremicen
ama çok zor kız ondan dediydimhoşgeldin vasfiyeee bende bu formdan düşmüş diyodum
bikini giycem kızıımbelkim koca felam bulurum
onun yerine 3 günlük sade sebze yada sade protein detoksu yap. İşveç ne yaa..daha hiç yapmadım ki... yapsaydım yaa azcık hızlı gitmesi lazım eylülde tatile gidicem daha tık yok...
sen isveç yapıp bikini giycen ama koca bulmaya enerjin kalmayacak. o bikiniyi ya hastanede serum yerken giyersin yada baş dönmesinden dolayı gözünü açıp koca adaylarına bakamazsın. Bu arada isveçle verdiğin kilonun 2 katını 3 gün içinde almazsanhoşgeldin vasfiyeee bende bu formdan düşmüş diyodum
bikini giycem kızıımbelkim koca felam bulurum
ama çok zor kız ondan dediydim
onun yerine 3 günlük sade sebze yada sade protein detoksu yap. İşveç ne yaa..
sen isveç yapıp bikini giycen ama koca bulmaya enerjin kalmayacak. o bikiniyi ya hastanede serum yerken giyersin yada baş dönmesinden dolayı gözünü açıp koca adaylarına bakamazsın. Bu arada isveçle verdiğin kilonun 2 katını 3 gün içinde almazsan
Seni kendi kendine bırakıyorum. Madem kendi bildiğini okuyacaksın buyur oku tatlımkendimi sizin için feda ediyorum bende işe yararsa sizde yaparsınız :)
ecnebi diyeti yapçam ille de ben :))
Seni kendi kendine bırakıyorum. Madem kendi bildiğini okuyacaksın buyur oku tatlım
Kimin ortisiyim
ay benim de göbek, kol maşallahım var yanihe hepsi totoda toplanmışda ondan
ay yazık ya kıyamam, ama 2-3 gün huzursuzluk yapar iğneler şeymacım maalesef.Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba
Masallah cok tatlı evlatların da, Allah bağışlasın
Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim
bende deniycem bunuyeşil çaya çubuk tarçın atıp demliyoruz küçük demlikte sonra süzüp dolaba koyuyoruz soğuyunca içine soğuk maden suyu karıştırıp limonumuzu sıkıyoruz buzz gibi içiyoruz
Deneyecegım sekerımyeşil çaya çubuk tarçın atıp demliyoruz küçük demlikte sonra süzüp dolaba koyuyoruz soğuyunca içine soğuk maden suyu karıştırıp limonumuzu sıkıyoruz buzz gibi içiyoruz
kızlar albüme aralıktaki halimi ve hazirandaki halimi ekledim, şiddetle bakmanızı tavsiye ederimvalla iyi ki varsınız, tek başıma hayatta bu kadar veremezdim. hepiniz çok güzel ve çok özelsiniz, tişkür ederimmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?