Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizde seni gorecekmiyiz ona göre

Yok kızzz yapma o daha çok küçük kuzuuu acık büyüsün o zaman verirsin ayarı.

Yok oynamıyoruz wendicim, 2 kadar ok :)) ya yemediği yok onun merak etme teyzesi, bu yemek yerken, bak abartmıyorum ağzında lokma varken aman iki sütte çekeyim modunda, mama sandalyesinde ordan oraya atıyor kendini kucağıma gelmek için vallahi. Yemek yerken emiyor, ağlayınca emiyor, korkunca emiyor, uyumak isteyince emiyor, canı sıkılınca emiyor, ablasına kızınca emiyor :)))) daha listem epeyyyy uzar gider. Napalım içecek artık yapacak birşey yok

bak adam 19 aylık hala memeyle uyuyor :))

Ama seninki bizi de aşmış :))) mecburiyetten yapmışsın sen canım

Valla kız herkes fıstık gibi maşallah

Canım gördüm seni yaşlandiginda ne kadar güzel olacağını çok merak ediyorum çünkü yasin ilerledikçe daha da guzellesmissin sanki bayildim sana masallah nazar değecek valla

kız çiklat, özleme mi yazacaktın da bana yazdın yoksa? benim pek eski fotom yok anacım, hepsi günümüzden kareler :)

ya arası olmuyo işte, ya komple kesilecek ya o çile çekilcek

bulamadım akşama bakacağumdur işler birikmesin...

oohh misss afiyet olsuuun :)
sağol acılı acılı güzel olmuştu
ak sana özel yazıyorum tarifi hemide yasal
şeftaliyi dilimleyip donduruyoruz sonra robottan çekip içine 1 yk lor biraz tarçın tekrar donduruyoruz buz gibi yiyiyoruz aynı dondurma gibi oluyo

Yok kızzz yapma o daha çok küçük kuzuuu acık büyüsün o zaman verirsin ayarı.
Bugün bi deneyeyim dedim. Emzirdim, gazını çıkardım, yatırdım yatağına uyusun diye. Ninniler mi ararsın, piş pișler mi... Sonuç koca bir hüsran tabi ki. Gündüz zaten uyumuyor da kendi kendine uyumasını beklemek hayaldi. Neyime benim çocuk uyutmak :)
bak adam 19 aylık hala memeyle uyuyor :))
Ben işe dönünce nasıl uyuyacak bu çocuk? Benim derdim o asıl. Ondan bu kadar erken ayarlara girismeye çalışıyorum evde olsam zerre umrumda degil, isterse beni amuda kaldırıp uyusun

kız çiklat, özleme mi yazacaktın da bana yazdın yoksa? benim pek eski fotom yok anacım, hepsi günümüzden kareler :)

ya arası olmuyo işte, ya komple kesilecek ya o çile çekilcek
Evet emen çocukların hepside annenin üzerinde inmiyor malesef Allah kolaylık sabır versin annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…