- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.361
Aaa bu sıcak yaz günlerini dondurmasız mı geçireceksin? Ye de kilo al, rakibiz ne de olsa64,5 kg olunca dondurma yicem..... o zamana kadar yok inşallah....
Aaa bu sıcak yaz günlerini dondurmasız mı geçireceksin? Ye de kilo al, rakibiz ne de olsa
YOK CANIM O KENDİ BAŞINA HAREKET ETMEYE BAŞLAYACAK. capslock açık kalmış üşendim baştan yazmayaO gruptakiler de hep bebeğin ihtiyacı bitince kendi bırakır görüşünü savunuyorlar ama 24 aydan sonra bırakmak isteyen annelere de destek oluyorlar. Iste ben de bilmiyorum her şeyi bu denli cocuga odaklamak dogru mu, biraz da ayar mı cekmek gerek acaba diyorum :)
Mesela ben de şu an cok meme alıyor sadece orda sakinliyor, ileride de böyle olur mu endisesindeyim, daha önce de yazdım zaten. Cogu kişi ilk 3 ay 4. trimesterdir, bebegin anneye yapışık yaşaması cok normal diyor. Zamanla zaten azalırmıs, dun doktora da sordum o da bunu söyledi. E ama boyle hop diye bi anda gokten vahiy mi inecek çocuğakendim yavastan bi seyler yapsam mı diyorum, oyle gitgeller yaşıyorum iste :)
Yok ben farklı zamanlar sandım saçların öyle hissettirdi o zaman gerçekten çok güzel görünüyorsun öteki hafta pazar olacak gelinlik fotolar :)kız çiklat, özleme mi yazacaktın da bana yazdın yoksa? benim pek eski fotom yok anacım, hepsi günümüzden kareler :)
MerhabaAaa bu sıcak yaz günlerini dondurmasız mı geçireceksin? Ye de kilo al, rakibiz ne de olsa
hoş geldin tabi verelim kiloları beraberMerhaba
Ben de aranıza katılmak ve beraberce kilo vermek isterim..
Yemek yanında alınan içecek yani. Çok ilginç.Yok oynamıyoruz wendicim, 2 kadar ok :)) ya yemediği yok onun merak etme teyzesi, bu yemek yerken, bak abartmıyorum ağzında lokma varken aman iki sütte çekeyim modunda, mama sandalyesinde ordan oraya atıyor kendini kucağıma gelmek için vallahi. Yemek yerken emiyor, ağlayınca emiyor, korkunca emiyor, uyumak isteyince emiyor, canı sıkılınca emiyor, ablasına kızınca emiyor :)))) daha listem epeyyyy uzar gider. Napalım içecek artık yapacak birşey yok
canım kuru kurumu yesin çocukYemek yanında alınan içecek yani. Çok ilginç.
ya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba
ay bıktım gıı kendimdenyalan ben hiç ekmek yemeyen bir insanım.... bu kilolar nerden geliyor.... her şeyin azı karar çoğu zarar....
ay bıktım gıı kendimdenne kıyafetler var alıpta giyemiyorum
hoş geldin tabi verelim kiloları beraberbiraz kendinden bahset yaşın boyun kilon
hangi ülkedesin kilo verebiliyorsan ne güzel sevindimBen 35 yaşındayım boyum 1,62 bu haftabaşında kilom 79,3 tü. Yıllardır kilo alır veririm. Ne zaman sıkıntılı gerilim içeren bir süreç yaşasam kilo alırım..
Son bir senede 20 kilo aldım. 7 ay önce yurtdışına taşındım. Bu ülkedeki çikolata patates kızartması soslar hatta ekmekler beni iyice yoldan çıkardı 88 kiloya ulaştım :) haziran ayında Türkiye'ye tatile geldim ve diyetisyen kontrolünde 80 olarak geri döndüm 1 ay sonra.. 1,5 haftadır da diyet ve spor devam ediyor. İnsülin direncim 5,3, ciddi bir direnç ama kilo vermeye devam ettiğim için diyetisyen pek takılmıyor, hipotroid var ama ilaçla kontrol altında şu an tsh 1,9..
şimdilik aklıma gelenler bunlar
ya sorma diyet yapıyorum kilo veremiyorum diyeti bırakınca kilo alıyorum nasıl bişey bacım bual benden de o kadar ömrüm boğazla mücadeleyle geçti... zayıflasam gam yemicem....
Belçika dayım. gittiğim diyetisyenden çok memnundum ama maalesef dönmem gerekti. Orada olsam çok hızlı bir şekilde bu kilo verme işi biterdi sanırım. 6 ayda 60 olmaman için hiç bir neden yok diyerek motive edip yolladı beni diyetisyen :) şimdi o yolda ilerliyorum iştehangi ülkedesin kilo verebiliyorsan ne güzel sevindim
Bebegim diyet demeyelim biz buna saglikli beslenme diyelim.Yaptıgımız seyler omur buyu uygulayabilecegimiz sekilde olmalı. Yoksa basladigimiz noktaya geri doneriz. Herzaman oldugu gibi..ya sorma diyet yapıyorum kilo veremiyorum diyeti bırakınca kilo alıyorum nasıl bişey bacım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?