- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.241
Buralar sessisizlestiginde hatırlatırım kaptanımGünaydın kızlar burda net çok çekmiyor bi wendigo 'nun resmini görev oldum diğerleri yuklenmedi
Geçmişi ancak bitirdim
Evime döneyim bende eklerim
@moni canım aslında benim albümde de resimlerin var yeni olmasa da eski halimi gidebilirsin
Burda resim çekeyim net siz elinde size eklerim öpüyorum hepinizi çok konuşmayın haa 3 günde anda bitirebildim
Sabaha kdr ela yı emzırdım
Aralıkta 2 yaşında oluyormuş aralığa 5ay var daha. 2 ayı nereden çıkardıysamŞimdi hayatım 2 yaşına kadar emzirin deniliyor. Istersen 2 ay daha sabret. Bu arada memeden kesilince seni daha az seveceğini düşünüyorsan sayet; zaten bu çocuk seni değil memeyi seviyordurayrıca bence korktuğun gibi olmaz olsa Baha olurdu. Çocuk 4 ay emebildi. 13 yasinda hala kucağımdan inmiyordu
Tatlıșım eski ben olsam direkt ayır memeden derdim :)Bende de pil bitik kızlar bugün, eliptiğimi de yapmışlar getirdiler ama artık yarın yaparım. Gidip yatcam ben fıstıklar, herkes uyumuşken nasılsa merto gece 2-3 defa kaldıracak beni, bari şöyle deliksiz 3 saat falan uyuyayım.servey ciğim ve morordek ciğim belki sizden çok uyuyorum ama bölünen uyku da düzgün uyku olmuyor maalesef, sizleri çoookk iyi anlıyorum. Benim oğlan büyüdü artık, aralıkta 2 yaşına girecek. İyice oyuncak yaptı emme işini, yakamı açamazsa tişörtümü yukarı çekiyor, kaçışım yok yani. Memeden keseyim diyorum artık. Çok yorucu oluyor, dışarı çıkmak mesele, uyku mesele, birde sürekli beni çekiştirip duruyor evdeyken yarım saatte bir aklına düşüyor, iki cok cok çekiyor bırakıyor. Napiyim kızlar? Bıraktırayım mı emsin mi? Çok kararsız kaldım. Bir yandan sanki onun hakkı olan bir şeyi elinden alacakmışım gibi geliyor bir yandanda bu kucak kucağa aşkımıza mesafe girecek diye korkuyorum çok garip bir şey, sanki beni daha az sevecekmiş gibi geliyor, biliyorum çok delice birkaç gündür düşünüp duruyorum, eşimde tatile gitmeden bitir artık madem diyor. Napiyim ki?
Şimdi böyle yazdım ama kaçıyorum, cevap yazarsanız yarın okurum. Gerçekten fikirleriniz benim için önemli kuzular. Çok uykum var ve yorgun hissediyorum. Herkese iyi geceleeerrr
Yok kuzum dikkat ediyorum ya Allah korusun. Burnu falan tıkanır diye sürekli memeyi tutuyorum zaten, o halde de uyumak zor oluyor. Benimki dinlenme amaçlı daha çok, emmesi bitince çekiyorum memeyi öyle uyuyorum. Gece zaten kendi yatağına koyuyorum da gündüz birlikte uyuduğumuz oluyorÇok dikkat et yatarak emzirirken. Bebek bogulmalarinin büyük bir kısmı bu şekilde oluyor. ALLAH korusun.
Sabaha kdr ela yı emzırdım
Napcan kız 5kg dambıllarla. Kol kası yapıp önüne gelene 1 yumruk mu yapcenBugun isteksiz olarak basladigim spor an itibariyle bitmistir..
100 jumping jack,30 burpee,10 dk 2kg dambilla kol(5kiloluk alicam insallah)
2 dk plank, 30 yarim şınav ve son olarak 30dk eliptik..
Daha cok etkili olur canim.. tek dambıl kullanmam gerektiginde 5 Litrelik su veya yag sisesini kullaniyorum.Napcan kız 5kg dambıllarla. Kol kası yapıp önüne gelene 1 yumruk mu yapcen
bubtlbetul benim yazışmamı da kendine benzetti.
Lütfen Güzel Türkçemizi doğru ve güzel kullanalım(Kamu Spotu )
Benimde her yerim agrıyor oturup kalkarken zorlaniyorum.
anam karalısın gibi bu sefer hadi bakalım
neden acaba
Bende de pil bitik kızlar bugün, eliptiğimi de yapmışlar getirdiler ama artık yarın yaparım. Gidip yatcam ben fıstıklar, herkes uyumuşken nasılsa merto gece 2-3 defa kaldıracak beni, bari şöyle deliksiz 3 saat falan uyuyayım.servey ciğim ve morordek ciğim belki sizden çok uyuyorum ama bölünen uyku da düzgün uyku olmuyor maalesef, sizleri çoookk iyi anlıyorum. Benim oğlan büyüdü artık, aralıkta 2 yaşına girecek. İyice oyuncak yaptı emme işini, yakamı açamazsa tişörtümü yukarı çekiyor, kaçışım yok yani. Memeden keseyim diyorum artık. Çok yorucu oluyor, dışarı çıkmak mesele, uyku mesele, birde sürekli beni çekiştirip duruyor evdeyken yarım saatte bir aklına düşüyor, iki cok cok çekiyor bırakıyor. Napiyim kızlar? Bıraktırayım mı emsin mi? Çok kararsız kaldım. Bir yandan sanki onun hakkı olan bir şeyi elinden alacakmışım gibi geliyor bir yandanda bu kucak kucağa aşkımıza mesafe girecek diye korkuyorum çok garip bir şey, sanki beni daha az sevecekmiş gibi geliyor, biliyorum çok delice birkaç gündür düşünüp duruyorum, eşimde tatile gitmeden bitir artık madem diyor. Napiyim ki?
Şimdi böyle yazdım ama kaçıyorum, cevap yazarsanız yarın okurum. Gerçekten fikirleriniz benim için önemli kuzular. Çok uykum var ve yorgun hissediyorum. Herkese iyi geceleeerrr
Günaydın kızlar..
Yok yok isveç yap sen olmayan enerjini de alsın.
@fancynancy bacaklar süper yaa... Benim bacaklarimin o kadar ince olmasi içi 50kg olmam lazım. Onda bile basenim oluyor. 34 beden oldup da basenden dolayı 34 giyemeyen biriyim ben
Napcan kız 5kg dambıllarla. Kol kası yapıp önüne gelene 1 yumruk mu yapcen
bubtlbetul benim yazışmamı da kendine benzetti.
Lütfen Güzel Türkçemizi doğru ve güzel kullanalım(Kamu Spotu )
57 nedir yaakaptanım özge döndü bi de, 57 kiloya düşmüş, hedefi aşağı çekip daha da vericem diyolaf anlatamıyoruz sen bişi de şu kıza çok vermesin
Canım bende sınavı turbo bender var buz kiricili 50 tl ye almış tüm memnunum çok yoğun kullanmayinca guzelsakın sinbo almayın çok korkunç benimki dumanlar kıvılcımlar çıkardı ödüm patladı fişten çekene kadar delircektim :))
Monim ne zaman donecen özledik seniSelam şekerlerim
Bir hafta diye gittim 15 gün olduannecim yollamıyor birazcık daha buralardayım sanırım
Kızlarr hepiniz ve kuzularınız harikasınız maşallah
@ozlem i göremedim
Kaptanım kaldı görmediğim sanırım ve btl
Canım 2013 te Cibuti ye gitmiştim şu kaynakları araştırması için 10 gün kalmıştım oranın resimleri çok vahim durumdalar terör falan yok ama susuzluk çok fena açlık da öyle o zaman küçük oğlan 2 yaşına bile gelmemişti ama düşün ordaki çocukların halini gördükçe oğlum aklıma bile gelmemişti ne kadar zor durumdalarBuralar sessisizlestiginde hatırlatırım kaptanım
Bu arada fotolara baktım. Bunlar eski dediniz. Yenileri bekliyoruz. Afrika da çekilmiş sanirim fotoların bir kısmı. Onunla ilgili ayrıntı da bekliyorum :)
Vücutçu mu olacaksın güzelim bırak bu işleri 2 kg yeterli. Ben 3 kullanıyordum eskiden. Ondan dolayı kollarım dana gibi oldu ve serttir kollarım. İç kısımları sayma amaDaha cok etkili olur canim.. tek dambıl kullanmam gerektiginde 5 Litrelik su veya yag sisesini kullaniyorum.
Kız giyemedim 34 kıçımdan geçmedi. 36 alıp belini yaptırıyordum. o kadar yani34 beden mi wışşşş
Evet ya insan oraları görünce kendi halini düşünmüyor. Aklına gelincede şükrediyor. Gerçekten cennet gibi bir yerde yaşıyoruz ama var gücümüzle de dünyayı mahvetmeye devam ediyoruz57 nedir yaa
Bu arada dun ki alıntılar bugün cikti
Canım bende sınavı turbo bender var buz kiricili 50 tl ye almış tüm memnunum çok yoğun kullanmayinca guzel
Monim ne zaman donecen özledik seni
Canım 2013 te Cibuti ye gitmiştim şu kaynakları araştırması için 10 gün kalmıştım oranın resimleri çok vahim durumdalar terör falan yok ama susuzluk çok fena açlık da öyle o zaman küçük oğlan 2 yaşına bile gelmemişti ama düşün ordaki çocukların halini gördükçe oğlum aklıma bile gelmemişti ne kadar zor durumdalar
İnsanoğlunun istekleri hiç bitmez di.....günaydın beybiler
biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum
55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeylerşimdilik 55 olayım yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?