Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın guzeller
Günaydınnnn

Aralıkta 2 yaşında oluyormuş aralığa 5ay var daha. 2 ayı nereden çıkardıysam
Ben anladım olsun :)))

Günaydın şekerim. Çok kararsız kaldım işte bende Şeymacım, neyse emsin o zaman emdiği kadar, kendisi bırakmazsa artık 2 yaşından sonra ben olaya müdahale ederim bir şekilde. Kızım biberon ve emzik aldığından mıdır bilmem 13 aylıktı zorla veriyordum memeyi baktım istemiyor bende üstelemedim, hiç aramadı da. Arada yine denemelerim oldu ama kafasını çevirince artık dedim bu iş bitti :)
Ama bu canavar bu mert kıyamıyorum işte. 5-6 ay daha çekcez napalım.

aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....
Demek ki :)

benden iyi kaynana olurmuş bak :))) ben doğursam beş yaşına kadar emziririm ....

deme öyle deme...
Bırakma kendini regli gelecek ve geçecek. regliyken de kilo verilir. bol bol yeşil çay iç ödem atsın

O gruptakiler de hep bebeğin ihtiyacı bitince kendi bırakır görüşünü savunuyorlar ama 24 aydan sonra bırakmak isteyen annelere de destek oluyorlar. Iste ben de bilmiyorum her şeyi bu denli cocuga odaklamak dogru mu, biraz da ayar mı cekmek gerek acaba diyorum :)
Mesela ben de şu an cok meme alıyor sadece orda sakinliyor, ileride de böyle olur mu endisesindeyim, daha önce de yazdım zaten. Cogu kişi ilk 3 ay 4. trimesterdir, bebegin anneye yapışık yaşaması cok normal diyor. Zamanla zaten azalırmıs, dun doktora da sordum o da bunu söyledi. E ama boyle hop diye bi anda gokten vahiy mi inecek çocuğa kendim yavastan bi seyler yapsam mı diyorum, oyle gitgeller yaşıyorum iste :)

daha dur ayol azcık 6 ayı atlat bari... yazık yavru ördükümeee yazıııık :)) yavru ördüğümü yedirtmem sana :))

Evde bir ütü var betüşüm. gözgöze gelmıyoz gerısını sen düşün. zaten dana gıbı yayıldım yatıyom ama kalkmam lazım canım bı kahve cekıyo kalkıp yapmaya usenıyom

o zaman bismillah de kalk haydinnn... hallet kafan rahatlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…