- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.421
Ben 35 yaşındayım boyum 1,62 bu haftabaşında kilom 79,3 tü. Yıllardır kilo alır veririm. Ne zaman sıkıntılı gerilim içeren bir süreç yaşasam kilo alırım..
Son bir senede 20 kilo aldım. 7 ay önce yurtdışına taşındım. Bu ülkedeki çikolata patates kızartması soslar hatta ekmekler beni iyice yoldan çıkardı 88 kiloya ulaştım :) haziran ayında Türkiye'ye tatile geldim ve diyetisyen kontrolünde 80 olarak geri döndüm 1 ay sonra.. 1,5 haftadır da diyet ve spor devam ediyor. İnsülin direncim 5,3, ciddi bir direnç ama kilo vermeye devam ettiğim için diyetisyen pek takılmıyor, hipotroid var ama ilaçla kontrol altında şu an tsh 1,9..
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Belçika dayım. gittiğim diyetisyenden çok memnundum ama maalesef dönmem gerekti. Orada olsam çok hızlı bir şekilde bu kilo verme işi biterdi sanırım. 6 ayda 60 olmaman için hiç bir neden yok diyerek motive edip yolladı beni diyetisyen :) şimdi o yolda ilerliyorum işte
Senin kilo verme hikayen nasıl umarım istediğin gibi gidiyordur ?
Valla süpersin ben daha yemek yapacağımKızlar gunu erken kapattim. Menumude paylasim..
Menüm;
06:00 1tk corekotu yagi,t.kahvesi ve 500ml su
08:00
Sutlu filtre kahve
1 d.cavdar ekmegi
Kk peynir
8 zeytin
1 salatalik
12:30
1 kucuk armut
1 salatalık
15:00
1 kase bugdaylı yogurt
16:45
4 yk patatesli yumurta
Bol salata ve çay
3,5 L su
3 t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack,30 burpee,30 yarım şınav
10 dk kol
2 dk plank
30 dk eliptik
45 dk yuzme
Ben sabırlı insanım beklerim
Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmez
Merhaba hoşgeldin
Sen benim ona dedigime bakma, takılıyorum ben o kedicige :) diyetisyen verdiyse tabi listene uygun sekilde yiyebilirsin.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımda yarışmak için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Başlangıç ve hedef kilolarını yazarsan kaydedeyim ben de :)
100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)
400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdur
Senin benimle zorun ne Umutcum diyorum o zaman kendisine :)Canım onun derdi seninle, sen olmayınca yatar uyur o :) bu arada bi üye almışız çok sevindim :)
Sabah
-2 Light karper peynir (türkiyede 4 tane olmalı buradakiler biraz büyük)
-2 dilim wasa
-7 zeytin
-Söğüş salatalık domates
Ara; şekersiz sütsüz filtre kahve
Öğlen ;
-120 gr biftek
-2 dilim ekmek
-yeşik salata
Ara ;
4 kaşık yoğurt 3 kayısı
Yeşilçay
Akşam ;
- 1 dikim ekmek
- 5 kaşık zeytinyağlı türlü
Ara;
Yeşilçay
-bugün spor yok çünkü gün aşırı yapıyorum. Dün yapmıştım
- Şu ana kadar 2 lt su içtim günün sonunda minimum 3 litre oluyor
(bugün içinde limon ve karanfil var)
Ay yok canım daha neler, bence güzel sonuç alacaksın şekerim.Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortimTakılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden
Senin benimle zorun ne Umutcum diyorum o zaman kendisine :)
Ya evet tam ben girince yazmıştı, direkt atladım ben de
Heh hehhh bence deyalnız ne atmışım yaa.. 90 ne 85 de bari
Canım henüz son yazılanları okuyamadım ama kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor takıma giriş için tatlım. Okudum kabul ettim diye yazmalısın :)
Hepimiz bir şekilde tombik olduk ana burada çok güzel kilolar veriyoruz gerçekten. Ben kendimi kilolu olarak şanslı insanlardan hissediyorum bu forumu bulup ve özellikle 5. Takıma davet edilip bu güzel insanlarla tanışabildiğim için. :) İnan bana sende çok şanslısın şu durumda :)
Ben 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım. Şimdilik çalışmıyor bebe büyütüyorum. Biri 4,5 diğeri 1,5 yaşında. Diyete 86,6 kilo ile takıma ise sanırım 84-85 kilo civarıyla başladım. Geçen cuma 75,2 idim bakalım yarın kaç çıkacağım.
Aaa sen 37 yaşında mıydın? Hiç göstermiyorsun yahu:)Ben 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım.
Yarın sabah tartıl zaten cuma günleri tartılıp bildirmemiz gerekiyor, onu başlangıç kilon alalım.Merhaba
Kuralları kabul ediyorum ama yüzdelik hesaplamayı nasıl yaptığınızı bilmiyorum.
Mevcut kilom pazartesi günü 79,3 tü, hedef kilom 59
Haftalık hedef kilo belirlemem gerekiyor bir de sanırım? ona kadar vermedim henüz ama en hızlı şekilde 75 e inmeye çalışıyorum
Bende de doyma duyusu yok sanırım. diyet yaparken o öğünde hakkım neyse onu yiyorum be kalkıyorum ama özgür bıraktığında bendeki ölçü bitene kadar :)
Senin yine iki tane çocuğun var ben birde çocuk sahibi olmak istiyorum. Herkes bu kilo ile zor diyor ama halledeceğim ben onu :))
Nasıl bir çay kuzucum?Regl olduğunuzda ödem atmak için kullandığınız bir yöntem var mı? Ben ödem atıcı için bir çay kaynatıyorum işe yarıyor..
2 yaş sendromundan cok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ilk ergenlik diyorlarCanımm annelere her eziyet zaten, büyüdükçe meme bitiyo başkası başlıyo. 2 yaş sendromu var bide, atlattık biz çok şükür. İşe gitme diye ağlaması en fenası zaten
Canım onun derdi seninle, sen olmayınca yatar uyur o :) bu arada bi üye almışız çok sevindim :)
Hee evet saçımı kestirmiştim :) ay güzel olur muyum acaba yaşlandıkça :)
İzne ayrıldın mı sen? Düğün sonrası balayı falan var mı?
Hoşgeldin, vesile ben, 32 yaşında eczacıyım, evliyim, bi kızım var, yarışmada izne ayrılmıştım, kilo aşınca dönemediminşallah kiloları verip mutlu oluruz :) sende kilonu ver sağlıkla bebişin olsun inşallah.
Ay birde üzülmüş numarası yapmıyor muTam 5 gün oldu bebegimden ayrılalı!!
Aynı nilgüşüm yok öyle bir dünya yaniya hiç diyet yapmadan günde 2 fincan yeşil çay ayda 2 kilo verdirir diyorlardı neden bende ise yaramıyor
Ben şu an gün aşırı yapıyorum. Aslında diyetisyen 75 kiloya kadar 2 gün önermişti fakat ben dayanamadım 3 güne çıktım :)Menüde protein sebze kh hepsi dengeli, afiyet olsun :) haftada 4 gün 45 dk spor yeterli derler, fazlası kas oranını artırdığından tartı manyakları olarak hoşlanmayabiliyoruz durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?