- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.301
GünaydınnnnGunaydın guzeller
Ben anladım olsun :)))Aralıkta 2 yaşında oluyormuş aralığa 5ay var daha. 2 ayı nereden çıkardıysam
Günaydın şekerim. Çok kararsız kaldım işte bende Şeymacım, neyse emsin o zaman emdiği kadar, kendisi bırakmazsa artık 2 yaşından sonra ben olaya müdahale ederim bir şekilde. Kızım biberon ve emzik aldığından mıdır bilmem 13 aylıktı zorla veriyordum memeyi baktım istemiyor bende üstelemedim, hiç aramadı da. Arada yine denemelerim oldu ama kafasını çevirince artık dedim bu iş bitti :)Günaydınlar
Tatlıșım eski ben olsam direkt ayır memeden derdim :)
Ama ben nispeten yeniyim ve bu emzirme hakkında da yeni yeni bilgileniyorum. Face'de bi grup var oradan cok sey ogrendim. 18-24 ay arası meme düşkünlüğü artıyormuş galiba. Senin durumunda olan cok anne var yazmışlar hep oraya, tavsiyeleri hep 24 aya kadar sabredin zaten sonrasında bu dönem geciyormus ve birakiyorlarmis memeyi. Annenin mutlu olması da önemli tabi. Hayatını bu denli etkiliyorsa belki kesmek de bi çözümdür bilemiyorum ki :) Hic o yaşlara gelen cocugum olmadığı icin sadece okuduklarımı paylaşmak istedim canım :)
Kızında durum nasıldı? Onu ne zaman kesmistin?
Yok kuzum dikkat ediyorum ya Allah korusun. Burnu falan tıkanır diye sürekli memeyi tutuyorum zaten, o halde de uyumak zor oluyor. Benimki dinlenme amaçlı daha çok, emmesi bitince çekiyorum memeyi öyle uyuyorum. Gece zaten kendi yatağına koyuyorum da gündüz birlikte uyuduğumuz oluyor
Demek ki :)aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....
Günaydınnnn
Ben anladım olsun :)))
Günaydın şekerim. Çok kararsız kaldım işte bende Şeymacım, neyse emsin o zaman emdiği kadar, kendisi bırakmazsa artık 2 yaşından sonra ben olaya müdahale ederim bir şekilde. Kızım biberon ve emzik aldığından mıdır bilmem 13 aylıktı zorla veriyordum memeyi baktım istemiyor bende üstelemedim, hiç aramadı da. Arada yine denemelerim oldu ama kafasını çevirince artık dedim bu iş bitti :)
Ama bu canavar bu mertkıyamıyorum işte. 5-6 ay daha çekcez napalım.
Demek ki :)
Her aferin iyi halt ediyorsun. Yok öyle çayır bayıray bugun cıslara pek bi saldırasım var sabah feci artı çıktım akşam yatarken tartıldım 78,4 dü sabah 78,9 çıktım regli olcam 2 güne ondan galibaartı görünce saldım çayıra mevlam kayıra moduna giriyorum
Dondurma yasal ama şeftali sorbeyi kastediyorsan olabilirdondurma yesek olar mı
Hahahaaa göriciizzzz inşallah :))benden iyi kaynana olurmuş bak :))) ben doğursam beş yaşına kadar emziririm ....
deme öyle deme...ay bugun cıslara pek bi saldırasım var sabah feci artı çıktım akşam yatarken tartıldım 78,4 dü sabah 78,9 çıktım regli olcam 2 güne ondan galibaartı görünce saldım çayıra mevlam kayıra moduna giriyorum
O gruptakiler de hep bebeğin ihtiyacı bitince kendi bırakır görüşünü savunuyorlar ama 24 aydan sonra bırakmak isteyen annelere de destek oluyorlar. Iste ben de bilmiyorum her şeyi bu denli cocuga odaklamak dogru mu, biraz da ayar mı cekmek gerek acaba diyorum :)Günaydın şekerim. Çok kararsız kaldım işte bende Şeymacım, neyse emsin o zaman emdiği kadar, kendisi bırakmazsa artık 2 yaşından sonra ben olaya müdahale ederim bir şekilde. Kızım biberon ve emzik aldığından mıdır bilmem 13 aylıktı zorla veriyordum memeyi baktım istemiyor bende üstelemedim, hiç aramadı da. Arada yine denemelerim oldu ama kafasını çevirince artık dedim bu iş bitti :)
Ama bu canavar bu mertkıyamıyor
Dondurma yasal ama şeftali sorbeyi kastediyorsan olabilir
Eki Görüntüle 2020203
Attım fırına miss gibi patates bile koymadım :)
O gruptakiler de hep bebeğin ihtiyacı bitince kendi bırakır görüşünü savunuyorlar ama 24 aydan sonra bırakmak isteyen annelere de destek oluyorlar. Iste ben de bilmiyorum her şeyi bu denli cocuga odaklamak dogru mu, biraz da ayar mı cekmek gerek acaba diyorum :)
Mesela ben de şu an cok meme alıyor sadece orda sakinliyor, ileride de böyle olur mu endisesindeyim, daha önce de yazdım zaten. Cogu kişi ilk 3 ay 4. trimesterdir, bebegin anneye yapışık yaşaması cok normal diyor. Zamanla zaten azalırmıs, dun doktora da sordum o da bunu söyledi. E ama boyle hop diye bi anda gokten vahiy mi inecek çocuğakendim yavastan bi seyler yapsam mı diyorum, oyle gitgeller yaşıyorum iste :)
Dun 10 saat yemek pisirip 4saat servis yaptim,su an ben aslinda yoğuuummm
Bugunde kayısılısı yapayım dun yazdım ya tarifitarif ver tarif yasal sa :))) kanun namına tarifi ver :))
Soğanda koy bol bol yararlı antibiyotik alalım:)havan kime güzelim bende yapacam nnooolmuş... sarımsak iyi fikir ayyy ne güzel oluuur....
Bugunde kayısılısı yapayım dun yazdım ya tarifi
Evde bir ütü var betüşüm. gözgöze gelmıyoz gerısını sen düşün. zaten dana gıbı yayıldım yatıyom ama kalkmam lazımdinlensene :)
Evde bir ütü var betüşüm. gözgöze gelmıyoz gerısını sen düşün. zaten dana gıbı yayıldım yatıyom ama kalkmam lazımcanım bı kahve cekıyo kalkıp yapmaya usenıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?