Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha ay çok güldüm :))) valla işteyken süt kokunu almayacağı için daha sakin olabilir, pışpışla sallamayla uyuyabilir belki canım. Artık tecrübeleyeceksiniz.

Tam 5 gün oldu bebegimden ayrılalı!!
ya hiç diyet yapmadan günde 2 fincan yeşil çay ayda 2 kilo verdirir diyorlardı neden bende ise yaramıyor
Bence tek başına hiç bir yiyecek ya da içecek öyle mucizeler yaratmıyor :) yeşil çay mutlaka etkili oluyor ama diyet spor ve yeşil çay olduğunda :)

ya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba
Ama ekmeksiz de olmaz ki kuzucuğum tamam burada yiyoruz zaten ya da çok tahıllı bence günde maksimum dört dilim normal. O da her zaman olmamak şartıyla tabi. Ekmek dediğin sadece karbonhidrat değil ki lifte var içinde, zaten hepi topu kaç dilim ekmek yiyoruz ki yani

kaçamaksız 11. gündeyim canım çok beklersin....
Ben sabırlı insanım beklerim
YOK CANIM O KENDİ BAŞINA HAREKET ETMEYE BAŞLAYACAK. capslock açık kalmış üşendim baştan yazmaya
neyse işte kendi bireysel takılmak isteyecek. keşfedecek çok dolay ve çekmece var
Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmez
Merhaba

Benim diyet listemde haftada bir defa meyve yediğim bir ara öğünde 2 top dondurma var.
Merhaba hoşgeldin
Sen benim ona dedigime bakma, takılıyorum ben o kedicige :) diyetisyen verdiyse tabi listene uygun sekilde yiyebilirsin.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımda yarışmak için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Başlangıç ve hedef kilolarını yazarsan kaydedeyim ben de :)
ya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba
100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)
400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdur

Sabah
-2 Light karper peynir (türkiyede 4 tane olmalı buradakiler biraz büyük)
-2 dilim wasa
-7 zeytin
-Söğüş salatalık domates

Ara; şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen ;
-120 gr biftek
-2 dilim ekmek
-yeşik salata

Ara ;
4 kaşık yoğurt 3 kayısı
Yeşilçay

Akşam ;
- 1 dikim ekmek
- 5 kaşık zeytinyağlı türlü

Ara;
Yeşilçay

-bugün spor yok çünkü gün aşırı yapıyorum. Dün yapmıştım
- Şu ana kadar 2 lt su içtim günün sonunda minimum 3 litre oluyor
(bugün içinde limon ve karanfil var)

Ben bu akşam eve gidince bir tartılayım. Birde sabah. Hangisi hoşuma giderse onu paylaşırım yarın. Şimdi evin yolları göründü bana. Yoldan devam ederim
Ay yarın cuma di mi Allahım günler ne çabuk geçiyor
Hahaha ay çok güldüm :))) valla işteyken süt kokunu almayacağı için daha sakin olabilir, pışpışla sallamayla uyuyabilir belki canım. Artık tecrübeleyeceksiniz.
Olabilir artık annemin gücüne kuvvet :)
Zaten eşim aldığında da onun kucağında sakinliyor mesela, ben aldığımda sakinlesmiyor. Ben de bunu kokuya bağlamıştım. Cocuk benim kokuyu duyunca anca aklına meme geliyor :)

Canım onun derdi seninle, sen olmayınca yatar uyur o :) bu arada bi üye almışız çok sevindim :)

Yok ben farklı zamanlar sandım saçların öyle hissettirdi o zaman gerçekten çok güzel görünüyorsun öteki hafta pazar olacak gelinlik fotolar :)

Hee evet saçımı kestirmiştim :) ay güzel olur muyum acaba yaşlandıkça :)

İzne ayrıldın mı sen? Düğün sonrası balayı falan var mı?

Hoşgeldin, vesile ben, 32 yaşında eczacıyım, evliyim, bi kızım var, yarışmada izne ayrılmıştım, kilo aşınca dönemedim inşallah kiloları verip mutlu oluruz :) sende kilonu ver sağlıkla bebişin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…