- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.381
ay sorma yoldaşım bir türlü veremiyorum 34 yaşındayım 61 kilo ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım sonra 71 bir ile 2. kez hamile kaldım 81 kilo ile doğum yaptım 84 oldum şimdi 78 im ama veremiyorum işte çok iştahlıyımBelçika dayım. gittiğim diyetisyenden çok memnundum ama maalesef dönmem gerekti. Orada olsam çok hızlı bir şekilde bu kilo verme işi biterdi sanırım. 6 ayda 60 olmaman için hiç bir neden yok diyerek motive edip yolladı beni diyetisyen :) şimdi o yolda ilerliyorum işte
Senin kilo verme hikayen nasıl umarım istediğin gibi gidiyordur ?
zati ben bi yol alabilsem gidecekte başlangıç çizgisinde koşuyorum galiba benBebegim diyet demeyelim biz buna saglikli beslenme diyelim.Yaptıgımız seyler omur buyu uygulayabilecegimiz sekilde olmalı. Yoksa basladigimiz noktaya geri doneriz. Herzaman oldugu gibi..
Bende de doyma duyusu yok sanırım. diyet yaparken o öğünde hakkım neyse onu yiyorum be kalkıyorum ama özgür bıraktığında bendeki ölçü bitene kadar :)ay sorma yoldaşım bir türlü veremiyorum 34 yaşındayım 61 kilo ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım sonra 71 bir ile 2. kez hamile kaldım 81 kilo ile doğum yaptım 84 oldum şimdi 78 im ama veremiyorum işte çok iştahlıyım
Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortimzati ben bi yol alabilsem gidecekte başlangıç çizgisinde koşuyorum galiba ben
yalnız ne atmışım yaa.. 90 ne 85 de bariSen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortimTakılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden
bana mı yazmıştın bu msj ben görmedim şimdi gördüm hakket 90 ne bacım ALLAH korusunyalnız ne atmışım yaa.. 90 ne 85 de bari
Neden zor olsun canım? ben 40 yaşında 89 kilo ile hamile kaldımBende de doyma duyusu yok sanırım. diyet yaparken o öğünde hakkım neyse onu yiyorum be kalkıyorum ama özgür bıraktığında bendeki ölçü bitene kadar :)
Senin yine iki tane çocuğun var ben birde çocuk sahibi olmak istiyorum. Herkes bu kilo ile zor diyor ama halledeceğim ben onu :))
Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortimTakılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden
Ağzından bal damlıyor :) umarım benim de öyle olur :)Neden zor olsun canım? ben 40 yaşında 89 kilo ile hamile kaldım
bazı şeyler takdir-i ilahi
Ben ananas çayı içiyorum birde yoğurt kürü. İşe yarıyormu bilmiyorum çünkü benim her sabah 1-1,5kg ödemim oluyor öğlene gidiyor. Akşama hiçbirşey kalmıyor.Regl olduğunuzda ödem atmak için kullandığınız bir yöntem var mı? Ben ödem atıcı için bir çay kaynatıyorum işe yarıyor..
Ben tartılamayacagım..Ben bu akşam eve gidince bir tartılayım. Birde sabah. Hangisi hoşuma giderse onu paylaşırım yarın. Şimdi evin yolları göründü bana. Yoldan devam ederim
Ananas ödem attırıyor zaten. benim bildiğim yeşil yaprakları ödem atmada daha etkiliymiş.Ben ananas çayı içiyorum birde yoğurt kürü. İşe yarıyormu bilmiyorum çünkü benim her sabah 1-1,5kg ödemim oluyor öğlene gidiyor. Akşama hiçbirşey kalmıyor.
Sabah akşama göre genelde 1 kilo fazla çıkıyorum ben. Bu genel bir durum sanıyordum ama sende sabah ödem olduğu için farklı demek :)Ben bu akşam eve gidince bir tartılayım. Birde sabah. Hangisi hoşuma giderse onu paylaşırım yarın. Şimdi evin yolları göründü bana. Yoldan devam ederim
Teşekkür ederim hoşbuldum :) beraberce gelecek güzel günlere daha hafif girmek dileğiyle :)
Tam 5 gün oldu bebegimden ayrılalı!!alemsin
Kuzum bunları borcama da koyabılırsın ustune 1 carsak su da dokEki Görüntüle 2020203
Attım fırına miss gibi patates bile koymadım :)
hiç su koymadım sebzeler kendi suyunu saldı çokda güzel olmuşKuzum bunları borcama da koyabılırsın ustune 1 carsak su da dok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?