Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay birde üzülmüş numarası yapmıyor mu kendi kırılmasaydı sen çekiçle parçalardın onu ben sana diyim
Benim kafaya gel
0zlem 'in o yazdığını okuyunca alla alla herhalde kızını bi yere gönderdi ben atladım diye düşünmüştüm. Tartıyı kastediyormus meger mesajları hangi kafayla okuyorsam

Aynen ya ben de sabah kalkar kalkmaz yarım litre suyu gömüyorum

Ayneennn öyle

Tebrik ederim. Sık sık bebek hakkında konuşmakta haklısın.. Beraberce nice güzel günleriniz olsun :)

fancynancy lydznp kızlar menüler süperdi sizin, sanmıyorum artı geleceğinizi :) regli yarın olana iyiydi ayşecim
Ay inşallah wendicim ya, ya çok saçma dün sabah 74 çıkmıştım, bu sabah bir baktım 75!!! Hemen ananas çayımı da demledim içtim inşallah 74,2 nin üzerinde gelmem. Saçımı boyamamnmm lazım artıkkkk

Aayyy gerçekten miiii, sağol canım yaaa valla oldun o kadar ama ben hala kendimi 37 hissedemiyorum o ayrı

Ay canım benim şu anda çok fazla gereksiz şey için endişeleniyorsun Şeymacımmmm, bırak bugünlerinin keyfini çıkar, nasılsa burnundan getirecek ay nilgüş gibi hissettim kendimi şu andaaaaaa
Vasfiye 2 geldi
Konusu açılınca dedim yahu yoksa şu anda coook daha muhim dertlerim var 2 yaşını dusunemicem

Bence günaşırı yaptığın bu spor gayet iyi. Sen birde 0zlem i takip et edebilirsen

Ananas ödem attırıyor zaten. benim bildiğim yeşil yaprakları ödem atmada daha etkiliymiş.
Her gün ödem olmasının nedeni ne acaba ? Bir sağlık sorunu yoktur umarım..
InşALLAH. Dr. Dolaşım bozukluğu olabilir dedi. Test sonuçları iyi çıktı diye kontrole gitmedim. O neye bakacaktı onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…