Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada o sodalı yesılcay baya ıyı gencler gecen yaz da yapıyoduk bız nilgünle. içine içerken taze nane elma fılan da koyun. ben su kavanoz gıbı kupalarla ıcıyodum gecen yaz ofıste.kapakları pıpetlı olanlar var ya. acayıp havalı takılıyodum serın serın

Yavru ördeğin anası ben değilim de sensin sanki, ben kıyıyorum, sen kıyamıyorsun :))

Naptın kız, orduya yemek mi verdiniz :)
Pazar düğün vardı gördünüz.kuzen cocuklarıyız bız gelınle. biz de gerilik denilen bı adet var. düğünden sonra 1 hafta içinde erkek tarafı gelını de alıp kız evıne yemege gelıyo yıne. bı suru adet var ıste cümbüşlü eglencelı oluyo. ama bızım damat pek sıcakkanlı 20 deyıp 50kısı geldıler. dunkı mısafırlerın yemegını ben pişirdim aksam da mısafır agırlama derken yorucu bıgun oldu.

Kiz ameliyattan sonra burnumda tampon vardi yuzum sisti yiyemedim,sonra regli oldum midem bulandi yiyemedim o ara dustum.sabah 60,2idim. Siz de iyice psikopat yaptınız beni. 57de durucam soz

tamam, koruma dönemi de bi o kadar zor biliyosun, gerçi sen hayat felsefesi yaptın sağlıklı beslenmeyi ya :) hamileik dışında sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum valla.

Eki Görüntüle 2020203
Attım fırına miss gibi patates bile koymadım :)

ayy ne güzell, afiyet olsun.

fancynancy kızlar 2 yıl çocuğun hakkı boşuna bıraktırsam mı falan demeyin, emzirmeyi bırkaınca üzülmüştüm ben, o bağ çok güzel bi bağ. hele ördekim sen hiç konuşma. daha çocuk 3.ayında ya. ferahcım sende karnını doyurmaya bak ki gidip gelip seni emmek istemesin, anne yanında olunca özellikle yemiyo sıpalar süt diye ama değişik tarifler hazırla, karnı doyarsa sana düşmek istemez. evde hamburger falan yapıyodum ben özgür sefin tarifini, eşimde bende kızımda bayılıyoduk. emzirme konusu kapanmıştır. ben 2 yaşına 1 hafta kala kestim, çocuğun rıskıynan oynamayın bakim

Kuzum ben tabi ki emzirmeyi bırakmayı düsünmüyorum naptın :)) Sadece ilerisi icin hafiften bu bagımlılıgını azaltsam mı diye dedim, sadece memede uyuyor mesela? Yoksa kendiliginden zaten azalır mı diye :) Bilmiyorum ki hic cocuk büyütmedim iste konusuyorum kendi kendime

valla ilk 6 ay naaparsan yap azalmıyo o iş, ek gıdaya geçince azıcık rahatlıyosun ama seni gördükçe meme isticek emin ol. ilk ek gıda dönemi değişik tatlar hoşlarına gidiyo ama ferahınki gibi az daha büyüsün yine bi memeye düşüyo.

ay o pişik yokmu bende dertliyim o pişikten
Ne bileyim memeyi bırakınca sanki senden ayrılıyor gibi oluyor, nevoşta bıraktığında bir fena olmuştum :)
ben 14 aylıkken bırakmıştım oğluşumu çok fena düşkündü hiç inmiyodu üstümden bir elimle onu mememde tutuyordum diğer elimde mutfağımı topluyodum o derece geceleri falan yanımda ağzında meme uyuyordu bir sabah kalktım mememi ağzından çektim ucu yarılmış nasıl sızlıyo o gün bıraktırdım zor oldu ama mecbur kaldım
Dimi dimi nilgun.. bi niklaus olsun efendim bi stefan bi damon olsun allah ozene bezene yaratmis
tabi ya vampir taş gibi olcakki görünce boynunu açacaksın

Ay senin hangi gün cıslara saldırasın yok ki :)
benim suçum mu bağımlılık yapıyosun şekerli gıdalar söyleyin üretmesinler
Her aferin iyi halt ediyorsun. Yok öyle çayır bayır
yok yok geçti içtim bol bol kahve maden suyu
Dondurma yasal ama şeftali sorbeyi kastediyorsan olabilir
ay bugunde kayısılı yapayım dimi
fancynancy nilsub lydznp @moni sekerler ben sizin albümleri göremiyorum bi ayar cekiverin bakem
takip edicen bizi öyle görünüyor galiba

yok ya ayırmazsan 10 yaşına kadar emer bence

ay sorma buz gibi bu havada sıcak içilmiyor bende yaptım attım buzluğa
sağol canım pişsin atarım yine

ay sorma buz gibi bu havada sıcak içilmiyor bende yaptım attım buzluğa
sağol canım pişsin atarım yine
Ben gıdıp bı kahve yapayım,beklesın ütü cok yorgunum valla.. az cene calıcam
yapta gel bende çok düştüm bu ara kahveye 3 duble fincen içiyorum missss
yapılan araştırmaya göre türk kahvesinde 65 farklı tat ve koku bulunmuş sade içince daha lezzetli oluyormuş

Son düzenleme:
Aynen sekerım sade kahve candır

Ağzınız kopsun konuşamayın emi elleriniz klavye tutamasin şu düğün hazirliklarim bu yetisemesin tüm suçlu sizsiniz 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum gözlerim kanıyor artık resmen
Beni de takip edin ben de fotolarinizi görmek istiyorum görebildiklerim zaten fıstık gibi gerçekten çirkin yok burda ya löp löp şişman olan da yok herkes hafifcik kilolu masallah size masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…