- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.501
Seni yemek konusunda es geçiyorum canim. Senin umutu doyurman için sizin mutfağa bir adam lazımBiz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik
Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin varya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi coook seviyorummm
Kız belcikada yaşıyor ama türk. Yine de hatirlatmadan geçmek istemedim. Ay ben ne fena oldum ya... hiç uslu duramıyorumamaan pek fena rakip seçmişim başıma iş aldım :))
güzel menü.... good very good....
bu günkü menüm
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği üstüne labne üstüne bir domates -- böyle aç timsahların avına saldırması gibi garip saldırdım anam ne lezzetli geldi... bi tane daha yapmamak için çoook direndim
1 saat sonra canım hala istiyordu bende eti formun grisini gibi bir şeyi var onlardan yedim
akşam
1,5 dlm tam buğday ekmeği bir kase yoğurt
su : 2,5 lt
2 b yeşil çay
1 b form çayı
su 3lt ye doğru gidiyor
spor
jillian 4/30
Şişşşşttt.... kimse duymasın sen benim ilk ortimsin ye4in bambaşka.Kızzz o benim ortim en çok beni sevecek :)
Tak sepeti kolunakzılar size yeni kovırımı okuyayım mı....
sizi duyabiliyorum oooku oooku oooku diye tezavuratlarınız buraya kadar geliyor....
hazır mısınıız?
are youuu readdyyy iii iii i iii?
istersen yaağlaar yağlaaar
yerinden oynaaar oynaaar
sabırsız betüüüş bir tek
tartıya isyankaaar
nihaahahahahhahaaaa :))
şimdi beni gruptan sepetleyebilirsiniz :))
Kız belcikada yaşıyor ama türk. Yine de hatirlatmadan geçmek istemedim. Ay ben ne fena oldum ya... hiç uslu duramıyorum
Merhaba
Bu menüde et,sebze,meyve ve yağ yok.sadece karbonhidrat ve çok az protein ile beslenmenizin özel bir nedeni var mı acaba?
Bu ne kız? Sen tbe ve formla besleniyon yaa...bu günkü menüm
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği üstüne labne üstüne bir domates -- böyle aç timsahların avına saldırması gibi garip saldırdım anam ne lezzetli geldi... bi tane daha yapmamak için çoook direndim
1 saat sonra canım hala istiyordu bende eti formun grisini gibi bir şeyi var onlardan yedim
akşam
2 b yeşil çay
1 b form çayı
su 3lt ye doğru gidiyor
spor
jillian 4/30
Şişşşşttt.... kimse duymasın sen benim ilk ortimsin ye4in bambaşka.
0zlem i unutma. Biz kk' nın 3 gülüyüz
Bu ne kız? Sen tbe ve formla besleniyon yaa...
Hani fırın sebze sarımsaklı....
Yok ya baksana msj bile en başa beni yazmış en sonada seni
Yok benim başımı dobrag yesiiiinnnhem de zaten eklemicekmişte işte neyse hadi boş geçmiyim demiş
Eksi inşALLAH.Gecen cuma 71,6, pazartesı 72,1 dım
Bakalım yarın ne olcakk
Öyle ki kefirKız belcikada yaşıyor ama türk. Yine de hatirlatmadan geçmek istemedim. Ay ben ne fena oldum ya... hiç uslu duramıyorum
aa tembellikte üstüme tanımam :) ben baktım çok üşeniyorum en zahmetsizi baget haşlıyorum..2 baget protein niyetine gidiyor.. Yoğurda kabak rendeliyorum ya da semizotu bu da oluyor sebze :)siz Türkler nasıl diyoor aynen öyle :))
fakirim ben :)) şaka şaka tembellikten yemek yapmıyorum.... bunlar benim en güzel menülerim... bunalımdayım üstelik ben kiii 63 görmüş insanım ne işim var gene bu kilolarda
Kendini öldürmeye çalışıyor yavaş yavaş. Son dk. larda kısmetinde varsa belki bir koca da bulabilir. Haaa.... Birde genç güzel ve zayıf ölmek istiyorMerhaba
Bu menüde et,sebze,meyve ve yağ yok.sadece karbonhidrat ve çok az protein ile beslenmenizin özel bir nedeni var mı acaba?
Ahahah super olmus :)kzılar size yeni kovırımı okuyayım mı....
sizi duyabiliyorum oooku oooku oooku diye tezavuratlarınız buraya kadar geliyor....
hazır mısınıız?
are youuu readdyyy iii iii i iii?
istersen yaağlaar yağlaaar
yerinden oynaaar oynaaar
sabırsız betüüüş bir tek
tartıya isyankaaar
nihaahahahahhahaaaa :))
şimdi beni gruptan sepetleyebilirsiniz :))
Sen kendini böyle aç bırakıyorsun sonra yemeye başlayınca hop vücut depolamaya başlıyor tabi gene aç kalırım korkusuylabu günkü menüm
sabah
akşam
2 b yeşil çay
1 b form çayı
su 3lt ye doğru gidiyor
spor
jillian 4/30
Off sorma yaSeni yemek konusunda es geçiyorum canim. Senin umutu doyurman için sizin mutfağa bir adam lazım
Ay dimi kız birde ;şşşttt aile var...
Diyet bu ceza değil ki ama :) valla ben bir dilim pasta bile kopardım. İlk gittiğim hafta istemedim yemişsin zaten dünyaları azıcık bekle diyordum kendime :) ama 4. Haftada 8 kilo verince istedim. Çünkü hayatın içinde bunlar var ve ben bunları yiyerek yaşamak istiyorum :)Kendini öldürmeye çalışıyor yavaş yavaş. Son dk. larda kısmetinde varsa belki bir koca da bulabilir. Haaa.... Birde genç güzel ve zayıf ölmek istiyor
Cidden sen alışamadın. Annen gelene kadar idare et bari. Aç kalıp bebeyi de riskindan etme.Ahahah super olmus :)
Sen kendini böyle aç bırakıyorsun sonra yemeye başlayınca hop vücut depolamaya başlıyor tabi gene aç kalırım korkusuyla
Off sorma ya
Evde malzeme kalmamış aslında sabahtan bi sekilde yemek yapacaktım ama daha tam düzeni oturtamadik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?