Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

YOK CANIM O KENDİ BAŞINA HAREKET ETMEYE BAŞLAYACAK. capslock açık kalmış üşendim baştan yazmaya
neyse işte kendi bireysel takılmak isteyecek. keşfedecek çok dolay ve çekmece var

kız çiklat, özleme mi yazacaktın da bana yazdın yoksa? benim pek eski fotom yok anacım, hepsi günümüzden kareler :)
Yok ben farklı zamanlar sandım saçların öyle hissettirdi o zaman gerçekten çok güzel görünüyorsun öteki hafta pazar olacak gelinlik fotolar :)

Yemek yanında alınan içecek yani. Çok ilginç.

ya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba

yalan ben hiç ekmek yemeyen bir insanım.... bu kilolar nerden geliyor.... her şeyin azı karar çoğu zarar....

hoş geldin tabi verelim kiloları beraber biraz kendinden bahset yaşın boyun kilon

Ben 35 yaşındayım boyum 1,62 bu haftabaşında kilom 79,3 tü. Yıllardır kilo alır veririm. Ne zaman sıkıntılı gerilim içeren bir süreç yaşasam kilo alırım..
Son bir senede 20 kilo aldım. 7 ay önce yurtdışına taşındım. Bu ülkedeki çikolata patates kızartması soslar hatta ekmekler beni iyice yoldan çıkardı 88 kiloya ulaştım :) haziran ayında Türkiye'ye tatile geldim ve diyetisyen kontrolünde 80 olarak geri döndüm 1 ay sonra.. 1,5 haftadır da diyet ve spor devam ediyor. İnsülin direncim 5,3, ciddi bir direnç ama kilo vermeye devam ettiğim için diyetisyen pek takılmıyor, hipotroid var ama ilaçla kontrol altında şu an tsh 1,9..
şimdilik aklıma gelenler bunlar

hangi ülkedesin kilo verebiliyorsan ne güzel sevindim

hangi ülkedesin kilo verebiliyorsan ne güzel sevindim
Belçika dayım. gittiğim diyetisyenden çok memnundum ama maalesef dönmem gerekti. Orada olsam çok hızlı bir şekilde bu kilo verme işi biterdi sanırım. 6 ayda 60 olmaman için hiç bir neden yok diyerek motive edip yolladı beni diyetisyen :) şimdi o yolda ilerliyorum işte

Senin kilo verme hikayen nasıl umarım istediğin gibi gidiyordur ?

ya sorma diyet yapıyorum kilo veremiyorum diyeti bırakınca kilo alıyorum nasıl bişey bacım bu
Bebegim diyet demeyelim biz buna saglikli beslenme diyelim.Yaptıgımız seyler omur buyu uygulayabilecegimiz sekilde olmalı. Yoksa basladigimiz noktaya geri doneriz. Herzaman oldugu gibi..

Kızlar gunu erken kapattim. Menumude paylasim..

Menüm;
06:00 1tk corekotu yagi,t.kahvesi ve 500ml su

08:00
Sutlu filtre kahve
1 d.cavdar ekmegi
Kk peynir
8 zeytin
1 salatalik

12:30
1 kucuk armut
1 salatalık

15:00
1 kase bugdaylı yogurt

16:45
4 yk patatesli yumurta
Bol salata ve çay

3,5 L su
3 t.kahvesi

Spor;
100 jumping jack,30 burpee,30 yarım şınav
10 dk kol
2 dk plank
30 dk eliptik
45 dk yuzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…