- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.401
Hahaha ay çok güldüm :))) valla işteyken süt kokunu almayacağı için daha sakin olabilir, pışpışla sallamayla uyuyabilir belki canım. Artık tecrübeleyeceksiniz.Bugün bi deneyeyim dedim. Emzirdim, gazını çıkardım, yatırdım yatağına uyusun diye. Ninniler mi ararsın, piş pișler mi... Sonuç koca bir hüsran tabi ki. Gündüz zaten uyumuyor da kendi kendine uyumasını beklemek hayaldi. Neyime benim çocuk uyutmak :)
Ben işe dönünce nasıl uyuyacak bu çocuk? Benim derdim o asıl. Ondan bu kadar erken ayarlara girismeye çalışıyorumevde olsam zerre umrumda degil, isterse beni amuda kaldırıp uyusun
Afıyet olsun sekeerhiç su koymadım sebzeler kendi suyunu saldı çokda güzel olmuşyedim azcıkta acı olmuş yansın yağlar
Tam 5 gün oldu bebegimden ayrılalı!!
Bence tek başına hiç bir yiyecek ya da içecek öyle mucizeler yaratmıyor :) yeşil çay mutlaka etkili oluyor ama diyet spor ve yeşil çay olduğunda :)ya hiç diyet yapmadan günde 2 fincan yeşil çay ayda 2 kilo verdirir diyorlardı neden bende ise yaramıyor
Tabii, hep beraber incelelimMerhaba
Ben de aranıza katılmak ve beraberce kilo vermek isterim..
Sorma ya, O yüzden diyorum işte dışarı çıkmak benim için mesele diyeYemek yanında alınan içecek yani. Çok ilginç.
İncelelim .. gitmeye mahkum o kilolar korksun bizden :)Tabii, hep beraber incelelim
Ama ekmeksiz de olmaz ki kuzucuğum tamam burada yiyoruz zaten ya da çok tahıllı bence günde maksimum dört dilim normal. O da her zaman olmamak şartıyla tabi. Ekmek dediğin sadece karbonhidrat değil ki lifte var içinde, zaten hepi topu kaç dilim ekmek yiyoruz ki yaniya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba
Hahahahaaaaacanım kuru kurumu yesin çocuk
Aynen de öyle saldım çayıra Mevlam kayıra diyorsun ya o yüzdendir kuzucum istikrarlı ol istikraralıya sorma diyet yapıyorum kilo veremiyorum diyeti bırakınca kilo alıyorum nasıl bişey bacım bu
olur hadi paylaşta görelimGünün sonunda yediklerimizi paylaşacağız sanırım. Benim son ara öğünüm 9 da. Akşam yemeği ve son ara öğünde ne yiyeceğim belli şimdi paylaşsam olur mu?
Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum Özlemcim.Bebegim diyet demeyelim biz buna saglikli beslenme diyelim.Yaptıgımız seyler omur buyu uygulayabilecegimiz sekilde olmalı. Yoksa basladigimiz noktaya geri doneriz. Herzaman oldugu gibi..
hımm tamam tüm kararlılığımla karar veriyorum yarın sabah uyandığımda 60 kilo olucamAynen de öyle saldım çayıra Mevlam kayıra diyorsun ya o yüzdendir kuzucum istikrarlı ol istikraralı
Ben sabırlı insanım beklerimkaçamaksız 11. gündeyim canım çok beklersin....
Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmezYOK CANIM O KENDİ BAŞINA HAREKET ETMEYE BAŞLAYACAK. capslock açık kalmış üşendim baştan yazmaya
neyse işte kendi bireysel takılmak isteyecek. keşfedecek çok dolay ve çekmece var
Merhaba hoşgeldinMerhaba
Benim diyet listemde haftada bir defa meyve yediğim bir ara öğünde 2 top dondurma var.
100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)ya kızlar herkes kh kesince güzel kilo verdim diyo ekmeğin her türü bağımlılık yapıyo zararlı diyorlar yarından itibaren ekmeği kessem yapabilirmiyim acaba
400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdurSen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortimTakılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden
Ay yarın cuma di mi Allahım günler ne çabuk geçiyorBen bu akşam eve gidince bir tartılayım. Birde sabah. Hangisi hoşuma giderse onu paylaşırım yarın. Şimdi evin yolları göründü bana. Yoldan devam ederim
Olabilir artık annemin gücüne kuvvet :)Hahaha ay çok güldüm :))) valla işteyken süt kokunu almayacağı için daha sakin olabilir, pışpışla sallamayla uyuyabilir belki canım. Artık tecrübeleyeceksiniz.
Bugün bi deneyeyim dedim. Emzirdim, gazını çıkardım, yatırdım yatağına uyusun diye. Ninniler mi ararsın, piş pișler mi... Sonuç koca bir hüsran tabi ki. Gündüz zaten uyumuyor da kendi kendine uyumasını beklemek hayaldi. Neyime benim çocuk uyutmak :)
Ben işe dönünce nasıl uyuyacak bu çocuk? Benim derdim o asıl. Ondan bu kadar erken ayarlara girismeye çalışıyorumevde olsam zerre umrumda degil, isterse beni amuda kaldırıp uyusun
Yok ben farklı zamanlar sandım saçların öyle hissettirdi o zaman gerçekten çok güzel görünüyorsun öteki hafta pazar olacak gelinlik fotolar :)
Ben 35 yaşındayım boyum 1,62 bu haftabaşında kilom 79,3 tü. Yıllardır kilo alır veririm. Ne zaman sıkıntılı gerilim içeren bir süreç yaşasam kilo alırım..
Son bir senede 20 kilo aldım. 7 ay önce yurtdışına taşındım. Bu ülkedeki çikolata patates kızartması soslar hatta ekmekler beni iyice yoldan çıkardı 88 kiloya ulaştım :) haziran ayında Türkiye'ye tatile geldim ve diyetisyen kontrolünde 80 olarak geri döndüm 1 ay sonra.. 1,5 haftadır da diyet ve spor devam ediyor. İnsülin direncim 5,3, ciddi bir direnç ama kilo vermeye devam ettiğim için diyetisyen pek takılmıyor, hipotroid var ama ilaçla kontrol altında şu an tsh 1,9..
şimdilik aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?