- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.481
Merhaba BüşraYarın son nöbetim ondan sonra izinliyim sükurler olsun ki :) tabi ki bence çok daha güzel olacaksın şarap gibi
Aramıza hoşgeldin deniz ben büşra şu ara pek aralarında değilim malesef 10 gün sonra düğünüm var ben bu gruba katılana kadar 100 tane falan diyet bıraktım burdaki amacın sağlıklı beslenme olduğunu farkettim ve marttan bu yana 13 civarı kilo verdim en son 76.7 idim hedefim 60 olmak inşallah sen de çok güzel kilolar vereceksin
Böyle şeyler çok saçma geliyor bana ya
Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub 0zlem @wendigo fancynancy servey morordek moni oynakbasi34 toplight inatettimolacak Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledikBen geçmişi bitirene kadar oooo..... herkes yemek derdine düşmüş. Birgün de demeyin siz bu kadın işten gelecek yemek yapacak. 1 kapta ona gönderelim diye
Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin varBu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub 0zlem @wendigo fancynancy servey morordek moni oynakbasi34 toplight inatettimolacak Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Ben sabırlı insanım beklerim
Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmez
Merhaba hoşgeldin
Sen benim ona dedigime bakma, takılıyorum ben o kedicige :) diyetisyen verdiyse tabi listene uygun sekilde yiyebilirsin.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımda yarışmak için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Başlangıç ve hedef kilolarını yazarsan kaydedeyim ben de :)
100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)
400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdur
Sabah
-2 Light karper peynir (türkiyede 4 tane olmalı buradakiler biraz büyük)
-2 dilim wasa
-7 zeytin
-Söğüş salatalık domates
Ara; şekersiz sütsüz filtre kahve
Öğlen ;
-120 gr biftek
-2 dilim ekmek
-yeşik salata
Ara ;
4 kaşık yoğurt 3 kayısı
Yeşilçay
Akşam ;
- 1 dikim ekmek
- 5 kaşık zeytinyağlı türlü
Ara;
Yeşilçay
-bugün spor yok çünkü gün aşırı yapıyorum. Dün yapmıştım
- Şu ana kadar 2 lt su içtim günün sonunda minimum 3 litre oluyor
(bugün içinde limon ve karanfil var)
Kızzz o benim ortim en çok beni sevecek :)sevgi kelebeğeee :) bi kere en çok beni sev ben kıskancım
Kızzz o benim ortim en çok beni sevecek :)
Yok ya baksana msj bile en başa beni yazmış en sonada senikıskançç vasfiyeeee
Yok ya baksana msj bile en başa beni yazmış en sonada seni
Hepinize yetecek sevgim var merak etmesevgi kelebeğeee :) bi kere en çok beni sev ben kıskancım
Sabah ela erkenden uyandı bana da sevk geldı 8 dr cıktım sut almaya uzakta bır satkuterıdrn aldım geldım gıt gel 50 dk yurumusum, sımdı de yemek sonrası cıktık esımle toplamda 30 dk oldu soyle bır turladım toplamda 80 dk yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?