Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de pil bitik kızlar bugün, eliptiğimi de yapmışlar getirdiler ama artık yarın yaparım. Gidip yatcam ben fıstıklar, herkes uyumuşken nasılsa merto gece 2-3 defa kaldıracak beni, bari şöyle deliksiz 3 saat falan uyuyayım. servey ciğim ve morordek ciğim belki sizden çok uyuyorum ama bölünen uyku da düzgün uyku olmuyor maalesef, sizleri çoookk iyi anlıyorum. Benim oğlan büyüdü artık, aralıkta 2 yaşına girecek. İyice oyuncak yaptı emme işini, yakamı açamazsa tişörtümü yukarı çekiyor, kaçışım yok yani. Memeden keseyim diyorum artık. Çok yorucu oluyor, dışarı çıkmak mesele, uyku mesele, birde sürekli beni çekiştirip duruyor evdeyken yarım saatte bir aklına düşüyor, iki cok cok çekiyor bırakıyor. Napiyim kızlar? Bıraktırayım mı emsin mi? Çok kararsız kaldım. Bir yandan sanki onun hakkı olan bir şeyi elinden alacakmışım gibi geliyor bir yandanda bu kucak kucağa aşkımıza mesafe girecek diye korkuyorum çok garip bir şey, sanki beni daha az sevecekmiş gibi geliyor, biliyorum çok delice birkaç gündür düşünüp duruyorum, eşimde tatile gitmeden bitir artık madem diyor. Napiyim ki?
Şimdi böyle yazdım ama kaçıyorum, cevap yazarsanız yarın okurum. Gerçekten fikirleriniz benim için önemli kuzular. Çok uykum var ve yorgun hissediyorum. Herkese iyi geceleeerrr

Çok dikkat et yatarak emzirirken. Bebek bogulmalarinin büyük bir kısmı bu şekilde oluyor. ALLAH korusun.

Menü güzel. Bedenide arada dinlendirmek lazım

Şimdi hayatım 2 yaşına kadar emzirin deniliyor. Istersen 2 ay daha sabret. Bu arada memeden kesilince seni daha az seveceğini düşünüyorsan sayet; zaten bu çocuk seni değil memeyi seviyordur ayrıca bence korktuğun gibi olmaz olsa Baha olurdu. Çocuk 4 ay emebildi. 13 yasinda hala kucağımdan inmiyordu

Dünkü menüm
Sabah 5.30
1 gün kurusu kayısının içine yarım ceviz
30dk jessica burn fat ve hızlı kardio
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tbe ekşi mayalı
1kk ey az peynir
5siyah yeşil zeytin

Ara yeşil çay

Öğlen 12.45
Salata yağsız
Döner
Ara
2 taze kayısı sade türk kahvesi

Akşam 20.00
4yk haşlanmış buğday 2tn salatalık 4yk yoğurt la karıştırdım bol nane ve bol pulbiber
1brk kefir.
Saat 22.00 de cumba yatak. O kadar yoğurt kefir uyuttu tabi ki

Günaydın kızlar burda net çok çekmiyor bi wendigo 'nun resmini görev oldum diğerleri yuklenmedi
Geçmişi ancak bitirdim
Evime döneyim bende eklerim
moni canım aslında benim albümde de resimlerin var yeni olmasa da eski halimi gidebilirsin
Burda resim çekeyim net siz elinde size eklerim öpüyorum hepinizi çok konuşmayın haa 3 günde anda bitirebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…