- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.341
Bizde seni gorecekmiyiz ona göreAğzınız kopsun konuşamayın emi elleriniz klavye tutamasin şu düğün hazirliklarim bu yetisemesin tüm suçlu sizsiniz 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum gözlerim kanıyor artık resmen
Beni de takip edin ben de fotolarinizi görmek istiyorum görebildiklerim zaten fıstık gibi gerçekten çirkin yok burda ya löp löp şişman olan da yok herkes hafifcik kilolu masallah size masallah
Gostercem ben size insan çiklat da burda olsun öyle konuşalım der yardım edelim düğün hazırlıklarına der anca çene anca çeneBizde seni gorecekmiyiz ona göre
Gostercem ben size insan çiklat da burda olsun öyle konuşalım der yardım edelim düğün hazırlıklarına der anca çene anca çene
Canım gördüm seni yaşlandiginda ne kadar güzel olacağını çok merak ediyorum çünkü yasin ilerledikçe daha da guzellesmissin sanki bayildim sana masallah nazar değecek valla
çiklat takip etmiştim seni, sende ekle albüme gelinlikli foto lütfen.
Ben çektim ayarı kuzu
Yok kızzz yapma o daha çok küçük kuzuuuO gruptakiler de hep bebeğin ihtiyacı bitince kendi bırakır görüşünü savunuyorlar ama 24 aydan sonra bırakmak isteyen annelere de destek oluyorlar. Iste ben de bilmiyorum her şeyi bu denli cocuga odaklamak dogru mu, biraz da ayar mı cekmek gerek acaba diyorum :)
Mesela ben de şu an cok meme alıyor sadece orda sakinliyor, ileride de böyle olur mu endisesindeyim, daha önce de yazdım zaten. Cogu kişi ilk 3 ay 4. trimesterdir, bebegin anneye yapışık yaşaması cok normal diyor. Zamanla zaten azalırmıs, dun doktora da sordum o da bunu söyledi. E ama boyle hop diye bi anda gokten vahiy mi inecek çocuğakendim yavastan bi seyler yapsam mı diyorum, oyle gitgeller yaşıyorum iste :)
Ay bende aynısını düşünüyordum hahahaYavru ördeğin anası ben değilim de sensin sanki, ben kıyıyorum, sen kıyamıyorsun :))
Naptın kız, orduya yemek mi verdiniz :)
Yok oynamıyoruz wendicim, 2 kadar ok :)) ya yemediği yok onun merak etme teyzesi, bu yemek yerken, bak abartmıyorum ağzında lokma varken aman iki sütte çekeyim modunda, mama sandalyesinde ordan oraya atıyor kendini kucağıma gelmek için vallahi. Yemek yerken emiyor, ağlayınca emiyor, korkunca emiyor, uyumak isteyince emiyor, canı sıkılınca emiyor, ablasına kızınca emiyor :)))) daha listem epeyyyy uzar gider. Napalım içecek artık yapacak birşey yoktamam, koruma dönemi de bi o kadar zor biliyosun, gerçi sen hayat felsefesi yaptın sağlıklı beslenmeyi ya :) hamileik dışında sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum valla.
ayy ne güzell, afiyet olsun.
fancynancy kızlar 2 yıl çocuğun hakkı boşuna bıraktırsam mı falan demeyin, emzirmeyi bırkaınca üzülmüştüm ben, o bağ çok güzel bi bağ. hele ördekim sen hiç konuşma. daha çocuk 3.ayında ya. ferahcım sende karnını doyurmaya bak ki gidip gelip seni emmek istemesin, anne yanında olunca özellikle yemiyo sıpalar süt diye ama değişik tarifler hazırla, karnı doyarsa sana düşmek istemez. evde hamburger falan yapıyodum ben özgür sefin tarifini, eşimde bende kızımda bayılıyoduk. emzirme konusu kapanmıştır. ben 2 yaşına 1 hafta kala kestim, çocuğun rıskıynan oynamayın bakim
bak adam 19 aylık hala memeyle uyuyor :))Kuzum ben tabi ki emzirmeyi bırakmayı düsünmüyorum naptın :)) Sadece ilerisi icin hafiften bu bagımlılıgını azaltsam mı diye dedim, sadece memede uyuyor mesela? Yoksa kendiliginden zaten azalır mı diye :) Bilmiyorum ki hic cocuk büyütmedim iste konusuyorum kendi kendime
Ama seninki bizi de aşmış :))) mecburiyetten yapmışsın sen canımay o pişik yokmu bende dertliyim o pişikten
ben 14 aylıkken bırakmıştım oğluşumuçok fena düşkündü hiç inmiyodu üstümden bir elimle onu mememde tutuyordum diğer elimde mutfağımı topluyodum o derece geceleri falan yanımda ağzında meme uyuyordu bir sabah kalktım mememi ağzından çektim ucu yarılmış nasıl sızlıyo o gün bıraktırdım zor oldu ama mecbur kaldım
tabi ya vampir taş gibi olcakki görünce boynunu açacaksın
Valla kız herkes fıstık gibi maşallahAğzınız kopsun konuşamayın emi elleriniz klavye tutamasin şu düğün hazirliklarim bu yetisemesin tüm suçlu sizsiniz 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum gözlerim kanıyor artık resmen
Beni de takip edin ben de fotolarinizi görmek istiyorum görebildiklerim zaten fıstık gibi gerçekten çirkin yok burda ya löp löp şişman olan da yok herkes hafifcik kilolu masallah size masallah
Canım gördüm seni yaşlandiginda ne kadar güzel olacağını çok merak ediyorum çünkü yasin ilerledikçe daha da guzellesmissin sanki bayildim sana masallah nazar değecek valla
Yok oynamıyoruz wendicim, 2 kadar ok :)) ya yemediği yok onun merak etme teyzesi, bu yemek yerken, bak abartmıyorum ağzında lokma varken aman iki sütte çekeyim modunda, mama sandalyesinde ordan oraya atıyor kendini kucağıma gelmek için vallahi. Yemek yerken emiyor, ağlayınca emiyor, korkunca emiyor, uyumak isteyince emiyor, canı sıkılınca emiyor, ablasına kızınca emiyor :)))) daha listem epeyyyy uzar gider. Napalım içecek artık yapacak birşey yok
buldun mu yazayım mı tarifi yeniden
ordu mu doyurdun kız
sağol acılı acılı güzel olmuştubulamadım akşama bakacağumdur işler birikmesin...
oohh misss afiyet olsuuun :)
Bugün bi deneyeyim dedim. Emzirdim, gazını çıkardım, yatırdım yatağına uyusun diye. Ninniler mi ararsın, piş pișler mi... Sonuç koca bir hüsran tabi ki. Gündüz zaten uyumuyor da kendi kendine uyumasını beklemek hayaldi. Neyime benim çocuk uyutmak :)Yok kızzz yapma o daha çok küçük kuzuuuacık büyüsün o zaman verirsin ayarı.
Ben işe dönünce nasıl uyuyacak bu çocuk? Benim derdim o asıl. Ondan bu kadar erken ayarlara girismeye çalışıyorumbak adam 19 aylık hala memeyle uyuyor :))
Evet emen çocukların hepside annenin üzerinde inmiyor malesef Allah kolaylık sabır versin annelerekız çiklat, özleme mi yazacaktın da bana yazdın yoksa? benim pek eski fotom yok anacım, hepsi günümüzden kareler :)
ya arası olmuyo işte, ya komple kesilecek ya o çile çekilcek
sağol acılı acılı güzel olmuştu
ak sana özel yazıyorum tarifi hemide yasal
şeftaliyi dilimleyip donduruyoruz sonra robottan çekip içine 1 yk lor biraz tarçın tekrar donduruyoruz buz gibi yiyiyoruz aynı dondurma gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?