Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba Büşra
Ben de toplamda en az 100 kilo alıp vermişimdir herhalde.. ama şu ana kadar yaşam biçimi haline getirememiştim bundan sonra farklı olacak ama :) bu arada tebrik ederim mutluluklar

Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub 0zlem @wendigo fancynancy servey morordek moni oynakbasi34 toplight inatettimolacak Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla

sevgi kelebeğeee :) bi kere en çok beni sev ben kıskancım

Ben geçmişi bitirene kadar oooo..... herkes yemek derdine düşmüş. Birgün de demeyin siz bu kadın işten gelecek yemek yapacak. 1 kapta ona gönderelim diye
Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik
Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin var ya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi coook seviyorummm

amaan pek fena rakip seçmişim başıma iş aldım :))

güzel menü.... good very good....

kzılar size yeni kovırımı okuyayım mı....

sizi duyabiliyorum oooku oooku oooku diye tezavuratlarınız buraya kadar geliyor....

hazır mısınıız?

are youuu readdyyy iii iii i iii?

istersen yaağlaar yağlaaar
yerinden oynaaar oynaaar
sabırsız betüüüş bir tek
tartıya isyankaaar

nihaahahahahhahaaaa :))

şimdi beni gruptan sepetleyebilirsiniz :))

bu günkü menüm

sabah
1 dlm tam buğday ekmeği üstüne labne üstüne bir domates -- böyle aç timsahların avına saldırması gibi garip saldırdım anam ne lezzetli geldi... bi tane daha yapmamak için çoook direndim

1 saat sonra canım hala istiyordu bende eti formun grisini gibi bir şeyi var onlardan yedim

akşam
1,5 dlm tam buğday ekmeği bir kase yoğurt

su : 2,5 lt
2 b yeşil çay
1 b form çayı

su 3lt ye doğru gidiyor

spor
jillian 4/30

bravo süper yürümüşsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…