- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.261
57 nedir yaa
Bu arada dun ki alıntılar bugün cikti
Canım bende sınavı turbo bender var buz kiricili 50 tl ye almış tüm memnunum çok yoğun kullanmayinca guzel
Monim ne zaman donecen özledik seni
Canım 2013 te Cibuti ye gitmiştim şu kaynakları araştırması için 10 gün kalmıştım oranın resimleri çok vahim durumdalar terör falan yok ama susuzluk çok fena açlık da öyle o zaman küçük oğlan 2 yaşına bile gelmemişti ama düşün ordaki çocukların halini gördükçe oğlum aklıma bile gelmemişti ne kadar zor durumdalar
İnsanoğlunun istekleri hiç bitmez di.....
Ayyyy.... ne ayııııppp... Hemencicik yüzmeye başla bakimYaz bitmeden 65kg olup gobisimin 90 cm altina inmesi lazim..
Yuzebilirsem 20-30 dk yuzim bende benim kiz havuzda oynuyor bende oturmusum oyle bos bos..
ama napiim daha kocam yok... zayıflayınca ona hak kazanırım diye düüşünüyorum :))) koca olur çocuk derim , çocuk olur ev derim derimde derim yani... ölsemde kurtulsam mı kendimden bıktım bee :))) hiç bitmiyor valla isteklerim....
neyse sen istemeye devam et. Zaten bir kocası olan dertli, bir de olmayan
Hay senin ağzın bal yisin. Tam o dediğin gibituşu suyu gibi diyosun içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır :))
Bende bakiyorum surekli oylegünaydın beybiler
biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum
55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeylerşimdilik 55 olayım yeter...
25 dakika yuzdum ortim az dinlenim tekrar yuzerim yuzebildigim kadar.Ayyyy.... ne ayııııppp... Hemencicik yüzmeye başla bakim
yok kız uyumuştu çocuklar ama filmin sonunu getiremedim uyudum bende bugun izlerim devamınıÇocuklarla mumya yı mı izliyorsun. Vampir annenin maceraları başlamadı mi?
zor geldiği için burdayız ya bacımaynen yaaa et kesmişliğinden bahsetmeye lüzum dahi görmüyorum zaten jillian bu olmazsa olmaz...
şimdilik kararlıyım Allah yardımcım olsun çokta zor geliyor var yaa....
aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....
Günaydın beybiii
dün jillianda başım döndü isveç yaparsam bir de ölürüm herhalde :))
kız ben 60 bile razıyımgünaydın beybiler
biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum
55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeylerşimdilik 55 olayım yeter...
ama napiim daha kocam yok... zayıflayınca ona hak kazanırım diye düüşünüyorum :))) koca olur çocuk derim , çocuk olur ev derim derimde derim yani... ölsemde kurtulsam mı kendimden bıktım bee :))) hiç bitmiyor valla isteklerim....
tuşu suyu gibi diyosun içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır :))
zor geldiği için burdayız ya bacım
kız ben 60 bile razıyım
dondurma yesek olar mıyeşil çaylar sular içilsin gayrıııı.........
Tamamdır :)Bende bakiyorum surekli oyle
25 dakika yuzdum ortim az dinlenim tekrar yuzerim yuzebildigim kadar.
Çakallll seni... hesaba bak ya ince ince55 olsun yiyince 60 olurum ben zaten ayy kilo almışım derim... 60 riskli yiyince hoop gnee bu kilolarda olurum tııı istemem....
dondurma yesek olar mı
hahaha benim hiç biyeri ağrımıyo ama bende yapmak istemiyom ne yapcaz habire yatasım varayağım acıyo bu günün bahanesi de bu... dün bir kırt eti ayağım o kadar isteksiz yaptım ki jillianı olacağı buydu.... bu gün nasıl yapçam Allah bilir....
Çakallll seni... hesaba bak ya ince ince
hahaha benim hiç biyeri ağrımıyo ama bende yapmak istemiyom ne yapcaz habire yatasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?