Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buralar sessisizlestiginde hatırlatırım kaptanım
Bu arada fotolara baktım. Bunlar eski dediniz. Yenileri bekliyoruz. Afrika da çekilmiş sanirim fotoların bir kısmı. Onunla ilgili ayrıntı da bekliyorum :)

Aralıkta 2 yaşında oluyormuş aralığa 5ay var daha. 2 ayı nereden çıkardıysam

Günaydınlar
Tatlıșım eski ben olsam direkt ayır memeden derdim :)
Ama ben nispeten yeniyim ve bu emzirme hakkında da yeni yeni bilgileniyorum. Face'de bi grup var oradan cok sey ogrendim. 18-24 ay arası meme düşkünlüğü artıyormuş galiba. Senin durumunda olan cok anne var yazmışlar hep oraya, tavsiyeleri hep 24 aya kadar sabredin zaten sonrasında bu dönem geciyormus ve birakiyorlarmis memeyi. Annenin mutlu olması da önemli tabi. Hayatını bu denli etkiliyorsa belki kesmek de bi çözümdür bilemiyorum ki :) Hic o yaşlara gelen cocugum olmadığı icin sadece okuduklarımı paylaşmak istedim canım :)
Kızında durum nasıldı? Onu ne zaman kesmistin?
Çok dikkat et yatarak emzirirken. Bebek bogulmalarinin büyük bir kısmı bu şekilde oluyor. ALLAH korusun.
Yok kuzum dikkat ediyorum ya Allah korusun. Burnu falan tıkanır diye sürekli memeyi tutuyorum zaten, o halde de uyumak zor oluyor. Benimki dinlenme amaçlı daha çok, emmesi bitince çekiyorum memeyi öyle uyuyorum. Gece zaten kendi yatağına koyuyorum da gündüz birlikte uyuduğumuz oluyor

Bugun isteksiz olarak basladigim spor an itibariyle bitmistir..
100 jumping jack,30 burpee,10 dk 2kg dambilla kol(5kiloluk alicam insallah)
2 dk plank, 30 yarim şınav ve son olarak 30dk eliptik..
Napcan kız 5kg dambıllarla. Kol kası yapıp önüne gelene 1 yumruk mu yapcen
bu btlbetul benim yazışmamı da kendine benzetti.
Lütfen Güzel Türkçemizi doğru ve güzel kullanalım (Kamu Spotu )

Daha cok etkili olur canim.. tek dambıl kullanmam gerektiginde 5 Litrelik su veya yag sisesini kullaniyorum.

Benimde her yerim agrıyor oturup kalkarken zorlaniyorum.

aynen yaaa et kesmişliğinden bahsetmeye lüzum dahi görmüyorum zaten jillian bu olmazsa olmaz...

anam karalısın gibi bu sefer hadi bakalım

neden acaba

şimdilik kararlıyım Allah yardımcım olsun çokta zor geliyor var yaa....

aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....
Günaydın kızlar..

Günaydın beybiii

Yok yok isveç yap sen olmayan enerjini de alsın.

dün jillianda başım döndü isveç yaparsam bir de ölürüm herhalde :))

güzel Türkçe miz deşiveler var napalım uydurmadık ya :))

kaptanım özge döndü bi de, 57 kiloya düşmüş, hedefi aşağı çekip daha da vericem diyo laf anlatamıyoruz sen bişi de şu kıza çok vermesin
57 nedir yaa
Bu arada dun ki alıntılar bugün cikti
sakın sinbo almayın çok korkunç benimki dumanlar kıvılcımlar çıkardı ödüm patladı fişten çekene kadar delircektim :))
Canım bende sınavı turbo bender var buz kiricili 50 tl ye almış tüm memnunum çok yoğun kullanmayinca guzel
Monim ne zaman donecen özledik seni
Buralar sessisizlestiginde hatırlatırım kaptanım
Bu arada fotolara baktım. Bunlar eski dediniz. Yenileri bekliyoruz. Afrika da çekilmiş sanirim fotoların bir kısmı. Onunla ilgili ayrıntı da bekliyorum :)
Canım 2013 te Cibuti ye gitmiştim şu kaynakları araştırması için 10 gün kalmıştım oranın resimleri çok vahim durumdalar terör falan yok ama susuzluk çok fena açlık da öyle o zaman küçük oğlan 2 yaşına bile gelmemişti ama düşün ordaki çocukların halini gördükçe oğlum aklıma bile gelmemişti ne kadar zor durumdalar

günaydın beybiler

biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum

55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeyler şimdilik 55 olayım yeter...

Daha cok etkili olur canim.. tek dambıl kullanmam gerektiginde 5 Litrelik su veya yag sisesini kullaniyorum.
Vücutçu mu olacaksın güzelim bırak bu işleri 2 kg yeterli. Ben 3 kullanıyordum eskiden. Ondan dolayı kollarım dana gibi oldu ve serttir kollarım. İç kısımları sayma ama Şimdi 1 kullanıyorum yetiyor. Ama kadında kol kası çok da kötü durmayabilir. bilemedim şimdi

Evet ya insan oraları görünce kendi halini düşünmüyor. Aklına gelincede şükrediyor. Gerçekten cennet gibi bir yerde yaşıyoruz ama var gücümüzle de dünyayı mahvetmeye devam ediyoruz

İnsanoğlunun istekleri hiç bitmez di.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…