Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik

Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin var ya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi coook seviyorummm
Seni yemek konusunda es geçiyorum canim. Senin umutu doyurman için sizin mutfağa bir adam lazım

Sabah 2 yumurta, peynır, domates, salatalık, bıber,2 yesılcay
Ara 10 yer fıstıgı,2 kuru kayısı,
Ara 3 cevız,1 sutlu nescafe
Aldam 4 salatalık, buyuk kase cacık
Sade tkahvesı
Gun boyu 2,5 lt yesılcaylı sodalı lımonlu tarcınlı su
Yatmadan zencefıl zerdecal tarcınlı yoğurt yerım
80 dk dogada yuruyus

Merhaba
Bu menüde et,sebze,meyve ve yağ yok.sadece karbonhidrat ve çok az protein ile beslenmenizin özel bir nedeni var mı acaba?

Tak sepeti koluna
Herkes kendi yoluna

Kız belcikada yaşıyor ama türk. Yine de hatirlatmadan geçmek istemedim. Ay ben ne fena oldum ya... hiç uslu duramıyorum

siz Türkler nasıl diyoor aynen öyle :))

Merhaba
Bu menüde et,sebze,meyve ve yağ yok.sadece karbonhidrat ve çok az protein ile beslenmenizin özel bir nedeni var mı acaba?

fakirim ben :)) şaka şaka tembellikten yemek yapmıyorum.... bunlar benim en güzel menülerim... bunalımdayım üstelik ben kiii 63 görmüş insanım ne işim var gene bu kilolarda

Bu ne kız? Sen tbe ve formla besleniyon yaa...
Hani fırın sebze sarımsaklı....

Kız belcikada yaşıyor ama türk. Yine de hatirlatmadan geçmek istemedim. Ay ben ne fena oldum ya... hiç uslu duramıyorum
Öyle ki kefir
aa tembellikte üstüme tanımam :) ben baktım çok üşeniyorum en zahmetsizi baget haşlıyorum..2 baget protein niyetine gidiyor.. Yoğurda kabak rendeliyorum ya da semizotu bu da oluyor sebze :)

Merhaba
Kendini öldürmeye çalışıyor yavaş yavaş. Son dk. larda kısmetinde varsa belki bir koca da bulabilir. Haaa.... Birde genç güzel ve zayıf ölmek istiyor

Ahahah super olmus :)
Sen kendini böyle aç bırakıyorsun sonra yemeye başlayınca hop vücut depolamaya başlıyor tabi gene aç kalırım korkusuyla
Seni yemek konusunda es geçiyorum canim. Senin umutu doyurman için sizin mutfağa bir adam lazım
Off sorma ya
Evde malzeme kalmamış aslında sabahtan bi sekilde yemek yapacaktım ama daha tam düzeni oturtamadik maalesef

Kendini öldürmeye çalışıyor yavaş yavaş. Son dk. larda kısmetinde varsa belki bir koca da bulabilir. Haaa.... Birde genç güzel ve zayıf ölmek istiyor
Diyet bu ceza değil ki ama :) valla ben bir dilim pasta bile kopardım. İlk gittiğim hafta istemedim yemişsin zaten dünyaları azıcık bekle diyordum kendime :) ama 4. Haftada 8 kilo verince istedim. Çünkü hayatın içinde bunlar var ve ben bunları yiyerek yaşamak istiyorum :)

Cidden sen alışamadın. Annen gelene kadar idare et bari. Aç kalıp bebeyi de riskindan etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…