Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım



Canım henüz son yazılanları okuyamadım ama kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor takıma giriş için tatlım. Okudum kabul ettim diye yazmalısın :)
Hepimiz bir şekilde tombik olduk ana burada çok güzel kilolar veriyoruz gerçekten. Ben kendimi kilolu olarak şanslı insanlardan hissediyorum bu forumu bulup ve özellikle 5. Takıma davet edilip bu güzel insanlarla tanışabildiğim için. :) İnan bana sende çok şanslısın şu durumda :)

Ben 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım. Şimdilik çalışmıyor bebe büyütüyorum. Biri 4,5 diğeri 1,5 yaşında. Diyete 86,6 kilo ile takıma ise sanırım 84-85 kilo civarıyla başladım. Geçen cuma 75,2 idim bakalım yarın kaç çıkacağım.
 
Valla süpersin ben daha yemek yapacağım
 

Merhaba
Kuralları kabul ediyorum ama yüzdelik hesaplamayı nasıl yaptığınızı bilmiyorum.
Mevcut kilom pazartesi günü 79,3 tü, hedef kilom 59
Haftalık hedef kilo belirlemem gerekiyor bir de sanırım? ona kadar vermedim henüz ama en hızlı şekilde 75 e inmeye çalışıyorum
 

Menüde protein sebze kh hepsi dengeli, afiyet olsun :) haftada 4 gün 45 dk spor yeterli derler, fazlası kas oranını artırdığından tartı manyakları olarak hoşlanmayabiliyoruz durumdan.
 
Ay yok canım daha neler, bence güzel sonuç alacaksın şekerim.
 
Senin benimle zorun ne Umutcum diyorum o zaman kendisine :)
Ya evet tam ben girince yazmıştı, direkt atladım ben de

Canımm annelere her eziyet zaten, büyüdükçe meme bitiyo başkası başlıyo. 2 yaş sendromu var bide, atlattık biz çok şükür. İşe gitme diye ağlaması en fenası zaten
 

Ben de burada daha etkili ve hızlı kilo vereceğime inanıyorum. İnsan tek başına da yapıyor belki ama böyle bir grupla birbirini motive ederek devam etmek bence çok güzel

Kuralları kabul ettiğimi beyan ettim :)
 
Ben 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım.
Aaa sen 37 yaşında mıydın? Hiç göstermiyorsun yahu:)
Yarın sabah tartıl zaten cuma günleri tartılıp bildirmemiz gerekiyor, onu başlangıç kilon alalım.
Hedefin haftalık değil canım, genel olarak en son inmek istedigin kilo :)
 
lydznp 'e katılıyorum benimde kilomu fazla bulmuşlardı zor demişlerdi ama bebişim oldu. 80 küsür kilolardaydım.
Bende doymak nedir bilmezdim ama çok şükür midem küçüldü galibaaaa öküz gibi yiyemiyorum artık.
 

Hoşbuldum vesile
Benim ismim de deniz.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Beraberce kurtulalım kilolarınızdan.. Sağlıklı yaşam için aslında bu şart ama ben ne zaman hayatta zorlarsam böyle bir sonuçla karşılaşıyorum. Canım sıkkın olduğunda yememeye öğrenmek istiyorum bu süreçte :)
 
dennisgo insallah sağlıkla hamile kalırsın :) kiloya takılma Allah verdikten sonra her kiloda hamile kalınır. Sağlık sorunun falan yoksa zamanını bekliyorlar genelde :)
Benim oglus da henüz 2 aylık, taze anneyim, o yüzden bol bol bebek muhabbeti yaparken bulabilirsin beni :)
 
Menüde protein sebze kh hepsi dengeli, afiyet olsun :) haftada 4 gün 45 dk spor yeterli derler, fazlası kas oranını artırdığından tartı manyakları olarak hoşlanmayabiliyoruz durumdan.
Ben şu an gün aşırı yapıyorum. Aslında diyetisyen 75 kiloya kadar 2 gün önermişti fakat ben dayanamadım 3 güne çıktım :)
Leslie 5 mil yapıyorum
Ya da Leslie 3 mil yapıp 35-40 dakika ds yürüyüş bandında 10 dakika koşu olacak şekilde yürüyorum. Sence biraz kısmalı mıyım bu aşamada? Malum daha 20 kilo vereceğim
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…